soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Ήταν άπιαστο όνειρο για μένα να βρω μια τέτοια κούκλα!! Όμως ο επιμένων νικά!!! Εύχομαι και σε σας να βρείτε ό,τι ονειρεύεστε!!
Ολοκληρώνω τις φετινές μου αποκαλύψεις με ακόμη ένα ταλαιπωρημένο κοριτσάκι, τη Τζένη, που φρόντισα όσο μπορούσα και με μια εγχειρισούλα έγινε...κούκλα!!! Της το χρωστούσα βέβαια διότι εγώ την είχα καταντήσει έτσι!! Βρέθηκε παρέα με την παιδική μου Crystal Barbie στο πατρικό μας και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια που θέλουν φροντίδα ακόμη. Εδώ σας παρουσιάζω ακόμη μία φορά το παιδικό μου συνολάκι ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ. Χάρη στην αγαπημένη μου mytiny που μου έστειλε τη ζώνη και το δεύτερο παντοφλάκι ολοκληρώθηκε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια!!!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :flower:
Καλή μου mytiny ούτε τσίτι που λένε!!! Ή έστω ένα εσωρουχάκι της ντροπής βρε αδελφέ!!! Τίποτα!! Πολύ προχωρημένη ήταν τελικά η el greco σε κάτι τέτοια... όχι, όχι δεν θα το πω θα ήταν μεγάλη κακία ότι το έκανε επίτηδες για να αγοράσεις αναγκαστικά και σκέτο ρουχαλάκι έξτρα... όχι ,όχι ούτε από το μυαλό δεν μου πέρασε σας λέω.... :sealed:mytinyworld είπε:Μια απορία, η el greco έβαζε ρούχο μέσα από το παλτό, ή την έδινε με το παλτό μόνο? (απορίες που έχω, ε?) #)
Ολοκληρώνω τις φετινές μου αποκαλύψεις με ακόμη ένα ταλαιπωρημένο κοριτσάκι, τη Τζένη, που φρόντισα όσο μπορούσα και με μια εγχειρισούλα έγινε...κούκλα!!! Της το χρωστούσα βέβαια διότι εγώ την είχα καταντήσει έτσι!! Βρέθηκε παρέα με την παιδική μου Crystal Barbie στο πατρικό μας και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια που θέλουν φροντίδα ακόμη. Εδώ σας παρουσιάζω ακόμη μία φορά το παιδικό μου συνολάκι ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ. Χάρη στην αγαπημένη μου mytiny που μου έστειλε τη ζώνη και το δεύτερο παντοφλάκι ολοκληρώθηκε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια!!!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :flower: