Katerina,
EL GRECO σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια..!! Ο EL GRECO σε διαφωτησε περί ονομασίας,όπως πάντα..!!
Σπιρτούλη..ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ..!! χεχεχε Και όπως πολύ σωστά είπες είναι και Πασχαλινό χρώμα..!! Έπρεπε να την βάλω να κραταει λαμπάδα..!!
Σουβλε μου(λόγω Πάσχα) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, άκουσες που σε κάλεσε η bibi-bo και εφανίστηκες, εε???..!!
H διαφημιση βρισκεται σε αυτο το λινκ
Μηπως εννοουσες που ειναι η διαφημιση στο ρετρομανιαξ ή γενικά??
Όσον αφορά για το κοκκινο μπουρνουζι, καλά ειδες ότι μοιαζει με του καταλόγου αλλά ΔΕΝ είναι..!! Ως γνωστον στα τελευταια κιτρινα κουτια (στο τελος της Α περιοδου) έβγαζαν πολλά πρόμοια ρουχα με τα πρωταρχικα των καταλόγων, αλλά ελαφρως διαφοροποιημένα και εμφανώς χαμηλότερης ποιότητας..!! Όπως την παραλλαγή του "Φρου Φρου" που ειχαμε δει απο την
Mytiny-που είσαι εσύ ξαναλέγω??- :frypan: , ή την παραλλαγή του "Αρμονια" που ειχαμε δει από μένα και τον EL GRECO..!!
Έτσι κι αυτο το μπουρνούζι π.χ δεν έχει κουκούλα, δεν έχει ίδια ζώνη,δεν έχει ρίγες..!!
Αυτο ειναι και ενα πολύ ωραίο θεματακι που κάποια στιγμή θα πιάσουμε να αναλύσουμε γιατι τελικά βλέπουμε πολλές τέτοιες παραλλαγές στην εκπνοή της Ά περιόδου και στην απαρχή της ΄Β...!!!!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι φωτογραφίες..!!!!
Και χαίρομαι που τα ξαναλέμε γιατί ψιλοχαθήκαμε μου φαίνεται όλοι μας..!!!
(φτού μας..)
Φίλη
Αμαλία11, σ ευχαριστω πολύ κι εσένα ..!!
Καλά πήρε το μάτι σου, η ζωνη ειναι επινοηση δική μου, φαίνεται εξάλλου απο τις κλωστες που κρέμονται
Τί να κανουμε, ότι μπορούμε κάνουμε..!!
Δεν έχουμε όλοι τα ταλέντα της Ραπουνζελ και του Σουγλεαδακίου μας..!!
Από αυτο το ρουχαλάκι, συμφωνα με τον κατάλογο λείπει και μια άσπρη τσάντα, που όπως είπες ειναι κι αυτη κανονικά απο το ίδιο ύφασμα που ειναι και η ζώνη (τύπου δερματίνη υποθέτω κι εγώ..!!)!!