EL GRECO σε ευχαριστούμε πολύ για τη δροσερή καλοκαιρινή φωτογραφία!!Το top που έφτιαξες είναι υπέροχο και ταιριάζει απόλυτα με το σύνολο να τα χαίρεσαι!!!Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα σχόλιά σας!! Στάθηκα τυχερή να βρίσκονται στην κατοχή μου κομμάτια που να ταιριάζουν τόσο καλά!!Βουτάς το κεφάλι εναλλάξ σε καυτό και κρύο νερό 2-3 φορές και τα αφήνεις να στεγνώσουν 1-2 24ωρα. Αφαιρείς τα καλαμάκια και είναι έτοιμα. Για το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν ήδη πιασμένα κοτσίδα τα μαλλιά και οι 2 μπροστινές τούφες πιασμένες ξεχωριστά σε κοτσιδάκι στη βάση του λαιμού. Ελπίζω να μη σε πολυμπέρδεψα!! Νομίζω ως κάπου είχα περάσει φωτό για το συγκεκριμένο αλλά δεν μπορώ να βρω το post...
Μπορεί να το είχα στο μυαλό μου να το περάσω και τελικά να μην το έκανα...
Φίλη katerinak τα μπουκλάκια είναι πολύ εύκολα απλά θέλει υπομονή!! Λούζεις τα μαλλάκια τα χτενίζεις και τα χωρίζεις σε μικρές τούφες. Κάθε μία από αυτές την τυλίγεις γύρο από καλαμάκι ή από εύκαμπτους καθαριστές πίπας (τους βρίσκεις σε μαγαζιά που έχουν είδη χειροτεχνίας) και τα στερεώνεις στο κεφάλι.
Παρακάτω άλλο ένα ρουχαλάκι Α Περιόδου από τον κατάλογο που ονομάζεται ΛΑ ΒΗ ΑΝ ΡΟΖ. Δυστυχώς ούτε και εδώ είναι τα αυθεντικά του αξεσουάρ. Το τσαντάκι το έχω ράψει εγώ και το μαντήλι και η ζώνη είναι από άγνωστη κουκλίτσα.