Αγαπητή Soufle, έχω το αυθεντικό φόρεμα "Xρυσή οπτασία", αλλά με ροζ φουρό και εσπαρπα, και το διακοσμητικό για το μπούστο είναι εντελώς παρόμοιο με αυτό που έφτιαξες!!! Συγχαρητήρια! Στην δικιά μου "ροζ version" το λουλουδι-διακοσμητικό είναι γαλάζιο, κανονικά θα έπρεπε να είναι ροζ για να ταιριάζει με την εσάρπα (δεν ξέρω γιατί δεν το ταίριαξαν, τους είχαν τελειώσει τα ρολ λουλουδια???). Έχεις δίκιο για την κορδέλα στη μέση, η αυθεντική ειναι πιο "μασίφ", αλλά κ'αυτη που έφτιαξες ταιριάζει τέλεια. Να σημειώσω ότι αυτό το φόρεμα δεν είχε τα χαρακτηριστικά σκαλιστά παπούτσια, αλλά κάποια χρυσά παπούτσια, που έμοιαζαν με τα παπούτσια της Barbie (δεν ξέρω γιατί!). Προσωπικά προτιμώ τα κλασικα "σκαλιστά" παπούτσια της Bibi-bosoufle είπε:Λοιπόν! Σήμερα θα περάσω ένα project που επιτέλους ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για την αποκατάσταση ενός ακόμη ρούχου: το ΧΡΥΣΗ ΟΠΤΑΣΙΑ. Το ρούχο δεν είχε το αυθεντικό ''στόλισμα'' του μπούστου με τις πούλιες σε σχήμα φύλλων και λουλουδιού. Εντελώς στην τύχη βρήκα σε ένα μαγαζί τις ίδιες πούλιες σε διαφορετικό χρώμα βέβαια αλλά την κάνουν την δουλειά τους!!! Εδώ το φόρεμα πριν την αποκατάσταση:
Προβολή συνημμένου 110715
Και εδώ μετά:
Προβολή συνημμένου 110716
Σημειώνω ότι: η χρυσή κορδέλα στη μέση δεν είναι αυθεντική απλά μιμήθηκα τη διαφήμιση των ρούχων STAR που παρουσιάζει το ΧΡΥΣΗ ΟΠΤΑΣΙΑ με ένα χρυσό κορδελάκι.