Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

φιλε EL GRECO πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!! η Bibi bo βρισκεται σε φυσικο περιβαλλον,σε παραλια των Χανιων ,σωστα;

soufle πολυ ομορφη η φωτο με τα μπουρνουζια που φοραει το αγαπημενο μας κουκλοζευγαρι,το μαγιω του Τζον Τζον ειναι αυθεντικο ή το εραψες εσυ;
 
Φίλη soufle σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η bibi-bo σου είναι τόσο γλυκιά. Πολύ όμορφη φωτογραφία. Επειδή λοιπόν σε αγαπά η mytinyworld και επειδή σε αγαπά πολύ και ο makisimos και επειδή η κούκλα σου είναι τόσο γλυκιά,μιαμ ,μιαμ σου έβγαλα φωτογραφία το τοπάκι πίσω.Έχει λαστιχάκι πίσω.

Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ναι η παραλία είναι στα Χανιά.

P7013620.jpg
 
katerinak να σαι καλά!! Όχι το μαγιό δεν το έφτιαξα εγώ ήταν μαζί με το μπουρνούζι στο ίδιο κουτί να και η φωτό (την έχω ξαναπεράσει παλιότερα νομίζω...)

attachment.php


EL GRECO μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: Χίλια ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία και συγνώμη κιόλας που σε έβαλα στον κόπο!! Και μάλιστα μιλάμε για εξπρές απάντηση όχι αστεία!!! :bow: :bow: :bow: Θα φτιάξω σύντομα ένα τοπ και για το δικό μου που το έχω... topless τόσον καιρό η γαϊδούρα και βαριέμαι να βάλω 5 βελονιές!!! Α, μόλις το κάνω θα ακολουθήσει φωτογράφηση και θα είναι αφιερωμένη Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α!!! Σε ευχαριστώ και πάλι!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle ευχαριστουμε για τις φωτο :flower:

δεν ξερω αν τις ξαναεβαλες,ειναι τοσες πολλες οι φωτο που ανεβαζετε που ειναι δυσκολο να τις θυμαμαι
 
Φίλη soufle να σαι καλά.Είσαι τόσο ευγενής και καλή που ήταν χαρά μου και όχι κόπος.

Φίλη katerinak έχεις απόλυτο δίκιο. Σε ευχαριστώ που έχεις ένα καλό λόγο για κάθε φωτογραφία.

Η bibi-bo φοράει το σύνολο Πάρτυ στη ροζ απόχρωση.

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφες οι φωτογραφίες σας! Ετοιμη για διακοπές η bibi bo! Αληθεια, έχει κανείς να μας δείξει το μαγιό της το μπικίνι?

Σουφλέ μου, ο,τι έχεις ράψει από κουκλορούχα της bibi bo είναι ισάξια των αυθεντικών!

Να σας δείξω κι εγώ μια παλιότερη φωτογραφία, μιας και προς το παρόν.... δεν έχω καταφέρει να βγάλω καινούριες.... :cry:

attachment.php
 
Φίλη mytinyworld σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ δεν το έχω το μπικίνι να το δείξω. Η φωτογραφία σου παλιότερη ή όχι είναι πολύ όμορφη και πολύ καλοκαιρινή.
 
Ιούλιος 1985

Η bibi-bo δεν θυμόταν που έβαλε το κίτρινο μαγιό της και ο καλός φίλος της bibi-bo,Τζον Τζον, είχε ήδη φτάσει με το σαραβαλάκι και κόρναρε απ'έξω....

Ανοιξε βιαστικά την ντουλάπα της, φόρεσε ένα άλλο μαγιό και έτρεξε στην παρέα της.

Σε λίγη ώρα είχαν φτάσει στην θάλασσα και ξαπλωμένη στην παραλία απολάμβανε τον λαμπερό ήλιο.

Το κασετόφωνο έπαιζε την τελευταία επιτυχία των Duran Duran "A view to a kill" και η bibi-bo χάζευε σε ένα περιοδικό μόδας "τι θα φορεθεί το φθινόπωρο του 1985"...

"Μια τελευταία φωτογραφία και πάμε να βουτήξουμε!" είπε o Τζον Τζον και έβγαλε μια ακόμη φωτογραφία την πιο γλυκειά του κόσμου bibi-bo.

Αφιερωμένη στον καλό φίλο EL GRECO.

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη mytinyworld σε ευχαριστώ για την υπέροχα βγαλμένη φωτογραφία. Η bibi-bo σου είναι μία από τις ωραιότερες bibi-bo που έχω δει. Το κείμενο που έγραψες πολύ γλυκό και νοσταλγικό. Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. :bow: :happyjump: :happyjump: :happyjump: :bow:
 
πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σας :clap: :clap: :clap:

mytinyworld το μαγιω που φοραει η bibi bo σου ειναι πολυ ωραιο!! εχει και τα λουλουδακια που βλεπουμε πχ στα κουτια bibi bo

βλεπω οτι κραταει το μινι περιοδικο της Σιντυ :) εσυ το εφτιαξες;
 
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :thanx2:

Το μαγιό αυτό είναι της barbie και νομίζω ότι σαν στυλ μοιάζει με το κίτρινο μαγιό της bibi-bo, το οποίο όμως δεν καλοθυμάμαι... Το περιοδικό είναι αξεσουάρ της sindy από κάποιο σετ επίπλων ή κάποιο κουκλόσπιτο, δεν το έφτιαξα εγώ! Οπως επίσης και το κασετόφωνο είναι της sindy. Το πορτάκι ανοίγει και βγαίνει η κασέτα μινιατούρα! :D
 
mytinyworld είπε:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :thanx2:
Το μαγιό αυτό είναι της barbie και νομίζω ότι σαν στυλ μοιάζει με το κίτρινο μαγιό της bibi-bo, το οποίο όμως δεν καλοθυμάμαι... Το περιοδικό είναι αξεσουάρ της sindy από κάποιο σετ επίπλων ή κάποιο κουκλόσπιτο, δεν το έφτιαξα εγώ! Οπως επίσης και το κασετόφωνο είναι της sindy. Το πορτάκι ανοίγει και βγαίνει η κασέτα μινιατούρα! :D

τα συνδυασες αψογα!ευχαριστουμε και παλι!
 
Η φίλη mytinyworld κάνει πολύ ωραίες φωτογραφίσεις. Έχει ταλέντο. Της αφιερώνω κι εγώ μία φωτογραφία με το αγαπημένο ζεύγος. Έτσι μπορεί να βάζει πιο συχνά φωτογραφίες που μου αρέσουν τόσο πολύ.

attachment.php

 
mytiny μου υποκλίνομαι στη γλαφυρότητά σου!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Η πιο δροσιστική καλοκαιρινή bibi bo - ιστορία!!!! Όσο για τη φωτό λες και θα σου μιλήσει!! Ξετρελάθηκα και με το κασετόφωνο με τη μίνι κασέτα!!! Το δε μαγιό της barbie είναι και από τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια. Πρόκειται ίσως για την τελευταία περίοδο που η Mattel έβγαζε ακόμη πραγματικά πετυχημένα ρούχα!!

EL GRECO πανέμορφο το ΠΑΡΤΥ καθώς και η κίτρινη τουαλέτα!! Να τα χαίρεσαι!!

Περνάω και γω για άλλη μια φορά τη δική μου φορεσιά χανούμισσα από τη STAR περίοδο η οποία επιτέλους ολοκληρώθηκε με την βοήθεια δύο πολύ αγαπημένων ρετρο-φίλων που μου χάρισαν κομμάτια που μου έλειπαν!! Το σετ αυτό είναι πραγματικά ολόκληρη ιστορία!!! Αρκεί να πω πως ξεκίνησα έχοντας μόνο το ολόσωμο μαγιό και το ένα διάφανο γοβάκι. Λοιπόν:

1)Το ασημένιο τσαντάκι είναι από άλλη κουκλίτσα αγνώστων στοιχείων.

2)Η μπλε τούλινη παντελόνα ράφτηκε από εμένα σε μία προσπάθεια να αντικαταστήσω το κομμάτι που μου έλειπε.

3) Χίλια ευχαριστώ στη αγαπημένη μου mytiny η οποία μου χάρισε το δεύτερο διαφανές γοβάκι και συμπλήρωσε το σετ!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα!!!

4) Και άλλα τόσα ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο bibi bo που μου χάρισε ένα ακριβές αντίγραφο της ζώνης !!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Εν κατακλείδι τα μοναδικά αυθεντικά κομμάτια είναι το ολόσωμο και τα παπουτσάκια (προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Αλλά ως αποτέλεσμα νομίζω πως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!!!

Τους ευχαριστώ και του 2 και πάλι και τους αφιερώνω τη φωτό που δεν θα υπήρχε χωρίς αυτούς!!!!

attachment.php


Εδώ και μια φωτό τη διαφήμιση της bibi bo που φαίνεται η αυθεντική στολή (Από το νήμα ''Χρονολόγηση παιχνιδιών με βάση τις έντυπες διαφημίσεις'')

bibi bo STAR.jpg
 
Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! #)

EL GRECO σ'ευχαριστώ για την υπέροχη φωτογραφία! Τι αγαπημένο ζευγάρι!

Soufle μου, αν δεν μας έλεγες τις λεπτομέρειες για το σύνολο της χανούμισσας, θα έβαζα μέχρι και στοίχημα ότι είναι το αυθεντικό σύνολο!! Είναι γνωστό πόσο πιστές είναι οι αναπαραγωγές που κάνεις στα ρούχα της bibi-bo! Δεν θα ξεχάσω το ΣΚΑΡΛΕΤ που μου έχεις ράψει εξ ολοκλήρου, για το οποίο εγώ αισθάνομαι ότι έχω το αυθεντικό και όχι repro!!

:flower:
 
Φίλη soufle πολύ όμορφα συμπλήρωσες το σύνολο. Πολλά, πολλά συγχαρητήρια! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η bibi-bo πήγε πρωινή βόλτα στη φύση.

attachment.php


 
Η στολή της νοσοκομας πρεπει να ήταν εμπνευσμένη απο τις στολές του Ερυθρού Σταυρού.

Και συγκεκριμένα απο τη στολή της εθελόντριας νοσοκόμας της περιόδου Α' Παγκοσμίου & Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μπλε φουστάνι, άσπρη ποδιά με το χαρακτηριστικό κόκκινο σταυρό στο κέντρο, κάπα μπλε και "καπελάκι" άσπρο (αργότερα "μαντίλα").

Στις φωτο δείτε ομοιότητες με τη στολή.

Η νοσοκομα της ασπρομαυρης φωτό, είναι η πιο διάσημη εθελόντρια νοσοκομα Violet Jessop, η οποια είχε γλυτώσει απο το ναυαγιο του Τιτανικού το 1912 και του Βρετανικού το 1916 (στο οποιο υπηρετούσε ως εθελοντρια νοσοκομα στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο).

Στη δευτερη φωτο, απο την ελληνικη ταινία "Μια γυναίκα στην Αντίσταση" με την "νοσοκομα" Τζένη Καρέζη να φοράει τη χαρακτηριστική κάπα.

νοσοκομα bibibo.jpg

Violet_jessop_titanic.jpg

νοσοκομα.jpg
 
hannele θα συμφωνήσω μαζί σου. Για αυτό και είναι από τις ωραιότερες φορεσιές της bibi-bo!

attachment.php


Ένα ρούχο της bibi-bo που δεν το έχουμε δει συχνά είναι το Σηθρού, που το συναντάμε στο ημερολόγιο στο μήνα Μάρτιο.

attachment.php


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΚΟΚΤΕ'Ι'Λ

Γλυκούλα μου mytiny σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα!!! Όσο για το ΣΚΑΡΛΕΤ ξέρεις πόσο μεγάλη χαρά μου έδωσε που μπόρεσα να κάνω κάτι για σένα!!

ΕL GRECO μου να 'σαι καλά!!! Δεν έχω λόγια να περιγράψω το υπέροχο ΣΗΘΡΟΥ που μας πέρασες!!!:dribble::dribble::dribble::dribble: Το έχω δει σε 2-3 παραλλαγές αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει ωραιότερο από αυτό με τα κόκκινα σαν παπαρούνες άνθη!!! Να το χαίρεσαι εξαιρετικό κομμάτι!!!

hannele σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες για τη στολή της νοσοκόμας!!! Όταν ήμουν μικρή πίστευα ότι η η στολή που είχα ήταν εμπνευσμένη από το Candy Candy!! Αλλά νομίζω ότι το Candy προβλήθηκε μερικά χρόνια αργότερα στην ελληνική τηλεόραση... προφανώς και η στολή της Candy ήταν αντιγραφή των στολών νοσοκόμας του Α και Β παγκοσμίου πολέμου (νομίζω ότι διαδραματίζεται και στην εποχή του Β παγκοσμίου, όταν πια είναι κοπέλα...)

Να σας περάσω και τη φωτό του ΚΟΚΤΕ'Ι'Λ που αξιώθηκα επιτέλους να φτιάξω το τοπ!!!! Ευχαριστώ θερμά το φίλο EL GRECO για τη φωτό που μου πέρασε :thanx2: :thanx2: :thanx2: καθώς και τον αγαπητό φίλο bibi bo τόσο για το ότι μου βρήκε κατάλληλο ύφασμα όσο και για το ότι ''αποχωρίστηκε'' για λίγο το δικό του από το οποίο έβγαλα τελικά το πατρόν για το τοπ!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:

attachment.php
 
Φίλη soufle είσαι χρυσοχέρα.Πανέμορφο το έκανες. Επίσης η κούκλα σου ,όπως και όλες οι κούκλες σου είναι γλυκύτατη. Μάλλον σου μοιάζουν.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο φίλος bibi bo είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και δίνει απλόχειρα. Να ναι πάντα καλά,γερός και καλότυχος!

Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά,η bibi-bo αποφάσισε να εκδράμει με τη μηχανή της εδώ κοντά!

attachment.php


 
Πίσω
Μπλουζα