Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! :D Veloudir μου, το μοναδικό καινούργιο ρούχο από κίτρινο κουτί που έχω είναι αυτό που πόσταρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι μεταχειρισμένα και σε ψιλοκακή κατάσταση, τα πιο πολλά μου τα έδωσαν μαζί με τις κούκλες και κάποια πολύ λίγα (4-5 κομμάτια) τα βρήκα μόνη μου σε ένα παλαιοπωλειο... Γενικά, νομίζω πως τέτοια ρούχα μόνο μεταχειρισμένα βρίσκονται πια, πολύ δύσκολα καινούργια..

Rapunjel μου, νομίζω το καλύτερο κομμάτι αυτής της ενασχόλησης είναι αυτές ακριβώς οι σχέσεις που αναπτύσσονται και είναι πάνω από τα προσωπικά οφέλη. Όλοι μας εδώ πιστεύω έχουμε δώσει πράγματα χωρίς να σκεφτούμε την αξία τους, αναλογιζόμενοι μόνο το πόσο τα ήθελε αυτός που τα πήρε. ;) Είναι πολύ σημαντικό αυτό και αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω χαρίσει πράγματα αλλά και μου έχουν χαρίσει με αυτό το σκεπτικό! :)

Αχ αυτή η στολή του σκι... αυτή κι άλλο ένα φόρεμα πρέπει να είναι τα μοναδικά ρούχα που είχα μικρή και δεν τα έχω βρει ξανά... Ελπίζω πως κάποτε θα βρεθεί στο δρόμο μου.. Rapunjel μου, είναι πολύ όμορφη κι η δική σου δημιουργία! :D

Aυτη η Bibi-bo που βάζω τώρα ήταν, σύμφωνα με τη μαμά μου, η πρώτη πρώτη που μου αγόρασαν, το καλοκαίρι του 1987. :D Aιαθάνομαι πολύ τυχερή που την ξαναβρήκα 22 χρόνια μετά...

picture.php
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

fraoulitsa συμφωνώ μαζί σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη δημιουργία!Η bibi-bo που μας έβαλες είναι πολύ σημαντική αφού είναι η πρώτη που σου αγόρασαν!Να τη χαίρεσαι! ;)

Το ζευγάρι bibi-bo-Τζον Τζον κάθισαν να ξαποστάσουν μετά από τη γυμναστική που έκαναν.

picture.php
 
Καλησπερα παιδια! rapunzel σε ευχαριστω για την φωτογραφια που μου αφιερωσες. Ειναι τελεια!Να ρωτησω κατι? Θυμαστε απο τι υλικο ηταν φτιαγμενη η στολη του σκι μηπως καταφερω να τη φτιαξω? Τα ρουχαλακια σας παντως ειναι τελεια!Αν ειχα και εγω λιγο περισσοτερο μυαλο οσο ημουν μικρη ισως ειχα καταφερει να διασωσω την προικα της bibi-bo μου!Δεν πειραζει ομως! Ανεβαζετε εσεις ωραια ρουχαλακια και τα χαζευω και εγω!
 
To ζευγάρι σου rapunjel μου είναι πανέμορφο, πραγματικά! Η ροζ φόρμα είναι τέλεια! Την έχω κι εγώ σε λευκό χρώμα και του Τζον Τζον σε κίτρινο. Θα τους φωτογραφίσω μαζί με την πρώτη ευκαιρία...

Veloudir μου, αν θυμάμαι καλά ήταν φτιαγμένη από το ύφασμα το λεπτό και λίγο γυαλιστερό που έχουν τα μπουφάν, δε θυμάμαι πώς το λένε... :( Eλπίζω κάποιος άλλος να θυμάται καλύτερα για να σε βοηθήσει.. :)

Η... ταλαιπωρημένη από τη συντήρηση κούκλα μου ποζάρει...

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

veloudir να σαι καλά! Ήταν από νάιλον γυαλιστερό νομίζω με επένδυση αν θυμάμαι καλά!

fraoulitsa ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Περιμένουμε και το δικό σου ζεύγος σε φωτογραφίες γυμναστικής! ;)

Η κουκλίτσα σου είναι χάρμα και έχει τέλεια μαλλιά για μπαζ ή τσάρλεστον χτένισμα...

Το ζεύγος σε μια έξοδος τους!

picture.php
 
Ραπουνζέλ υπέροχη και η Bibibo με τα ρούχα του σκι της πάει τόσο πολύ το κόκκινο, είναι και το αγαπημένο μου χρώμα. Κι εγώ παρήγγειλα κάτι ρούχα που μοιάζουν του σκι από το Χονγκ Κονγκ αλλά για να δούμε πότε θα τα λάβω?
 
Φραουλίτσα μου πολύ τυχερή που μετά από τόσα χρόνια ξαναβρήκες αυτή την υπέροχη κούκλα που είχες παιδί, μπράβο σου.
 
Αμαλία και rapunjel σας ευχαριστώ πολύ! :) Aχ αυτή η στολή του σκι, μας έχει στοιχειώσει όλες μου φαίνεται, ε? :p Μακάρι να τη βρει κάποια από εμάς και να μας τη δείξει! :)

Μια παραμυθένια εμφάνιση από τη Bibi-bo... Είδα το φόρεμα στο ebay να πουλιέται αυτές τις μέρες και το θυμήθηκα...

picture.php
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Amalia34 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Με το καλό να λάβεις τα όμορφα ρουχαλάκια της κούκλας σου!

fraoulitsa πολύ γλυκό αυτό το φόρεμα.Αυτή η κούκλα που το φοράει πάντως έχει πολύ τύπο...

Μια κοντινή φωτογραφία της bibi-bo αστροναύτης...

picture.php
 
Αμαλία και Ραπουνζέλ σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια! Rapunjel μου, αυτή η κούκλα είναι πολύ αγαπημένη κι ιδιαίτερη.... Το σώμα της είχε καταστραφεί τελείως και έτσι αναγκαστικά αντικαταστάθηκε από σώμα Sindy (όχι από εμένα), το οποίο ελπίζω να μπορέσω να αντικαταστήσω με σώμα bibi-bo κανονικό κάποια στιγμή... Την αγαπώ πολύ γιατί είναι τόσο ταλαιπωρημένη..

Ξαναποζάρει λοιπόν, αφού αρέσει στη rapunjel μας, με ένα ακόμη φόρεμα της πρώτης περιόδου...

picture.php


Για ελάτε και λίγο πιο κοντά...

picture.php


Rapunjel μου, η στολή του αστροναύτη είναι πολύ ιδιαίτερη, πολύ όμορφη!!!!
 
Φραουλίτσα μπράβο για το φόρεμα αυτό υπέροχο θυμίζει άλλες εποχές...
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

fraoulitsa λένε ότι τα παιχνίδια παίρνουν ενέργεια από τον κάτοχο τους.Πιστεύω ότι αυτή η κούκλα σου μοιάζει.Έχει το κάτι που λέμε.Σε ευχαριστώ που την πόσταρες ξανά για μένα!

Για αυτή τη φορεσιά της bibi-bo έχουν ακουστεί τα απίστευτα...

Η bibi-bo στρατιωτίνα!

picture.php


Υ.Γ.fraoulitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη στολή του αστροναύτη!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! :) :) :) Ότι είχε βγει και στολή στρατιωτική για τη Bibi-bo το αγνοούσα μέχρι που μας την έδειξες, για να είμαι ειλικρινής... Πάντως το σχέδιό της μου φαίνεται λίγο μοντέρνο, ε? :)

Ανέφερα αλλού τη Λίλυ Λέι... Να τη κι εδώ που ανηκει μαζί με μια Bibi-bo...

picture.php


Εν τω μεταξυ... το πρόβλημα των πλαστικών στη Λίλι Λέι είναι πολύ χειρότερο από ό,τι στη bibi-bo διότι δεν έχει λάστιχα να συγκρατουν τα πόδια της πχ και μεγαλώνοντας οι τρύπες επειδή το πλαστικό λιώνει απλα δε στέκονται στη θέση τους... :( :( :( :( :(
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

fraoulitsa η στολή στρατιωτίνας είναι από τα λίγα ρούχα που αγόρασα από παλαιοπωλείο.Ήταν σε κίτρινο κουτί.Ούτε εγώ την ήξερα στα παιδικά μου χρόνια.

Η bibi-bo σου στη φωτογραφία είναι σαν πάνγλυκο παιδάκι!!!Τι καλό!!!

Η Λίλυ Λέι δεν μου άρεσε ποτέ, όμως πρέπει να τη βοηθήσουμε με το πρόβλημα των ποδιών.Αν κάνεις αυτό που κάνουμε στα χέρια άμα χαλαρώνουν;

Στο παραθέτω και εύχομαι να σε βοηθήσει:

Εαν και τα χέρια θέλουν επιδιόρθωση. Κόψετε και εκεί το λιωμένο πλαστικό και εαν μεγαλώσει πολύ η τρύπα βάζετε βαμβάκι μέσα στην τρύπα ,αρκετό βαμβάκι ,με μια οδοντογλυφίδα και μετα βάζετε πάνω στο βαμβάκι κόλλα αρκετή και αυτή. Κόλλα logo ή uhu super glue , όχι αυτές που κολλάνε χαρτιά μόνο. Η κόλλα πετρώνει το βαμβάκι και έτσι μικραίνει η τρύπα και κουνιέται το χέρι.

Άλλη μία bibi-bo Α΄περιόδου που αγαπώ πολύ...

picture.php
 
Rapunjel μου ξέρεις τι γίνεται; Είναι ήδη στριμωγμένα τα πράγματα εκεί λόγω του μηχανιμού, δεν έχει και πολύ χώρο για βαμβάκι... :( Εγώ απλά της κόλλησα τα πόδια με Logo πάνω στο μηχανισμό που έχει για να μιλάει και τώρα είναι εντάξει... Δεν μπορούσα να σκέφτομαι πως είναι έτσι, στεναχωριόμουν πολύ! :(

H Lili Lei είναι πολύ ιδιαίτερη κούκλα, δεν είναι ακριβώς όμορφη, αλλά έχει αυτό που λέμε τύπο. Ούτε κι εμένα μου άρεσε όπως την έβλεπα στις φωτογραφίες, αλλά όταν τη βρήκα και στο παλαιοπωλείο και αργότερα παλι τη συμπάθησα πολύ οφείλω να ομολογήσω! Φυσικά... Bibi-bo δεν είναι με τίποτα! :p

H Βibi-bo που σου άρεσε εδώ σε κοντινό... Όντως, σαν παιδάκι είναι! :)

picture.php
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

fraoulitsa πιστεύω ότι επίτηδες την κάνανε λιγότερη όμορφη από την bibi-bo...

Ευχαριστώ για το κοντινό του μωρακιού!!!Τι καλό!!!Γλύκα είναι!!!Με κοτσιδάκια θα είναι τρέλα!!! ;)

Εμένα μόνο η μπουλούκα έχει παιδικό προσωπάκι...εδώ σε παλιότερη φωτογράφιση!

picture.php
 
Φραουλίτσα υπέροχη η Bibibo σου ό,τι κι αν της φορέσεις, μάλλον παίρνει από τη δική σου θετική ενέργεια και είναι πάντα υπέροχη...

Ραπουνζέλ μου και η μπουλούκα είναι σκέτη γλύκα. Αλήθεια αυτή η μπουλούκα είχε βγει με ρούχα της ρόλερ ή με κάτι άλλο?
 
Ραπουνζέλ μου κι εγώ το πιστεύω πως επίτηδες είχε διαφορετικό πρόσωπο από τη bibi-bo μιας και ήταν φίλη της... :) Είναι γλυκούλα η κακομοίρα, ειδικά όταν μιλάει, δε φταίει αυτη που την κάνανε ασχημούλα! :cry:

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ κι αυτή, θα τη φωτογραφίζω συχνότερα λοιπόν! :) H μπουλούκα σου είναι η μεγάλη μου αδυναμία, το ομολογώ! Φαίνεται τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο παιδάκι, είναι τέλεια! :flower:

Aμαλία μου, σε ευχαριστώ και πάλι! Η μπουλούκα είχε βγει και με άλλα ρούχα και μήκη μαλλιών εκτός από Ρόλερ... Είχα βρει (Αλλά δεν την έχω πια, τη χάρισα) και μπουλούκα με μαλλάκι κοντό σχετικά και λίγο πιο μακρύ... Η μοναδική μου μπουλούκα εμένα είναι Ρόλερ πάντως..

Μια "μυστήρια" κούκλα για τη συνέχεια... Μου είχαν πει όταν μου την έδωσαν πως δεν είναι εμπορική, αλλά από το στολισμό του Μινιόν. Το μεταφέρω με πάσα επφύλαξη αυτό λοιπόν...

picture.php
 
Φραουλίτσα αυτή η κούκλα είναι όντως ιδιαίτερη και έχει ένα χρώμα σαντρέ στα μαλλιά διαφορετικό από τις άλλες. Είναι κι αυτή το ίδιο όμορφη :)
 
Πίσω
Μπλουζα