Amalia34 είπε:
Αναστασια το θρεντ της bibibo θα ήταν κενό χωρίς τη Ραπουνζέλ. Από ό,τι έχω καταλάβει αν και καινούριο μέλος εδώ, από παλιότερες συζητήσεις σας κατάλαβα πως η Ραπουνζέλ είναι η ψυχή της παρέας εδώ και κατάφερε μαζί με όλους εσάς εδώ να γίνει γνωστή και αγαπητή η bibibo σε πολύ κόσμο. Έγινε και η πρώτη φίρμα
Amalia34 μου ετσι ειναι.
Εγω αγαπησα τις bibi-bo και τις εβαλα σε πιο υψηλη θεση απο ολες τις αλλες κουκλες μου, μονο οταν ειδα για πρωτη φορα στο μονιτορ μου τις καλοχτενισμενες, προσεγμενες, φροντισμενες bibi-bo της Rapunjel μας. :flower: Οι κουκλες που μου εχει χαρισει και κυριως η Φιλια της, ειναι για μενα εικονισμα.
Αυτο πιστευω τα λεει ολα.
Κανεις και τιποτα δεν το αλλαζει αυτο. Το φορουμ εχει αναγκη απο ατομα που ενδιαφερονται αληθινα να διασωσουν τις πολυτιμες παιδικες μας αναμνησεις, και τα παιχνιδια μας, και η Rapunjel μας ειναι ενα απο αυτα τα τοσο ευγενικα και ευαισθητα ατομα. :flower: :flower: :flower:
Σας ποσταρω, σε συνημμενη παντα, μιας και μαλλον μου τελειωσε ο χωρος που μου αναλογει στο αλμπουμ, και το μοναδικο ρουχαλακι Α περιοδου που εχω, σταλμενο απο ενα αλλο καλο φιλαρακι που εφυγε απο το φορουμ...
Το φοραει μια απο τις πιο αγαπημενες μου κουκλες, η Χρυσομαλλουσα Αλικη, χαρισμενη με πολυ πολυ αγαπη απο την
μοναδικη μας RapunjelRapunjel μου σε ευχαριστω χιλιες φορες, και ξερεις τι αξια εχει για μενα η φιλια σου, μην τα ξαναλεμε :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Το πουκαμισακι ειναι για να γελασει ο καθε πικραμενος μιας και το εραψα εγω, που δεν εχω τα χρυσα χερακια της κουκλομανας Ραπουνζελ. Μπορειτε ομως να το δειτε εδω σε οριτζιναλ απο την Φραουλιτσα. Το δικο της ειναι πρασινο σκουρο, το δικο μου ειναι μαυρο.
Κι εδω η συνημμενη φωτο απο το ρουχαλακι.