Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια μακίσιμε για το άβαταρ μου, αυτή τη φωτογραφία την έχω αφήσει πάνω από χρόνο, ίσως την ανανεώσω κάποια στιγμή ή απλώς ποστάρω καμιά ακόμη στο άλμπουμ μου και εδώ. Έχεις δίκιο πού να βρεθεί κάποιος μοναδικός σαν κι εσένα, χιχιχι πολύ γέλασα με το σχολιάκι σου! Σήμερα βλέπω έγινα 7 ετών, μπορείς να σταματήσεις εδώ το χρόνο please :cry: τότε είχα αγοράσει τη μπιμπιμπό μου κι επαιζα με αυτή όλη μερααα....
 
Soufle μας, ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φωτογραφία σου! :) Με γεια το κομμωτήριο και εύχομαι να ανοίξει το δρόμο και για τα υπόλοιπα δωμάτια!

Η φωτογραφία της soufle μου θύμισε ότι πέρσι τέτοια εποχή είχα βγάλει κι εγώ μια αντίστοιχη για ένα αγγλικό φόρουμ! Την περνάω κι εδώ!

attachment.php


Μακισιμάκο, αν δεν έρθεις να κάνεις baby siting, θ'αργήσεις να δεις καινούρια φωτο!! :tease: :baby2:
 
makisime πώς τα καταφερνεις και μ αυτα που γραφεις μας κανεις και γελαμε :D συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!

mytinyworld πανεμορφο και το δικο σου κομμωτηριο!!!!!!!!!! απ οτι καταλαβα μοιραζεις τις κουκλογνωσεις σου και σε ξενα φορουμ :)
 
mytinyworld τι ωραία και ζωντανή φωτογραφία είναι αυτή; Να σαι καλά να μας βάζεις πάντα τόσο όμορφες φωτογραφίες!
 
mytinyworld είπε:
Η φωτογραφία της soufle μου θύμισε ότι πέρσι τέτοια εποχή είχα βγάλει κι εγώ μια αντίστοιχη για ένα αγγλικό φόρουμ! Την περνάω κι εδώ!
attachment.php


Φίλη Mytiny, έχω μεγάλη περιέργεια να δω , πως έχει γίνει ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο η ξεχασμένη σου κούκλα κάτω από το σεσουάρ,..!!! :D :p :p
 
Με γεια τα καινούρια σας αποκτήματα και καλή χρονιά! #)

Οι παρουσιάσεις σας είναι αν μη τι άλλο ευφάνταστες!

Δε μπορώ να μην πω ότι κυριολεκτικά θαμπώθηκα από την κοντεσίνα...πραγματικά ονειρεμένο φόρεμα, φωτεινά μάτια και λαμπερά μαλλιά... σα να ξεπήδησε από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού...

Ό,τι πρέπει για γιορτινή διαφήμιση της bibi bo!

Να τη χαίρεσαι EL GRECO!!!

Ευχαρίστως έρχομαι να παίξουμε-να έχω εγώ την κοντεσίνα?? :hurrah:
 
Aggalitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την ευγένεια σου.

Σου βάζω τη bibi-bo με τα λεπτά χείλη που τη βρίσκεις κομψή , δύο φωτογραφίες. Φοράει το βραδυνό μοντέλο Φεστιβάλ.

attachment.php


attachment.php
 
EL GRECO ειναι πολυ ομορφη ,να τη χαιρεσαι!!!!!!! σ ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες :cheers: :cheers:

το προσωπο της μου θυμιζει την αγαπημενη μου πανινη μωρουδιακη κουκλα της el greco:)
 
Αχ, EL GRECO είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες-σ'ευχαριστούμε τόοοοοοσο πολύ!!! :flower:

Αυτό το φόρεμα την κολακεύει απίστευτα και πρέπει να είναι φτιαγμένο και από ωραίο ύφασμα! Είναι εξώπλατο?

Σε ποιά αναφέρεσαι katerinak? Έχεις ανεβάσει κάπου φωτογραφία?
 
Aggalitsa δεν ανεβασα πουθενα τη φωτογραφια της μωρουδιακης μου κουκλας,βρισκεται στην Ελλαδα..οταν ξανακατεβω θα δανειστω ενα κινητο που να βγαζει φωτογραφιες και θα την προσθεσω εδω ή σε καποιο αλλο θρεντ.Κανε ομως υπομονη γιατι θα αργησω πολυ να ξαναπαω στο σπιτι μου..
 
katerinak,Aggalitsa σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την ευγένεια σας. Το ίδιο καλούπι προσώπου χρησιμοποίησε η el greco σε πολλά κουκλάκια.

Aggalitsa αυτό που φοράει η κούκλα στη φωτογραφία ειναι φόρμα-παντελόνα εξώπλατη από ζέρσεϊ ύφασμα. Είχε και ζακετάκι κοντομάνικο καθώς και τσαντάκι. Απλά εγώ βρήκα μόνο τη φόρμα-παντελόνα.

attachment.php

 
Πανέμορφη φορεσιά και πανέμορφη κούκλα! Θυμάμαι που η καλή μας φίλη η Ραπουνζέλ την ονόμαζε μπουλούκα για να την ξεχωρίζει από τις άλλες μπιμπιμπό και είναι και αυτή η κούκλα πολύ χαριτωμένη :D . Να τη χαίρεσαι φίλε μου!
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για τη φωτό μου!! Ήξερα πως θα την ευχαριστηθείτε!! Πανέμορφη καλή μου mytiny και η δική σου!! Και να χαίρεσαι και το κομμωτήριο!!

El Greco μου υπέροχο και το Φεστιβάλ!! Ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτό με την αγαπημένη μου μπουλούκα!!!!! Είναι πραγματικά μοναδική!!

Μακισιμάκο βλέπω τα παρατσούκλια δίνουν και παίρνουν ε; Άκου Σουπλέ!! Με βλέπω σε λίγο και σουπλά!! Για να βάζουμε πάνω το ζεστό σουφλέ και να μη χαλάμε την τραπεζαρία... :p Δίπλα στο ''γλυκό, όμορφο και πανέξυπνο" να βάλουμε και νοικοκύρης!!:tongue::biglaugh:

Εdit: Κambia μου βρήκα και το Τυφανι από τον donkix2000

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14060-Bibi-bo-A-%F0%E5%F1%E9%EF%E4%EF%F2-%28%F1%EF%FD%F7%E1-%E1%EE%E5%F3%EF%F5%DC%F1%29&p=266277&viewfull=1#post266277
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πω βρε παιδια...εχω ενα σωρο δουλειες τετοια ωρα και ειπα να μπω λιγο να σας διαβασω και δεν ξεκολλαω να σας διαβαζω!!! Αφηστε που εχω ριξει το γελιο με αυτα που γραφετε...(ειδικα απο Μακισιμακο και Σουφλεδακι!!!) και ειχα και καιρο να γελασω με τετοιες πικρες που εχουμε φαει αυτες τις μερες. Να στε καλα, πραγματικα!!!

:flower:

Mytiny μου, μακαρι να ημασταν πιο κοντα να κανω εγω μπειμπι σιτινγκ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Amalia,soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την ευγένεια σας. Θεωρώ ότι αυτές οι bibi-bo έχουν πιο παιδικό πρόσωπο και είναι πιο γλυκές.
 
soufle είπε:
Δίπλα στο ''γλυκό, όμορφο και πανέξυπνο" να βάλουμε και νοικοκύρης!!:tongue::biglaugh:
Θες να με προξενέψεις μου φαίνεται... :p :p

Μπορείς να με πεις και κουκλάκι ζωγραφιστό αν θες, την αλήθεια θα πεις....:biglaugh:
 
Οι αλκυονίδες μέρες που πέρασαν μου θύμισαν το σύνολο της bibi-bo Αλκυονίδες.

attachment.php
 
πολυ ωραιο συνολο και αυτο!!!!!!!να το χαιρεσαι EL GRECO και σ ευχαριστουμε πολυ γι ακομα μια φορα για τις φωτογραφιες :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Πίσω
Μπλουζα