BLACK SABBATH...Επανασύνδεση!!!

Δεν με τρελανε αλλα εχει τον σωστο ηχο.Θα ηθελα να ειναι μικροτερο σε διαρκεια αλλα ποιος ειμαι εγω να κρινω ενα τοσο μεγαλο συγκροτημα?
 
Εμένα με κούρασε! Άσε που ο Οζζυ είναι λες και μόλις ξύπνησε. Από το 6:20 κάπως πάει καλύτερα
 
Ο Ozzy έχει πάλι προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά. Υποτίθεται είναι κάποιες βδομάδες 'καθαρός' αλλά who knows..Αλλά όπως λέει και ο Don :sleep:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
οριστε αλλο ενα τραγουδι απ το καινουργιο αλμπουμ με τιτλο end of the beginning απο την εμφανιση τους στο χθεσινο επεισοδιο της σειρας csi [video=youtube;zVWH9v6w-mE]http://www.youtube.com/watch?v=zVWH9v6w-mE
 
πιο πολυ με ozzy μοιαζει,παρα με sabbath,αλλα ακουγετε καλο κομματι...
 


[h=1]Black Sabbath enters Billboard album chart at No. 1[/h]




  • Email
     
     
    Share
     
    118


     

     
     
     
     
     
     





Μετα απο σαραντακαμποσα χρονια εχουν παλι Νο1...Νομιζω οτι αυτο δεν προκειται να ξανασυμβει.. Δεν θα το καταφερει καμμια μπαντα.Ε,και δειχνει οτι υπαρχει ελπιδα..rock is not dead...
 
Σορρυ παιδια,αλλα ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι ''BLACK SABBATH...Επανασύνδεση με τον ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ!!! :p Δεν θελω να κραξω.Περισσοτερο χιουμορ θελω να κανω.Απλως θελω καποια συγκροτηματα να αποχωρουν την ωρα που πρεπει...και πιστευω πως η ωρα τους ειχε ερθει αρκετα χρονια πιο πριν!
 
Μάλιστα...πάλι τα ίδια, να και άλλοι που ανήκουν πλέον στη γνωστή ιστορία του ψεύτη βοσκού με τα πρόβατα. Και το πως ο Ozzy θα επικεντρωθεί στη σολο καριέρα του που έχει πολλά χρόνια να βγάλει κάτι καλό, τι να πω, αυτός ξέρει...
 
Την τελική για το 2016 φαντάζομαι από το 2017 έχει ο Μπάφομεθ :p
 
1968-2017 The End ευχαριστουμαι για ολα τεραστιοι Black Sabbath:headbangdude: :headbang: :headbangdude: :head bang: :headbangdude: :headbang:
 
Ήμουν εκεί σε μία από τις στάσεις αυτού του τελευταίου tour τους, πραγματικά φοβερή εμπειρία. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω ποτέ live τον μεγάλο, αξέχαστο Dio, αλλά τουλάχιστον είδα τον Ozzy. Η πιο όμορφη στιγμή του tour για μένα ήταν το intro, σε γέμιζε δέος.
 
Ο άτιμος ο Iommis όμως ε;;;Παίζει κιθάρα με την ίδια ευκολία που αναπνέει! Και πας να παίξεις εσύ αυτό που παίζει και στραμπουλάς τα δάχτυλα σου, όπως έλεγε και η δασκάλα μου της κιθάρας. Και ο Όζαρος φυσικά!
 
Πίσω
Μπλουζα