Φιλε Theophilos, αν και οι δυο σειρες ειναι δημιουργιες της filmation, πιστευω πως εχουνε κατι πολυ περισσοτερο απο απλα κυκλοφοριες απο την ιδια στεγη. Κοινοι εχθροι, ιδεες στην υποθεση, αμεσες συνδεσεις με χαρακτηρες τους πιστευω πως διαφοροποιουνε κατα πολυ απο οποιαδηποτε αλλη σειρα της filmation. Η αναφορα για Sagar/Eternia μου εχει σπασει το κεφαλι, το εχω διαβασει/ακουσει 100% καπου και θα το παραθεσω εδω μολις βρω την πηγη. Ο Warlock (Takdryl) ειναι οπως πολυ σωστα λες 100% ιδια σχεδια με του Blackstar, με αλλο χρωμα, αλλα το συγκεκριμενο επεισοδιο ητανε φορος τιμης σε προηγουμενες κυκλοφοριες της filmation και γιαυτο μπηκε αυτουσιος! Ακομα, ο crystal demon υπαρχει
ακριβως με τον ιδιο σχεδιασμο, αλλα με αλλη κινηση, αρα και ξανασχεδιασμενος, οπως και με αλλο χρωμα στο επεισοδιο city of the ancient ones του Blackstar! Οπου ειναι και ισως το αγαπημενο μου επεισοδιο απο την σειρα.
Το βιβλιο δυστηχως δεν το εχω, αλλα συμφωνα με τον εκδοτη ( ; ) το ξιφος θα υπηρχε στο επεισοδιο
The Return of Orko's Uncle ομως δυστηχως αυτο δεν εγινε ποτε..
http://www.he-man.org/forums/boards/showthread.php?177415-Which-Came-First-He-Man-s-Power-Sword-or-Blackstar-s-PowerStar&p=2612381&viewfull=1#post2612381
http://www.he-man.org/forums/boards/showthread.php?195336-The-unofficial-cartoon-guide-to-He-Man-and-the-Masters-of-the-Universe!-%29&p=2598053&viewfull=1#post2598053
Δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει στην Ελλαδα το Thundarr, το σεβομαι για την επιροη του στο Blackstar που λατρευω, αλλα αντικειμενικα δεν βλεπεται τωρα με τιποτα, ακομα και ο συναγωνισμος του εκεινη την εποχη θα ελεγα πως ειναι ανωτερος.
Και εγω εμαθα πρωτα τον Blackstar απο τον He-Man, λατρευω και αγαπω και τις δυο σειρες, αλλα αντικειμενικα ο Blackstar ειχε ανωτερο σχεδιασμο και κινηση, φοβερες ιστοριες και χαρακτηρες, ενω στο He-Man ειναι τοσα πολλα επεισοδια που απλα βγηκαν.. για να υπαρχουν.
Για τον ξανθο Blackstar (Ατλα) ελπιζω να εχω νεωτερα απο τον κυριο Τζεβελεκο εαν τελικα καταφερω να τον προσεγγισω.
Κατι αλλο τωρα, ποιο ειναι το αγαπημενο σας επεισοδιο απο την σειρα; Δυσκολευομαι πολυ να επιλεξω μεταξυ του City of the ancient ones, και του The lord of time. Το πρωτο για το επιβλητικο σχεδιασμο της χαμενης πολης και του γιγαντα πανω στην ιδεα του Ταλως, και το δευτερο για τα τερατα του, και ειδικα για το αντιπαλο δεος του Warlock, τον τρομερο και φοβερο Triton (Κερβερο)!