Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν εννοείς αν είναι Sony, όχι. Μια Philips 29" έχω για τηλεόραση . Η ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετική αλλά όπως είπα ΔΕΝ πρόλαβα να το χαρώ.pooky(1) είπε:ΑΑΑΑΡΚΧΧΧΧΧΧ!!!!
Shock, πες μας σε παρακαλώ τι ποιότητα εικόνας έχει το μηχανάκι; Και ήχου!!!
Ακόμα σε τι οθόνη το έχεις συνδέσει;
...χε χε... "άλλα κόλπα", που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Μπονάτσος !!shock είπε:Εεε, γκουχ, γκουχ, Billy το δικό σου δεν ήρθε, γκουχ, εεε μάλλον θα έγινε κάποιο λάθος, γκουχ
Πού ήρθαν και ποιός ήρθε ??? Μη μου πεις ότι ήρθε το C64-DTV-JOYSTICK στα Jumbo !!!!! Τσακίστηκα !!!!!!pooky(1) είπε:ΑΑΑΑΡΚΧΧΧΧΧΧ!!!!
ΗΡΘΑΝ οεο ΗΡΘΑΝ!!!!!
Φίλε billy, ήρθαν!!!!
Έχω πάρει από το Jumbo καμιά τριανταριά μπαταριούλες, θα μας βγάλουν πιστεύω!!!!!!
Shock, πες μας σε παρακαλώ τι ποιότητα εικόνας έχει το μηχανάκι; Και ήχου!!!
Ακόμα σε τι οθόνη το έχεις συνδέσει;
Που ήσουν όταν κάναμε ομαδική από Γερμανία;stee είπε:Πού ήρθαν και ποιός ήρθε ??? Μη μου πεις ότι ήρθε το C64-DTV-JOYSTICK στα Jumbo !!!!! Τσακίστηκα !!!!!!
Το θέλωωωωωωωωωωω
Παρακαλω γνωριζει κανεις?καλησπερα σας και καλη χρονια!(πιο ρετρο ευχομαι!).Περιμενω απο Αγγλια την αμερικανικη εκδοση απ αυτο το ρετρο μηχανακι(ΝTSC only) την Νο1 δλδ!μηπως γνωριζετε αν δουλευει σε BLUESKY τηλεορασεις?και αν οχι υπάρχει καμια μόντα να βλεπουμε χρωματακι?
Τελικα το δοκιμάσα δουλευει καμπανα (με χρωμα)!αν και κατωτερο απο την(στο hacking φυσικα) εκδοση 2 ειναι μεγαλο κολλημα!καλησπερα σας και καλη χρονια!(πιο ρετρο ευχομαι!).Περιμενω απο Αγγλια την αμερικανικη εκδοση απ αυτο το ρετρο μηχανακι(ΝTSC only) την Νο1 δλδ!μηπως γνωριζετε αν δουλευει σε BLUESKY τηλεορασεις?και αν οχι υπάρχει καμια μόντα να βλεπουμε χρωματακι?
Σωστόόςrigardie είπε:θέλω να αγοράσω μερικά!