Στην ταινια "
Και οι 14 ηταν υπεροχοι" εχουμε τις παρακατω CAMEO εμφανισεις (κανεις τους δεν εχει ατακα)
Βιβετα Τσιουνη
Αλκης Γιαννακας
Τακης Μηλιαδης
Και για να απαντησω και στην ερωτηση του nasos kolias για το "ρολο" των ηθοποιων με τις συντομες εμφανισεις που ειδαμε μεχρι τωρα :
Νικος Γαλανος(μικρη ατακα) - Ο ουρανοκατεβατος : φιλος της παρεας του Τωνη
Αλικη Βουγιουκλακη(καμμια ατακα) και Θανασης Βεγγος(μια μικρη ατακα αλλά ασχετη με την ταινια) - Περαστε την πρωτη του μηνος : συντομο περασμα
Αντωνης Παπαδοπουλος -Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες : συντομο περασμα(καμμια ατακα)
Χρηστος Πολιτης(καμμια ατακα) - Η λεωφορος του μισους : συντομο περασμα
Κωστας Βουτσας (μικρη ατακα,του "πατησε" τον κάλο η Ρενα Βλαχοπουλου ) - Η Παριζιανα :συντομο περασμα
Αλικη Βουγιουκλακη (μικρη ατακα ασχετη με την ταινια,τη βλεπουμε να λυνει σταυρολεξο ζητωντας τη βοηθεια του Κωστα Χατζηχρηστου)- Ο παρας κι ο φουκαρας
Κωστας Χατζηχρηστος(ρολος του διευθυντη εφημεριδας "Βραδυνα νεα"),Δημητρης Παπαμιχαηλ(περαστικος εξω απ τη Βουλη,μικρος διαλογος με Αλικη) και Μανος Κατρακης(ονομα:Ελευθεριος,μικρος διαλογος με Αλικη και τραγουδι "ποτε θα κανει ξαστερια") - Η Αλικη δικτατωρ
Στην ταινια "Δημητρη μου Δημητρη μου": Νικος Ριζος(προσπαθει να παρουσιασει το προγραμμα του Δημητρη Παπαμιχαηλ στο κεντρο που τραγουδαει),Μαρω Κοντου,Λαμπρος Κωνστανταρας,Ελενη Ανουσακη,Σταυρος Ξενιδης(χαιρετισμος στο Δημητρη),Ερση Δοξακοπουλου: ολοι αυτοι ειναι πελατες του κεντρου
Κωστας Γκουσγκουνης - Η θεια απ το Σικαγο : περαστικος και εχει μια μικρη ατακα
Κωστας Γκουσγκουνης - Μια ζωη την εχουμε : ρολος του καφετζη και μικρη ατακα
Μαρθα Καραγιαννη - 5000 ψεματα : συντομη εμφανιση,καμμια ατακα
Φραγκισκος Μανελλης - Καημοι στη φτωχογειτονια : συντομη εμφανιση,μικρη ατακα ασχετη ομως με την ταινια αφου συνομιλει με τον τραγουδιστη
Νορα Βαλσαμη - Ο καζανοβας :ρολος κομπαρσου
Βελισσαριος Κοντογιαννης - Ο θησαυρος του μακαριτη: πεταγμα ρυζιου απ το πορτραιτο,υπαρχει ειδικο θρεντ
εδω
Φαιδων Γεωργιτσης - Γαμος αλα ελληνικα :εμφανιση "αστραπη",καμμια ατακα
Νικος Γαλανος - Οργη : ισως ρολος κομπαρσου; καμμια ατακα
Γκελυ Μαυροπουλου - 20 γυναικες κι εγω :ρολος βλεπε
εδω
Δημητρης Νικολαΐδης - Ο παπατρεχας :ο εαυτος του,μικρη ατακα
Κωστας Χατζηχρηστος - Η σωφερινα : τροχονομος που φερνει κληση