Candy Candy...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Και τότε η Μιζούκι είπε στις Candy-sisters:"αυξάνεστε και πληθύνεστε".Χαιρετίζω τα νέα μέλη maria και Candy4ever στο φορουμάκι μας,που φαίνεται να έχουν αρκετό ρετρό Καντικό υλικό στην κατοχή τους.Ήδη με το link που έδωσες Μαράκι με πήγες πολλά χρόνια πίσω...Προσωπικά σ'ευχαριστώ! :worship: Δεν ξέρω αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το σκανάρισμα των περιοδικών από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμα άκρη με τα δικαιώματα,αλλά θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό να έχουμε στη διάθεση του ρετρομανιακού κοινού τα τεύχη αυτά.:rolleyes:
 
Μου κάνει μεγάλη εκπληξη οτι το περιοδικό έφτασε το 326 νούμερο!!!! Δυστυχώς έμενα σε επαρχεία τότε και δεν είχαν ερθει εκει όλα τα τεύχη εκεί. Δεν ξέρω και αν κυκλοφόρησαν στην ελλαδα!

Το πρώτο περιοδικό της καντυ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 10 Ιουλίου 1986. Αργησε να κυκλοφορήσει σε σχέση με την Ιταλία που κυκλοφόρησε το 1ο την 1-9-1980 και το τελευταίο νούμερο (326) 28-12-1986 !!!

Ελπίζω να βρούμε όλα!!! Μια καλή συνεργασία μεταξύ μας και θα τα 'χουμε επιτελους!

Το κόμιξ παρόλο που είναι καπως σύντομο σε σχέση με την ταινία, είναι ολοκληρωμένο, ενώ η ταινία τελειώνει με ερωτηματικά μενοντας η κάντυ με τον Άλμπερτ.

To τελος της Κάντυ!

FinalItaliano.jpg


FinalItaliano2.jpg


FinalItaliano3.jpg


FinalItaliano4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eυτυχως για οσους δεν θυμουνται το τελος,μας εδωσες τα τοπικα paths στο δισκο σου...(δηλαδη τιποτα :D )
 
Με μεγαλη προσπαθεια διαβασα τα ιταλικα λογακια....μα, what the heck, η Καντυ εγινε δημοσιογραφος, και οι λατινοι βαζουν τον Τερρυ να λεει αρλεκινικα λογια??? Ε, ποτε...αυτα ειναι ιταλικα τερτιπια. D2E, οι ιταλοι εχουν αλλιωσει τον Τερρυ! Ιεροσυλια!

Maria, ευχαριστουμε για το manga. Δεν τα ειχα δει ποτε αυτα. Προσωπικα προτιμω το "ανοιχτο" τελος του anime, αν και ποτε δεν το ειδα σαν "ανοιχτο". Ο Αλμπερτ-ιπποτης στο ασπρο αλογο ειναι αυτος που κερδιζει την καρδια της Καντυ.
 
Εμένα μου επιτρέπετε να κρατήσω την πρώτη εικονίτσα;Μου αρέσουν τα happy endings...:rolleyes:
 
καλως τα τα κοριτσια!! :)

εχουμε παλι το θεμα των alternative endings ε?:biglaugh:

ο καθενας οπως την βρισκει.. ευτυχως υπαρχουν κ οι ανεπισημες βερσιον για παρηγορια στους "αρρωστους" !

σχετικα με τα μανγκα και τα σκαναρισματα, ειναι ηδη προγραμματισμενο προτζεκτ.. το ποτε δεν ειναι βεβαιο, αλλα θα γινει.. μην ξεχνατε πως ειναι μια εκνευριστικη δουλεια!!

το candysisterhood φημιζεται για την καλωσυνη του αλλα οχι για την υπομονη του (ειπαμε, την αγαπαμε την ατιμη την Καντιους, αλλα ευτυχως δεν της μοιαζουμε!)
 
Πλακα πλακα,αρχιζω να νιωθω ''υποχρεος'' προς την Candy,μια και συνεισφερει τα μεγιστα στο να στολιζουν το forum μας γυναικειες υπαρξεις και φωνες,που βλεπω συνεχως να εμπλουτιζονται και που,κακα τα ψεματα,διχως αυτες το forum μας θα ηταν αρκετα πιο φτωχο και μονοτονο....

maria και candy4ever,καλως ηρθατε στην παρεα μας...!
 
Καλώς σας βρήκαμε παιδιά, είστε όλοι καταπληκτικοί!!!
 
Candy4ever και maria καλως ηρθατε !!!

adventurecg6.gif
 
Domniki είπε:
Προσωπικα προτιμω το "ανοιχτο" τελος του anime, αν και ποτε δεν το ειδα σαν "ανοιχτο". Ο Αλμπερτ-ιπποτης στο ασπρο αλογο ειναι αυτος που κερδιζει την καρδια της Καντυ.
:happyjump: :happyjump: :happyjump: :happyjump: Το ήξερα ότι στο τέλος θα αναγνωριστεί και η αξία του Albert.Πάντως και εγώ προτιμώ το "ανοιχτο" τελος του anime δίνει την δυνατότητα σε αυτούς που αγαπήσαν την Καντυ να επιλέξουν το τέλος που θα επιθυμούσαν,εγώ πχ.την φαντάζομαι ζευγάρι με τον Albert,κάποιος άλλος να ξανασμίγει με τον Terry........αχ! Candy candy(γλυκές παιδικές μου αναμνήσεις) :) :) :)
 
εσεις καλα την βολεψατε..

εγω η Αντονικια τι να κανω η κακομοιρα?:sob::sob::sob:
 
Δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να αμφισβητει την αξια του Αλμπερτ! Οπως λεει και ο ποιητης: "I'll be the rock you can lean on", ο Αλμπερτ ηταν πισω απο ο,τι καλο συνεβη στην Καντυ, αυτος που παντα προλαβαινε να την σωσει την τελευταια στιγμη:

-στην αρχη στον καταρρακτη οπου κινδυνευψει να πνιγει,

-οταν την εστειλαν στο Μεξικο,

-οταν πεθανε ο Αντονυ,

-οταν την εστειλε στην Αγγλια να ξεχασει τον θανατο του Αντονυ

-οταν χωρισε απο τον Τερρυ (στην αγκαλια του Αλμπερτ εκλαιγε)

-οταν ηθελε να την παντρευτει με το ζορι ο Νηλ

Να πω κ'άλλα? Α, και ολα αυτα χωρις να ζητησει καμια ανταμοιβη, χωρις να της πει τιποτα....αχ, αυτος κ'αν δεν ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ αντρας :loveyou: Κοριτσια του φορουμ, μην παρασυρεστε απο την Μιζουκι. Τετοιοι αντρες δεν υπαρχουν, ή τουλαχιστον δεν τους εχω συναντησει ποτε εγω :icon_cry:
 
Τετοιοι αντρες δεν υπαρχουν, ή τουλαχιστον δεν τους εχω συναντησει ποτε εγω
Για ρωτησε τη BiBi και την D2E - που κοντεψαν να ξεμαλλιαστουν για χαρη του στο προτελευταιο meeting ? Εχω και φωτο (σκοτεινη και θολη οπως οι προθεσεις μου :diablotin: ) που αποδεικνυει του λογου το αληθες. :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Tι, πως, που? Τelamona κατι εχεις και δεν το ποσταρεις???? Που ειναι η φωτο?????????????? Ο λαος απαιτει να ποσταρεις την επιμαχη στιγμη :)

Και ποιος ειναι αυτος ο αντρας ?
 
δεν εβαζες φλας κ τραβουσες στα μουλωχτα ε?:biglaugh::biglaugh:

Αλμπερτ υπαρχουν, απλα δεν ειναι κ κουκλοι ταυτοχρονα οπως αυτος..

Αντονακηδες ομως που? :(
 
telamonas.stokos είπε:
Για ρωτησε τη BiBi και την D2E - που κοντεψαν να ξεμαλλιαστουν για χαρη του στο προτελευταιο meeting ? Εχω και φωτο (σκοτεινη και θολη οπως οι προθεσεις μου ) που αποδεικνυει του λογου το αληθες.
Domniki είπε:
Tι, πως, που? Τelamona κατι εχεις και δεν το ποσταρεις???? Που ειναι η φωτο?????????????? Ο λαος απαιτει να ποσταρεις την επιμαχη στιγμη :)
Ύστερα από συνεννόηση με εκ των έσω συνεργάτη, κατάφερα να κλέψω τη φωτογραφία με την επίμαχη στιγμή από τον υπολογιστή του telamona.stokou (η δυσκολία δεν ήταν να πάω στον υπολογιστή χωρίς να το καταλάβει, ήταν να αντιγράψω το αρχείο, αφού ο telamonas.stokos έχει linux):

Death2bi-bi.gif
 
Vagelis είπε:
Ύστερα από συνεννόηση με εκ των έσω συνεργάτη, κατάφερα να κλέψω τη φωτογραφία με την επίμαχη στιγμή από τον υπολογιστή του telamona.stokou (η δυσκολία δεν ήταν να πάω στον υπολογιστή χωρίς να το καταλάβει, ήταν να αντιγράψω το αρχείο, αφού ο telamonas.stokos έχει linux):
Death2bi-bi.gif
Vageli, εισαι καθαρματακι :diablotin: unplayable!!!

...για τον Αντονυ μαλλον θα μαλωναν τα δυο κοριτσια.

Αλλα να σκοτωνει ο Αντονυ την bi-bi? E, oxi, δεν του το επιτρεπει η ηγεμονικη του καταγωγη :biglaugh:

Μολις ανακαλυψα μια αλλη κοινωνικο-πολιτικη ερμηνεια της Καντυ-Καντυ: η Μιζουκι υποστηριζει την αριστοκρατια και προωθει την βασιλεια! Ολοι οι κουκλοι αντρες της σειρας ειναι απο ηγεμονικες οικογενειες!!! Και η σειρα ειναι μια προπαγανδα των βρετανων αριστοκρατων :rofl: :rofl: :rofl:

Αλμπερτ υπαρχουν, απλα δεν ειναι κ κουκλοι ταυτοχρονα οπως αυτος..Aντονακηδες ομως που?
Mα ο Αντονυ δεν ειναι ενας Αλμπερτ στην εφηβεια? Νομιζω οτι ο Αλμπερτ ειναι μια εξελιγμενη version του Αντονυ.
 
Εννοειται οτι δεν θα τολμουσα να μιλησω για την αυτου ασχημοτητα μου :help: απλα ξαναφερα στην επιφανεια τα οσα ειδα σε εκεινο το meeting και περιεγραψα γλαφυροτατα ( :diablotin: :biglaugh:)

(Βρε Βαγγελη πως να σε πιστεψουν, αφου δεν εχεις τα 2-3-4-5 απαραιτητα Πανεπιστημιακα Διπλωματα ωστε να χειριστεις αποτελεσματικα ενα Linux συστημα.......)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα