Θέλεις να δεις τι ζώδιο είναι ή μήπως της ετοιμάζεις surprise party?starsky είπε:ασχετο ,εσεις που ξερετε 5 πραγματα παραπανω ποτε τοποθετειται το ετος γεννησης της καντυ?
Αυτο εννοουσα χαριτολογωνταςedit:γιατι βρε wally?Aφου της ειπε πως οταν ανθησει το "γλυκεια Καντυ" θα ειναι τα γενεθλια της..
ολοκληρο νεο ειδος τριανταφυλλου καλλιεργησε για την παρτη της, λες να αρνιοταν?
Aκριβως! Οσο για το ζωδιο: Ταυρος ηταν η Καντυουλα μας...για τα υπολοιπα, το astrofee.gr δεν εχει χαρτες για το 18xx, και αρα D2E δεν μπορω να βγαλω τα ωροσκοπια τους τι κριμα....Dominion είπε:χε χε δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Γ. Βασιλειάδου αν ζούσε η Κάντυ θα ήτανε 112 χρονών.
μπα,τωρα ειναι αργα απλα τοχα απορια,εχω υποψη μου και για τον α παγκοσμιο,μηπως οταν πηγαν σε σχολειο η κολλεγιο δε θυμαμαι, απο κει καταλαβουμε,σε τι ηλικια πηγαινε κανεις....αλλιως μενω στο 7 μαιου 1895candy είπε:Θέλεις να δεις τι ζώδιο είναι ή μήπως της ετοιμάζεις surprise party?
starsky είπε:μπα,τωρα ειναι αργα απλα τοχα απορια,εχω υποψη μου και για τον α παγκοσμιο,μηπως οταν πηγαν σε σχολειο η κολλεγιο δε θυμαμαι, απο κει καταλαβουμε,σε τι ηλικια πηγαινε κανεις....αλλιως μενω στο 7 μαιου 1895
Που το βρηκες αυτο? στειλε μας το linkdim είπε:Candice White Audrey (Candy): 16 y/oThe main character. She's nice, (almost) always happy and caring about people (even when they're bad to her). She's also a tomboy and likes to climb trees. Almost everyone likes her for her loving character.
DOB : May 7th 1898
Green eyes