Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Εχω την εντυπωση πως ο Αντονι της εβαλε "με το ετσι θελω" :D τα γενεθλια το Μαη...

Aν θυμαμαι καλα, ειναι το 1895, 7 Μαιου.

οι ημερομηνιες γενεθλιων κ συμβαντων εχουν δοθει απο την ιδια την Μιζουκι.

Ναι vageli

"Η χρυσή τομή πάντως είναι να έχεις ξανθές τρίχες."

θα συμφωνησω απολυτα!! :)

edit:γιατι βρε wally?

Aφου της ειπε πως οταν ανθησει το "γλυκεια Καντυ" θα ειναι τα γενεθλια της..

ολοκληρο νεο ειδος τριανταφυλλου καλλιεργησε για την παρτη της, λες να αρνιοταν?

Κατι δεν παει καλα, ειναι δυνατον ο Τερρυ να ειναι 2 χρονια μικροτερος της? Αυτη η Μιζουκι τα εχει μπερδεψει. Καλα εγραφα χαζομαρες πριν... Ο Αντονυ ποτε ειχε γενεθλια (ετος)?

Ο Wally μαλλον κανει εντατικο φροντιστηριο με καντυκα επεισοδια για να πλουτισει τις γνωσεις του.

starsky είπε:
ασχετο ,εσεις που ξερετε 5 πραγματα παραπανω ποτε τοποθετειται το ετος γεννησης της καντυ?
Θέλεις να δεις τι ζώδιο είναι ή μήπως της ετοιμάζεις surprise party? :P

χε χε δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Γ. Βασιλειάδου αν ζούσε η Κάντυ θα ήτανε 112 χρονών.

edit:γιατι βρε wally?Aφου της ειπε πως οταν ανθησει το "γλυκεια Καντυ" θα ειναι τα γενεθλια της..

ολοκληρο νεο ειδος τριανταφυλλου καλλιεργησε για την παρτη της, λες να αρνιοταν?
Αυτο εννοουσα χαριτολογωντας :D

Μαη ανθισανε τα λελουδια,Μαη τα γενεθλια

Εικαζω οτι η Καντυ γεννηθηκε μεσο-χειμωνο (τι καθομαι και συζηταω.. :D )

Dominion είπε:
χε χε δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Γ. Βασιλειάδου αν ζούσε η Κάντυ θα ήτανε 112 χρονών.
Aκριβως! Οσο για το ζωδιο: Ταυρος ηταν η Καντυουλα μας...για τα υπολοιπα, το astrofee.gr δεν εχει χαρτες για το 18xx, και αρα D2E δεν μπορω να βγαλω τα ωροσκοπια τους :( τι κριμα....

Στο anime την ειχαν βρει χειμωνα, αφου χιονιζει, και ειναι στην Αμερικη (αρα βορειο ημισφαιριο). Μηπως η Μιζουκι εννοουσε οτι γεννηθηκε το Μαιο, αλλα την εγκατελειψαν οι γονεις της τον επομενο χειμωνα?

Μπορεί και να είχε τρελαθεί ο καιρός τότε και να χιόνιζε Μάιο,όπως είχε συμβεί πριν κάτι χρονάκια και εδώ (νομίζω ήταν Απρίλιος).Προτείνω στον exetlaios να ανοίξει σχετικό thread με την απορία:"τι συνέβη το Μάιο του 1895;":loco:

candy είπε:
Θέλεις να δεις τι ζώδιο είναι ή μήπως της ετοιμάζεις surprise party? :P
μπα,τωρα ειναι αργα :) απλα τοχα απορια,εχω υποψη μου και για τον α παγκοσμιο,μηπως οταν πηγαν σε σχολειο η κολλεγιο δε θυμαμαι, απο κει καταλαβουμε,σε τι ηλικια πηγαινε κανεις....αλλιως μενω στο 7 μαιου 1895

starsky είπε:
μπα,τωρα ειναι αργα :) απλα τοχα απορια,εχω υποψη μου και για τον α παγκοσμιο,μηπως οταν πηγαν σε σχολειο η κολλεγιο δε θυμαμαι, απο κει καταλαβουμε,σε τι ηλικια πηγαινε κανεις....αλλιως μενω στο 7 μαιου 1895

Γενικα με τον χρονο η Μιζουκι δεν τα ειχε και πολυ καλα. Στο κολλεγιο στο Λονδινο κανονικα πρεπει να ηταν 12 χρονων η Καντυ, και ο Τερρυ να ηταν σιγουρα μεγαλυτερος και στην ιδια ηλικια με τον Αρτσυ και Στιαρ, αφου ηταν στην ιδια ταξη. Απο την αλλη, πως ειναι δυνατον ο Αρτσυ και ο Στιαρ να ειναι στην ιδια ταξη, αφου δεν ειναι διδυμοι, και ο Στιαρ ειναι μεγαλυτερος?

Οταν η Καντυ φευγει απο το σχολειο, μετα απο 1 χρονο φοιτησης, αρα πρεπει να ειναι 13 ή 14 χρονων, πηγαινει στην σχολη νοσοκομων, απ'οπου αποφοιτει μετα απο 6μηνες ή 1 χρονο! Τι σχολη αστραπη ειναι αυτη? Τοτε ξεσπαει ο 1ος παγκοσμιος.

Εστω να ηταν 16 χρονων οταν τελειωσε την σχολη, την στελνουν στα ορυχεια, 16 χρονων κοριτσι???

Μαλλον στις αρχες του 20ου αιωνα ο χρονος κυλουσε πιο γρηγορα. Ή δεν τα ειχε υπολογισει σωστα η συγγραφεας, και ηθελε να χωρεσει τα 115 επεισοδια σε ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα.

Η κυρια Πονυ βρηκε την Καντυ στις 7 Μαιου 1898(εγκυρες πληροφοριες). Οποτε σημερα θα ηταν 109 χρονων.

απο οτι βλεπω δεν ειναι 100% ξεκαθαρα τα πραγματα και οπως λες και εσυ domniki τα μπερδευει και η ιδια η συγγραφεας,παντως αν δε προκυψει τιποτα νεοτερο ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον που δειξαν ολα τα παιδια

Παντως σιγουρα υπαρχουν λαθη με τις χρονολογιες στην Καντυ. Απλα, οταν ειμασταν μικρα δεν τα προσεχαμε αυτα. Ειχαμε φαει τετοια πικρα με θανατους και χωρισμους, που σιγα μην καθομασταν να υπολογισουμε ποτε γεννηθηκε η Καντυ, ποτε εγινε ο 1ος παγκοσμιος, ποτε πηγε η Καντυ σχολειο και τετοια.

Candice White Audrey (Candy): 16 y/o

The main character. She's nice, (almost) always happy and caring about people (even when they're bad to her). She's also a tomboy and likes to climb trees. Almost everyone likes her for her loving character.

DOB : May 7th 1898

Green eyes

edit:http://www.geocities.com/vivi_guariba/candy-char.html

dim είπε:
Candice White Audrey (Candy): 16 y/oThe main character. She's nice, (almost) always happy and caring about people (even when they're bad to her). She's also a tomboy and likes to climb trees. Almost everyone likes her for her loving character.

DOB : May 7th 1898

Green eyes
Που το βρηκες αυτο? στειλε μας το link :)

Kαι μολις εβλεπα τα στατιστικα του thread: με 534 απαντησεις, και απιστευτα μεγαλο αριθμο μελων που εχουν ποσταρει για την Καντυ! Πραγματικα απιστευτο. Και φυσικα στις πρωτες 3 θεσεις των απαντησεων βρισκονται: Death2Eliza, η αφεντομουτσουναρα μου και η Candy...ε, τι Candy-sisters ειμαστε :)

μπραβο μας..

εντωμεταξυ. ρεζιλι εγινα (επειδη βαριομουνα να ψαξω) κ επισης υπολογισα αναποδα την ηλικια της σε σχεση με τον Τερριους..

Date of Birth : January 28th, 1897 ο λεγαμενος.. αρα δεν την περναει 2 χρονια..

καλα, η Μιζουκι δεν εκατσε να χολοσκασει, οτι να'ναι εδωσε..

Επισης κατι πολυ ευστοχο που μου εχει πει η φιλη Arwyn-t, ειναι το εξης γεγονος που παραβλεπουν ολα τα φαν φικς που συνεχιζουν την ιστορια: οτι μετα το 1913 που σταματαει η διηγηση της Μιζουκι, ξεκιναει το οικονομικο κραχ στην Αμερικη (δεν θυμαμαι ποτε ακριβως) και αυτο θα ηταν καταλυτικο για πολλους χαρακτηρες, μια κ οι περισσοτεροι ειναι πλουσιοι..

Τι θα απογινει ο Αλμπερτ-μεγαλος θειος Γουιλιαμ Domniki????:eek:

Ο "τελειος" Αλμπερτ θα ειχε σιγουρα περιουσια στην Σκωτια, και σε διαφορα μερη του κοσμου επισης. Για να μην σου πω οτι θα ειχε επενδυσει σε νεες τεχνολογιες, οποτε ποτε δεν θα εχανε την περιουσια του. Αλλωστε οι Αρντλευ ειχαν τεραστιες εκτασεις, και η γη δεν χανει ποτε την αξια της....να προσθεσω κ'αλλα? Αν μπορει η Μιζουκι, μπορω κ'εγω :biglaugh:

Οσο για την αγαπημενη μας Καντυ, αυτη εχει τον Αλμπερτ-ιπποτη με το ασπρο αλογο (prince charming ή principe azzuro, που λενε και οι λατινοι), οποτε no worries. Θα καθαριζε αυτος για παρτυ της....οπως εκανε παντα αλλωστε.

Δεν θα μπορουσα να μην αναφερθω και στον αγαπημενο Τερρυ...ε, αυτος θα ξεκινουσε τις ταινιες, γιατι στις αρχες του 20ου αιωνα ειχε ξεκινησει ο κινηματογραφος, κατι σαν εναν Laurence Olivier, καθοτι και Βρετανος (μην το ξεχναμε αυτο-υπεροχη προφορα). Θα γινοταν διασημος αστερας, και φυσικα θα επαιρνε το αγαλματακι με τον κυριο Oscar, και αστερι στην Hollywood Blvd....α, εχω ρεντα νομιζω σημερα...

Τhread με 15400+ εμφανισεις που συνεχως αυξανονται,ειναι μαλλον κατι πρωτοφανες εδω μεσα παντως.....!!!

Αν μη τι αλλο,τα κοριτσια εδω μεσα λατρευουν την Candy...!

Ελα μην κρυβεστε, και τα αγορια του φορουμ διαβαζουν το thread της Καντυ, αν μη τι αλλο, για να ενημερωνονται και να μεταφερουν τα νεα στις κοπελες/συζυγους τους....αν ειδες καλα το thread το αρχισε ο Wally μετα απο πιεση της γυναικας του ;)

Δεν εχεις αδικο σ' αυτα που λες,αλλωστε κανεις δεν νομιζω οτι κρυφτηκε..... :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα