Candy Candy...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πάντως αν το εξετάσουμε καλύτερα το θέμα,ο Άλμπερτ αντικειμενικά ήταν ο ιδανικός σύντροφος για την Κάντυ.Συνδύαζε την καλοσύνη και την ευγένεια του Άντονυ με τον δυναμισμό και το πείσμα του Τέρρυ και όλα αυτά τα εκδήλωνε μέσα από μια αρκετά ώριμη σκέψη και αλτρουιστική διάθεση.Η Μιζούκι ξέρει τι έκανε στο τέλος... :thumbup:

AV16.jpg


AV16.jpg

telamonas.stokos είπε:
(Βρε Βαγγελη πως να σε πιστεψουν, αφου δεν εχεις τα 2-3-4-5 απαραιτητα Πανεπιστημιακα Διπλωματα ωστε να χειριστεις αποτελεσματικα ενα Linux συστημα.......)
Από το στόμα μου το πήρες βρε telamonako! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
telamonas.stokos είπε:
Εννοειται οτι δεν θα τολμουσα να μιλησω για την αυτου ασχημοτητα μου :help:
Προφανώς θα εννοείς το τρέχον σου avatar... δεν ήξερα ότι πρόκειται για πραγματική φωτογραφία σου!

Να τ' αφήσεις αυτά, εγώ θυμάμαι τη μέρα που ΟΛΑ τα SMS της εκπομπής μας ήταν από θαυμάστριές σου! Κι αν η μνήμη σου έχει εξασθενήσει, να σου θυμήσω που έλεγες ότι αναγνώριζες (όλους) τους αριθμούς!
 
Πως φαίνεται ότι ο άνθρωπος έβλεπε φανατικά Candy!Έχει κατανοήσει τον γυναικείο ψυχισμό και ακολουθεί τα βήματα του Albert!Ήρεμη δύναμη!!! ;)
 
Καλώς την maria...καλώς ήρθες!!!!
 
Την ιδεα για το ιδανικο φιναλε της Καντυ, μου την εδωσε η D2E, γιατι ειδε οτι δεν μπορουσα με τιποτα να διαλεξω αναμεσα σε Αλμπερτ και Τερρυ: να παντρευτει η Καντυ τον Αλμπερτ, αλλα να κρατησει και τον Τερρυ για τις στιγμες παθους :diablotin: Ax, ο τελειος συνδυασμος. Αλλα το εκοψε η λογοκρισια της Μιζουκι :widesmile:

D2E, δεν το ηξερα οτι στην προηγουμενη συναντηση καποιο μελος σε φωναζε "Eliza"...και ζει ακομα :biglaugh:
 
Ασχολίαστο...:crazy:

283452.jpg
 
Zει?

Σίγουρα?

Νομιζω πως δεν ανασαινε οταν τον πεταξα στο χαντακι.. :diablotin:
 
candy είπε:
Ασχολίαστο...:crazy:
283452.jpg
Μετα απο ενα φρεσκαρισμα της μνημης μου, και τελειωνοντας και το επεισοδιο 59, ενα εχω να πω: ΤΕΡΡΥΥΥΥΥ!!!!!

Candy, ανασκευαζω το προηγουμενο ποστ μου (που σου εφερε και μια φρικη), για να δηλωσω φανατικη του Τερρυ! Αχ, ειναι και η υπεροχη φωνη του Παυλιδη...καταραμενη συγγραφεας, μονο ενα :polyvolo: της αξιζει!
 
Domniki μου το ασχολίαστο πήγαινε στην συνημμένη εικόνα και όχι στο ποστ σου.Ξέρω ότι είσαι ταγμένη Τερρυκιά!!! ;)
 
Μικρός το έβλεπα. Καλή φάση.

-Θυμάμαι μια φράση ενός φίλου μου στο λύκειο: "τριαλαριλαρο γιοχο γιοχο. :D :biglaugh:
 
Aγαπητε DrMalcolm, για να διαβασει κανεις την φραση του φιλου σου πρεπει να εχει τα ματια του Superman!
 
Το μαζεψα λιγακι ωστε να μην του βγει το ματι του οπιοδηποτε Σουπερμαν επιχειρησει αναγνωση...μην το παρακανουμε κυριοι (δεν αναφερω τις κυριες μιας και μεχρι τωρα δεν εχουν δωσει καμια αφορμη...)
 
Wally είπε:
Το μαζεψα λιγακι ωστε να μην του βγει το ματι του οπιοδηποτε Σουπερμαν επιχειρησει αναγνωση...μην το παρακανουμε κυριοι (δεν αναφερω τις κυριες μιας και μεχρι τωρα δεν εχουν δωσει καμια αφορμη...)
Wally η μεταφραση απο τα...supermanικα ειναι φοβερη :animlaugh:

Μαλλον εχεις ταξιδεψει στον πλανητη Κρυπτον
 
Καλά είστε απιστεύτοι που φτιάξατε το κέφι πρωί πρωί,δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με αυτά που διάβασα.Telamona και vagelis έχετε απίστευτο χιούμορ.Για τις Candy sisters δεν σχολιάζω τίποτα γιατί απλά είναι ΤΡΟΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
 
candy είπε:
Και μια ενδιαφέρουσα συλλογή ρούχων της Candy.Είναι εκείνες οι χάρτινες φορεσιές που τις έκοβες και τις τοποθετούσες πάνω στην κούκλα για να την ντύσεις.Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι! :happyjump:

candyabitihl1.gif
Πλεον δεν χρειαζεται να κοβεις.Απλα κλικαρεις εδω!!
 
Επιτελους, μπορω να της φορεσω στα μαλλια τις ασορτι με το φορεμα κορδελες. Αυτες τις ροζ τις φορουσε με ολα ανεξαιρετως τα ρουχα της και με εκνευριζε. Οι τυπου του anime μαλλον ειχαν περισσευμα ροζ χρωματος και καθε φορα εβαφαν τις κορδελες της ροζ!
 
I loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee it :happyjump: :happyjump: :happyjump: :happyjump:. Candy,dim:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Τέλειο dim!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ! :clap:
 
καλημέρα,

ποιος θα μπορούσε να μου δανίσει τα τευχη του απο τα περιοδικα??? θα ηθελα να τα διαβάσω, εχω πολύ λίγα. Ψάχνω παντού να τα βρω... βοηθήστε με :help:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα