Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εμένα γιατί δεν μου κάνει καμμία εντύπωση;; :tease:Tι μαθαινει κανεις ,ακου υπηρχε emulator του spectrum στον commodore.
Αν εβγαινε emulator του 360 στο PS3 θα σου εκανε εντυπωση;keeper7k είπε:Εμένα γιατί δεν μου κάνει καμμία εντύπωση;; :tease:![]()
Και όμως συμφέρει... Με ένα σπάρο(ή μηχάνημα) ,δυο τρυγόνια!!Αν εβγαινε emulator του 360 στο PS3 θα σου εκανε εντυπωση;Κατι παρομοιο εγινε.
Δεν μπορω παιδια θα το ξαναβαλω.AARDVARK είπε:Τι μαθαινει κανεις ,ακου υπηρχε emulator του spectrum στον commodore.:tickle:
![]()
Μέχρι ώρας το 360 έχει emulation για το PS3. To XBOXάκι βγάζει τόση ζέστη απο το πίσω μέρος, που μετα απο 5 ώρες παιχνιδιού μπορείς να ψήσεις μπριζόλα. Άρα εξομοιώνει την τοστιέρα (PS3) μια χαράAARDVARK είπε:Αν εβγαινε emulator του 360 στο PS3 θα σου εκανε εντυπωση;
Καλά και ποίος θα ήθελε να φορτώσει παιχνίδια με ενάμιση χρώμα στον Κομμοντοράκοgtsamour είπε:Μόνο τη basic εξομοιώνει, μην φαντάζεστε να φορτώνει παιχνίδια.
C64 αναλυση:160×200 (η χαμηλα που χρησιμοποιηθηκε στο 99% των παιχνιδιων)gtsamour είπε:Από προσωπική εμπειρία με τον C64, φορτώνοντας παιχνίδια με το MMC64, απόοοολα όσα είδα (και είδα παρα πολλά) , μαλλον περισσότερο σε atari2600 φέρνει ο C64 παρά οτιδήποτε κοντά σε Amiga.Τώρα που το jagging δεν ήταν έντονο δεν μπορώ να καταλάβω, θα ήταν φαίνεται το ένα παιχνίδι που δεν θα φόρτωσα.
Για να αναγάγουμε τα λεγόμενα του φίλτατου συνάδελφου σε σημερινά δεδομένα :Wally είπε:C64 αναλυση:160×200 (η χαμηλα που χρησιμοποιηθηκε στο 99% των παιχνιδιων)Atari2600 αναλυση:160X192
Αν και παλιό post ωφείλω να μιλήσω για μένα.Την εποχή που όλοι οι users είχαν Spectrum,Amstrad,Commodore 64,Amiga,Atari St,Pc .Εγώ είχα MSX2 philips.Ημουν τυχερός γιατί ποτέ δεν έμαθα τι θα πει κασσέτα και όλα τα games τρέχαν απο δισκέττες 3,5 ιντσών οπότε σε λίγα δευτερόλεπτα φορτώναν αμέσως.Γενικά τα ιαπωνέζικα msx είχαν καταπληκτικά παιχνίδια σε γραφικά (ειδικά της konami ήταν το κάτι άλλο,κάθε άλλο παρά 8bit θυμίζανε).gtsamour είπε:Ξεχνάς και το nikodr....
ετσι πιστευω και εγω....ο turbo-r ειναι το δυνατοτερο αλλα και ενα απο τα ομορφοτερα 8bit-α.αλλά ίσως είναι ο πιο δυνατός 8bit computer
Επειδή με τα msx έχω μια τρέλα ότι απορία έχεις,ρώτα εμένα.Ξέρω τα πάντα και θα ήθελα να βοηθήσω σε ότι πρόβλημα υπάρχειWally είπε:ετσι πιστευω και εγω....ο turbo-r ειναι το δυνατοτερο αλλα και ενα απο τα ομορφοτερα 8bit-α.
![]()
Tωρα για τα παιχνιδια του MSX1 δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις.
Τα αντιστοιχα του MSX2 ειναι καλυτερα αλλα εχω πολυ συχνα προβλημα να τα ξεκινησω! (με emulators...δεν διαθετω MSX δυστυχως)