Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Grip είναι αστυνομικός. Εγώ απλά δικαστικός είμαι. Με αυτόφορα ασχολούμαι. Ειδικότητα μου τα net frauds και όλα τα υπόλοιπα συναφή.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όποτε ακοπύτε τη λέξη "συνάδελφος" το μυαλό σας πάει στο "αστυνομικός". Και οι οδοκαθαριστές συνάδελφοι λέγονται.

Α, ναι από ότι κατάλαβα δεν έχεις πάει στρατό ακόμα. Φρόντισε όταν πας και κάπιος παλαίουρας σε αποκαλέσει "ψαρά" να το πάιξεις μάγκας. Την έκατσες τη βάρκα και την έκατσες και άσχημα τότες........

Υπενθυμιζω σε ολους το θεμα του thread!!!

Σας εκλιπαρω,stay on topic,μηπως καταφερω και finish-αρω την fight! :D

Λοιπον πάμε on topic πάλι έπειτα από την παρένθεση που δημιουργήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

10 λόγοι που το pc υπερτερεί.

1). Έχει rpgs.

2). Έχει rts.

3). Μπορείς να πάιξεις παλιότερα παιχνίδια.

4). Έχει τους πιό καλογραμμένους emulators.

5). Δικαίωμα επικογής hardware.

6). Δεν είναι μόνο για παιχνίδια.

7). Ευκολότερες επισκευές σε περίπτωση βλάβης.

8). Δεν κοστίζει 200 ευρώ ο 20 άρης δίσκος που το συνοιδεύει

9). Παίζεις με keyboard + mouse.

10). Μπορείς να αναβαθμίσεις.

και

11). Τρέχει Vista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky είπε:
1). Έχει rpgs.

2). Έχει rts.

και

Λοιπον παμε ενα ενα. :D

1)Εχουν και οι κονσολες μην με βαζεις να ψαχνω δεν το εχω προχειρο.

2)"Command and conquer 3" σε 360 και "Commandos 2" σε PS2.

3)Backup compatibility εχουν οι περισσοτερες κονσολες.

4)Ας αναφερω εδω το πρωτο XBOX και το DREAMCAST.

5)Εδω δεν εχω να πω τιποτα αν και το ολα σε 1 δεν ειναι παντα κακο.

6)Να πω στα γρηγορα για θεαση ταινιων ,MP3 ,linux, surf στο net (με ps3 οχι 360 :D )

7)Oπου και να κοιταξω βλεπω στο νετ οδηγιες ανοιγματος κονσολων απο απλους χρηστες για επισκευη προβληματων.

8)Εγω τον εχω 120. :D (Βig and proud of it)

9)E αν θες βαζεις και στα κονσολια.

10)Αναβαθμισεις ειχε και το megadrive (32x,cd) και το εφαγε η .......

11)μακρια και αγαπημενη.

Χα χα AARDVARK!!!!

Ε, πσστ κύριος για πόσες κονσόλες μιλάμε; Εγώ μία θέλω να έχω.....

ΚΑΙ..... έχεις τον 120άρη;;;;; Μπα μπα πήραμε Elite;;;;;;;

Συγχαρητηρια Wally για την υπομονη σου και για το σωστο modding - αλλα απευθυνομενος στους εμπλεκομενους θελω να ξεκαθαρισω οτι τετοιοι χαρακτηρισμοι σαν και αυτους που διαβασα δεν εχουν γραφτει μεχρι σημερα στο forum και σας υποσχομαι οτι ΔΕΝ θα ξαναγραφτουν.
Malcolm να κρατας την ψυχραιμια σου περισσοτερο σε παρακαλω και συ pookyman δεν χρειαζεται να απαντας τοσο τσιτωμενα οταν δινεις συμβουλες - εφοσον γνωριζεις το αντικειμενο δωσε και στον αλλον τον "αερα" να το καταλαβει. Εσενα θα ξεκουραζει αργοτερα οταν θα απανταει εκεινος στους νεους στο forum.

Επισης κυριοι οι χαρακτηρισμοι noob - noobας και τα συναφη εχουν θεση μονο σε forum που δεν ξερουν πως να περασουν τη γνωση τους στους παραληπτες. Εμεις εδω εχουμε σαν αντικειμενο το retro της δεκαετιας που μεγαλωσαμε και οπως πολυ καλα εχουμε δειξει στο παρελθον ξερουμε να "βαζουμε στο κολπο" ολους οσους δειχνουν ενδιαφερον.

Συνεχιστε τωρα τη μαχη Consoles VS PC αλλα ας μεινουμε στα πλαισια των Κανονισμων Λειτουργιας.
:)

In fight we trust!!!!!

Οκ Tel, την επόμενη φορά που θα ζητήσει κάποιος βοήθεια θα του τη δώσω με απλούστερο τρόπο.

οι κονσολες φυσικα γιατι μεσα σε αυτες ειναι και το atari jaguar που περνει και cd παρακαλω:biglaugh::biglaugh::biglaugh: και ειναι και 5Χ64(δηλαδη 320 bit?????:eek::eek::eek::eek:) α μα ελεγα και εγω αυτο το iron soldier το κωβω απο 200 bit και πανω:biglaugh::biglaugh:

........................:eek:

(παραιτουμαι :help: )

Ε......

What's up Doc????

pooky είπε:
1). Έχει rpgs.

2). Έχει rts.

και

1) Zelda και final fantasy δεν εχει (τα VII & VIII ήταν ports του PS1 και το XI enai MMORPG)

2) Εδώ συμφωνω

3) όχι ακριβώς, πρεπει να κάνεις πολλες μαιμουδιές και αν εχεις sVista, κλαφτα.

4)Λάθος, οι πιο καλογραμμένοι emulators είναι για XBOX, PSP & Dreamcast

5) Όχι στην πραγματικότητα, παράδεογμα επέλεξα την shapphire ATI 1950 γιατι είναι κάρτα με @@ αλλα την πάτησα γιατι οι drivers για Linux ειναι @@.

Στην πραγματικότητα επιλέγεις απο 2 με 3 σέτ το πολύ ανάλογα με τα λεφτα

που θες να δώσεις.

6)Σωστό αλλα ο gamer θα στήσει μηχανιμα για games. δοκίμασε να παίξεις UT σε firegl και τα ξαναλέμε ("επαγγελματικές" κάρτες για 3d και Video editing)

7)Απλά όχι, είναι έυκολο για εμάς σαν experienced users (αν όχι επαγγελματιες)

8)Μόντες υπάρχουν πολλές, και επίσης έχουμε κουτια που κάνουν 269 euro (και άλλα περιφερικα ακριβότερα αλλα βαριέμαι να ψαξω τωρα.)

9)Πλέον και στο ψυγείο βάζεις keyboard & mouse...

10) Αλλα δέν το κάνεις ποτέ γιατι πραγματικά δέν αξίζει (εσυ είσαι ειδική περιπτωση, το έχεις σαν hobby:) :) :))

11)Αυτό δέν ειναι πλεονέκτιμα.

Με λιγα λογια Saulot,συμφωνησες μονο σε 1 απο τα 11 σημεια που εθεσε ο pooky... :biglaugh: :biglaugh:

Kι ο ''πολεμος'' αναμενεται να εχει συνεχεια..!! :diablotin:

(BTW,πολυ μου αρεσε το ''10 λογοι'' που ομως ειναι 11...!!:biglaugh: :biglaugh: )

Έχω μείνει πίσω ή ισχύει ακόμη το ότι τα παιχνίδια για τις κονσόλες είναι κατά πολύ ακριβότερα από αυτά των PCs;

Καλη ερωτηση Alucard..!

Αυτο θελει διευκρινιση,καθοτι κι εγω δεν το γνωριζω....!

παντα υπάρχουν τα καλάθια στα Media Markt... μπορεις να πετυχεις διαμαντακια εκει μεσα

παντα υπάρχουν τα καλάθια στα Media Markt... μπορεις να πετυχεις διαμαντακια εκει μεσα
Ναί Ναί. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχουν καλάθια για ΧΒΟΧ 1.

Λοιπον,δοκιμασα πρωτη φορα σημερα το Bioshock στο δικο μου ψιλοαρχαιο πλεον configuration και σε αναλυση 1024x768 δειχνει (δεν το προχωρησα αρκετα για να μιλησω με σιγουρια) να τα καταφερνει καλα....

Αυτο για μενα,αν ειναι ετσι και στη συνεχεια και δεν αρχισει τα ''κολπα'',ειναι μια αποδειξη των λεγομενων μου,καθοτι ενα πολυ καινουργιο παιχνιδι φαινεται να παιζει αξιοπρεπεστατα σε ενα μηχανημα...4ετιας και βαλε !!

Υπενθυμιζω:P4 Northwood @ 3 Ghz,2 giga ram,XFX 7600GT AGP....

η εκδοση του bioshock στο 360 ειναι απλα τελεια και ολλα αυτα με ενα πατημα ενος μικρου κουμπιου :)

manos426f είπε:
Λοιπον,δοκιμασα πρωτη φορα σημερα το Bioshock στο δικο μου ψιλοαρχαιο πλεον configuration και σε αναλυση 1024x768 δειχνει (δεν το προχωρησα αρκετα για να μιλησω με σιγουρια) να τα καταφερνει καλα....
Αυτο για μενα,αν ειναι ετσι και στη συνεχεια και δεν αρχισει τα ''κολπα'',ειναι μια αποδειξη των λεγομενων μου,καθοτι ενα πολυ καινουργιο παιχνιδι φαινεται να παιζει αξιοπρεπεστατα σε ενα μηχανημα...4ετιας και βαλε !!

Υπενθυμιζω:P4 Northwood @ 3 Ghz,2 giga ram,XFX 7600GT AGP....

Αυτό έλεγα και έπεσαν να με φάνε. Ότι ΑΝ δεν σε ενδιαφέρει να έχεις την 2500 Χ 1900 ανάλυση με ΑΑ 256Χ και όλα τα σχετικά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Άλλο αν έχεις κόλλημα ή τρέλλα και θες να είσαι στο μάξιμουμ. Φυσικά Mano μην περιμένεις να γίνεις πιστευτός, κανένας μα κανένας δεν πρόκειται να κάτσει να χαλάσει το χρόνο του για να δοκιμάσει ένα παιχνίδι σε παλιότερο μηχάνημα που μπορεί να έχει.

Φαντάσου ότι ο Northwood 2,8 που το δοκίμασα εγώ έχει την μισή μνήμη, μια απαράδεκτη για τα δικά μου δεδομένα Asrock, γιατί μόνο αυτή βρήκα, και 128άρα κάρτα γαρφικών με απλή DDR μνήμη. Το δικό σου είναι εξαιρετικά γρηγορότερο από το δικό μου. Και στο δικό μου πήγαινε μια χαρά.

Φυσικά εγώ έχω το κόλλημα και τη δυνατότητα (no family until now mate... ) να επιδείδομαι σε σπατάλες. Φυσικά αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα δεν νοομίζω να έκοβα από άλλες προτεραιότητες για να τα χώσω σε hardware, θα έπαιζα με ότι είχα σε χαμηλότερη ανάλυση και θα ήμουνα και κάργα ευχαριστημένος.

jaguar-man είπε:
η εκδοση του bioshock στο 360 ειναι απλα τελεια και ολλα αυτα με ενα πατημα ενος μικρου κουμπιου :)
Δεν αμφιβάλω, but I will pass.

Το Pad δεν μπορώ με τίποτε να το συνηθίσω........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα