Θα ήθελα να ήξερα αν στο καλό μπαίνει κανείς στον κόπο να διαβάσει τι γράφω.
Με 1 GIGA και Northwood 2,8 σε απάλευτη mobo καραφτηνιάρα και απαράδεκτη των 30 ευρώ, με AGP κάρτα 128 Μεγα DDR μνήμης σε 1024 Χ 768 το COD4, U.T. 3 και Bioshock πάνε μια χαρά. To Bioshock ζορίζεται με τα πάντα απάνω (εκτός τους DX10 Shaders βεβαίως - βεβαίως) αλλά ειδικά το COD4 πετάει.
Ο Manos εννοεί ότι αν βρεις 23,5 ευρώ το giga πάρτο. Για το Θεό σιγά το έξοδο, καπνίστε 7 πακέτα τσιγάρα λιγότερο.
Rygar ο Northwood είναι επεξεργαστής 4ετίας και βάλε, μη σου πω πενταετίας. Έναν αντίστοιχο με αυτό που βρήκα είχα πάρει το καλοκαίρι του 2004, το μηχανάκι το πούλησα ένα χρόνο μετά.
Manos συμφωνούμε. Εγώ πριν από λίγες μέρες πούλησα το παλιό μου μηχανάκι για 450 ευρώ χωρίς την οθόνη. Έστησα και DSL στη συνάδελφο και επέμενε να μου δώσει άλλα 100 ευρώ, τα οποία δεν δέχτηκα να πάρω.
Το νέο μου μηχάνημα μου κόστισε περίπου 750 ευρώ. Άρα πλήρωσα 300 ευράκια για να έχω ένα pcάκι που δέρνει. Το μηχάνημα αυτό με βγάζει άνετα άλλα τρία χρονάκια με εξαίρεση ένα 46άρι ευρώ που θα δώσω αυτή την εβδομάδα για άλλα δύο giga ram τα οποία δεν χρειάζομαι μεν, αλλά η τιμή τους είναι τόσο χώμα που δεν το σκέφτομαι καν.
Θα το κρατήσω τόσο; Με καμία δύναμη, Όσο πιάνει καλά λεφτά θα το δώσω. 600 ευρώ θα το βγάλω και θα δώσω άλλα 300 για να πάρω τετραπήρυνο σε λίγο καιρό. Οι οθόνες μάλλον θα κρατηθούν μια και στο σπίτι μπαίνει σε λίγο μια full HD Sharp Aquos, οπότε και θα πέσει πάνω της για παιχνίδια. Το κόστος δεν είναι τίποτε για μένα μια και τα εξοικονομώ από το 1 πακέτο τσιγάρα που έκανα τη μέρα και δεν κάνω πιά.
Πάντως επιμένω στο κόστος και στο κάπνισμα. Για εξοικονόμιση χρημάτων ρωτήστε το φίλτατο Maddog πόσα γλυτώνει το μήνα τώρα που πιά δεν καπνίζει........
Από το να καπνίζω εγώ προτιμώ να έχω ένα smoking fast PC. Ούτε την υγεία μου χαλάω και καραδιασκεδάζω αφάνταστα.
telamonas.stokos είπε:
Δηλαδη να βλεπω screenshots και videos απο ενα παιχνιδι και να πορωνομαι με αυτα - να ξερω οτι το pc μου δεν τα σηκωνει ολα - να αγοραζω το παιχνιδι να το παιζω στα 1024χ768 ή ακομα και στα 800χ600 (να τα λετε ολα) με τα μισα εφε ενεργοποιημενα και απο πανω να δηλωνω ευχαριστημενος.....
Και για να ειμαι ξεκαθαρος αυτα δεν συνεβαιναν παντα - απο το 2004 και μετα τα pc games ξεφυγαν τοσο πολυ σε λογικη (και μαζι με αυτα και οι χρηστες τους).
Φιλάρα Ηρακλή δεν πιστεύω ότι τα videos και τα screenshots τα βλέπεις σε παραπάνω ανάλυση από αυτή που περιγράφεις. Αν η ταχύτητα (aka framerate) είναι μια χαρά, η ανάλυση δεν παίζει κανένα ρόλο. Άλλωστε 1024 Χ 768 είναι μια χαρά ανάλυση ειδικά αν έχεις ένα καλό CRT monitor που κάνει εκπληκτικό scalling στις αναλύσεις και το οποίο χρησιμοποιείς για παιχνίδια.
Όσο για αυτό που αναφέρεις, συμφωνούμε. Αλλά από την άλλη μήπως δεν ξέφυγαν και οι κονσόλες και τα παιχνίδια τους, μαζί και οι χρήστες τους;
Οι νέες κονσόλες δεν κοστίζουν όλες (εξαίρεση το Wii) ένα σκασμό λεφτά; Εκτός και αν 400 ευρώ για κονσόλα τα θεωρείς λίγα. Οι νέες κονσόλες για να αποδώσουν καλά δεν απαιτούν από το χρήστη να τα σκάσει για καλή συσκευή HD tv; (Να τα λέτε όλα) .
Υπενθυμίζω ότι έχω ήδη 360 που άνετα θα ξεφορτωνόμουνα αν δεν ήταν δώρο.