Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι οκ αλλα αυτα τα πραγματα που περιγραφετε συμβαινουν μονο στα PCs.

Δηλαδη να βλεπω screenshots και videos απο ενα παιχνιδι και να πορωνομαι με αυτα - να ξερω οτι το pc μου δεν τα σηκωνει ολα - να αγοραζω το παιχνιδι να το παιζω στα 1024χ768 ή ακομα και στα 800χ600 (να τα λετε ολα) με τα μισα εφε ενεργοποιημενα και απο πανω να δηλωνω ευχαριστημενος.....

Και για να ειμαι ξεκαθαρος αυτα δεν συνεβαιναν παντα - απο το 2004 και μετα τα pc games ξεφυγαν τοσο πολυ σε λογικη (και μαζι με αυτα και οι χρηστες τους).

Εγω να ρωτησω κατι;

Απο ποτε οι αναλυσεις 1024x768 και 1280x1024 θεωρουνται....''λιγες'' ;

Διοτι θυμαμαι οτι χρονια ολοκληρα θεωρουσαμε τις αναλυσεις αυτες μια χαρα,μου φαινεται υπερβολη να λεμε τωρα οτι ειναι μαπες...!!

Για μενα αυτο ειναι το μεγαλo κολπο που εχουν καταφερει οι εταιρειες και εχουν κανει τους χρηστες να τρεχουν σε αναβαθμισεις!

Παιδια,οι παραπανω αναλυσεις μια χαρα ειναι και παιζεις αψογα καποιο game!

Για να μη μιλησoυμε περι φυσιολογιας κι αν τελικα το ιδιο το ματι μπορει να διακρινει ορατες και πολυ μεγαλες διαφορες στις πολυ μεγαλυτερες αναλυσεις.... :)

manos426f είπε:
Λοιπον,δοκιμασα πρωτη φορα σημερα το Bioshock στο δικο μου ψιλοαρχαιο πλεον configuration και σε αναλυση 1024x768 δειχνει (δεν το προχωρησα αρκετα για να μιλησω με σιγουρια) να τα καταφερνει καλα....
Αυτο για μενα,αν ειναι ετσι και στη συνεχεια και δεν αρχισει τα ''κολπα'',ειναι μια αποδειξη των λεγομενων μου,καθοτι ενα πολυ καινουργιο παιχνιδι φαινεται να παιζει αξιοπρεπεστατα σε ενα μηχανημα...4ετιας και βαλε !!

Υπενθυμιζω:P4 Northwood @ 3 Ghz,2 giga ram,XFX 7600GT AGP....
Ο Northwood ειναι 2ετίας, όπως και η VGA, όπως και το γεγονός ότι 2GB ram είναι της μόδας επίσης τα τελευταία 2 χρόνια. Για βάλε το demo του COD4, είμαι περίεργος να μάθω εάν έχει το ίδιο "αξιοπρεπές" αποτέλεσμα.

Α, το Bioshock έπαιξε με τις ρυθμίσεις στο καραlow να υποθέσω, ε;

Εμένα το προηγούμενο PC ήταν 7ετία......εννοώ το κουτί και το φλοπυ :tease:

Οι αναλυσεις μειωνουν το aliasing.

Kανεις δεν ειπε οτι οι παραπανω αναλυσεις ειναι μικρες.

Αλλωστε η βασικη αναλυση των κονσολων ειναι 1280*720

Και πιστευω οτι ο Τελ μαλλον εννοουσε το Detail Level.

Δηλαδη το Βioshock υποστηριζει, στο συστημα σου, particle effects,εχει κανονικη ομιχλη,shader-αρει τις εκρηξεις,εχουν Normal map οι υφες,ξεκλειδωνει ολα τα advanced settings στα γραφικα κουτουλουπου κουτουλουπου...

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα δηλαδης :D

Wally, εχω σκυλοβαρεθεί κάθε φορά που βγαίνει το σουπερ παιχνίδι να το παίζω στο low, να γίνεται μια έκρηξη και να μη βλέπω πόση....ζημιά έκανα. Εμένα δε με πείθει κανένας ότι, εάν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά με το gaming, δε θα αλλάζω components στο PC πέρα από τα 2 χρόνια ας πούμε. Κάθε 8-9 μήνες όλο και κάτι θ'αλλάζω, και ξέρω και τη σειρά: 8μήνες μετά θα αλλάξω VGA σίγουρα, και μετά από άλλους 7-8 μήνες, CPU και μνήμη εάν αντέχει η μητρική μου ειδάλλως και μητρική.

Rygar είπε:
Ο Northwood ειναι 2ετίας
Διετιας ειναι ο Northwood..;;

Απο wikipedia:In April 2003, Intel launched new 800 MT/s FSB variants, ranging from 2.4 to 3.0 GHz

Τετραετιας ειναι Νικο,δεν το ειπα τυχαια...

Rygar είπε:
Nαι,για τη VGA συμφωνω,ειναι διετιας,οχι ομως οχταμηνου,οπως λες εσυ οτι θα χρειαστεις...

Rygar είπε:
όπως και το γεγονός ότι 2GB ram είναι της μόδας επίσης τα τελευταία 2 χρόνια.
Δηλαδη..;

Τι εννοεις με αυτο,δεν το καταλαβα ομολογω....

Εγω ειχα 1 giga,εβαλα αλλο 1,οχι εξ'αιτιας καποιου παιχνιδιου,αλλα γιατι το βρηκα παμφθηνα και προτου ξεκινησουν τα παιχνιδια να εκμεταλλευονται την παραπανω του ενος giga,μνημη...

Rygar είπε:
Α, το Bioshock έπαιξε με τις ρυθμίσεις στο καραlow να υποθέσω, ε;
Το αφησα στις default ρυθμισεις που μου εβαλε,θα δω ποιες ειναι ακριβως,παντως ΔΕΝ ειναι καραlow,believe me...!

Rygar είπε:
Εμένα το προηγούμενο PC ήταν 7ετία......εννοώ το κουτί και το φλοπυ :tease:
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Rygar είπε:
Εμένα δε με πείθει κανένας ότι, εάν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά με το gaming, δε θα αλλάζω components στο PC πέρα από τα 2 χρόνια ας πούμε.
Δεν παμε να πεισουμε με το ζορι ο ενας τον αλλον ρε φιλε,κουβεντα κανουμε... :)

Αν και 2 χρονια ειναι καλο διαστημα για αναβαθμιση....

Wally είπε:
Δηλαδη το Βioshock υποστηριζει, στο συστημα σου, particle effects,εχει κανονικη ομιχλη,shader-αρει τις εκρηξεις,εχουν Normal map οι υφες,ξεκλειδωνει ολα τα advanced settings στα γραφικα κουτουλουπου κουτουλουπου...
Ε....με μπερδεψες !!! :biglaugh:

Wally, εχω σκυλοβαρεθεί κάθε φορά που βγαίνει το σουπερ παιχνίδι να το παίζω στο low, να γίνεται μια έκρηξη και να μη βλέπω πόση....ζημιά έκανα. Εμένα δε με πείθει κανένας ότι, εάν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά με το gaming, δε θα αλλάζω components στο PC πέρα από τα 2 χρόνια ας πούμε. Κάθε 8-9 μήνες όλο και κάτι θ'αλλάζω, και ξέρω και τη σειρά: 8μήνες μετά θα αλλάξω VGA σίγουρα, και μετά από άλλους 7-8 μήνες, CPU και μνήμη εάν αντέχει η μητρική μου ειδάλλως και μητρική.
Καπως ετσι το βλεπω και εγω

Δηλαδη..;Τι εννοεις με αυτο,δεν το καταλαβα ομολογω....

Εγω ειχα 1 giga,εβαλα αλλο 1,οχι εξ'αιτιας καποιου παιχνιδιου,αλλα γιατι το βρηκα παμφθηνα και προτου ξεκινησουν τα παιχνιδια να εκμεταλλευονται την παραπανω του ενος giga,μνημη...
Ωπα...βρε Μανο θες να μου πεις οτι τo χρειαζοσουν πραγματικα αυτο 1 extra gigabyte ? ή απλα σε οδηγησε στην αγορα του το (οποιο) αγχος για τη δυναμη του Pc σου σε καποιο επερχομενο game ? ή θες να μου πεις οτι XP ειχαν διαφορα στην καθημερινη χρηση τους ?

Αυτη την καθοδηγηση της αγορας των pcgames ειναι που δεν γουσταρω με τιποτα.

telamonas.stokos είπε:
Ωπα...βρε Μανο θες να μου πεις οτι τo χρειαζοσουν πραγματικα αυτο 1 extra gigabyte ? ή απλα σε οδηγησε στην αγορα του το (οποιο) αγχος για τη δυναμη του Pc σου σε καποιο επερχομενο game ? ή θες να μου πεις οτι XP ειχαν διαφορα στην καθημερινη χρηση τους ?
Αυτη την καθοδηγηση της αγορας των pcgames ειναι που δεν γουσταρω με τιποτα.

Βρε Ηρακλη,ημουν σαφης,ειπα οτι το βρηκα παμφθηνα (=30 ευρω πριν αρκετο καιρο) και το εβαλα,καθοτι ειχα 2 ακομη θεσεις κενες για μνημη,και σκεφτηκα γιατι οχι..;

Δεν το εβαλα για να πηγαινουν τα XP καλυτερα (ποια XP παρεπιπτοντως,2003 Server εχει το μηχανημα...)

Τωρα δε λεω οτι δε σκεφτηκα οτι δεν θα βοηθουσε μελλοντικα,αλλα μιλαμε για 30 ευρω,ετσι;

Αστειο ποσο μπροστα στα ποσα που σκεφτεται κανεις οτι θελει για αναβαθμιση..!

(και τα οποια συμφωνω με τον pooky,δεν ειναι τοσο τραγικα οσο νομιζουν οι περισσοτεροι,αφου θα εχεις οπτικα,δισκους,κουτι,PSU,οθονη...)

Και να πω και δυο ακομη σημαντικα πραγματα:

1)Παντα υπαρχουν τρομερες ευκαιριες σε μτχ,με πωλητες τους συνηθεις πιτσιρικαδες,που θελουν για το PC τους ο,τι πιο state of the art διαθετει η αγορα των PC's,προς οφελος δικο μας,που μπορουμε να αγοραζουμε αξιολογοτατο hardware στο 60% της τιμης του...

2)Και το δικο μας hardware πωλειται παιδες,σε χαμηλη τιμη μεν,αλλα πωλειται....

Αρα,αφαιρεστε το κι αυτο απο τα χρηματα για το νεο πακετο....

επαναλαμβανω οτι με ενα κουμπακι...........:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Θα ήθελα να ήξερα αν στο καλό μπαίνει κανείς στον κόπο να διαβάσει τι γράφω.

Με 1 GIGA και Northwood 2,8 σε απάλευτη mobo καραφτηνιάρα και απαράδεκτη των 30 ευρώ, με AGP κάρτα 128 Μεγα DDR μνήμης σε 1024 Χ 768 το COD4, U.T. 3 και Bioshock πάνε μια χαρά. To Bioshock ζορίζεται με τα πάντα απάνω (εκτός τους DX10 Shaders βεβαίως - βεβαίως) αλλά ειδικά το COD4 πετάει.

Ο Manos εννοεί ότι αν βρεις 23,5 ευρώ το giga πάρτο. Για το Θεό σιγά το έξοδο, καπνίστε 7 πακέτα τσιγάρα λιγότερο.

Rygar ο Northwood είναι επεξεργαστής 4ετίας και βάλε, μη σου πω πενταετίας. Έναν αντίστοιχο με αυτό που βρήκα είχα πάρει το καλοκαίρι του 2004, το μηχανάκι το πούλησα ένα χρόνο μετά.

Manos συμφωνούμε. Εγώ πριν από λίγες μέρες πούλησα το παλιό μου μηχανάκι για 450 ευρώ χωρίς την οθόνη. Έστησα και DSL στη συνάδελφο και επέμενε να μου δώσει άλλα 100 ευρώ, τα οποία δεν δέχτηκα να πάρω.

Το νέο μου μηχάνημα μου κόστισε περίπου 750 ευρώ. Άρα πλήρωσα 300 ευράκια για να έχω ένα pcάκι που δέρνει. Το μηχάνημα αυτό με βγάζει άνετα άλλα τρία χρονάκια με εξαίρεση ένα 46άρι ευρώ που θα δώσω αυτή την εβδομάδα για άλλα δύο giga ram τα οποία δεν χρειάζομαι μεν, αλλά η τιμή τους είναι τόσο χώμα που δεν το σκέφτομαι καν.

Θα το κρατήσω τόσο; Με καμία δύναμη, Όσο πιάνει καλά λεφτά θα το δώσω. 600 ευρώ θα το βγάλω και θα δώσω άλλα 300 για να πάρω τετραπήρυνο σε λίγο καιρό. Οι οθόνες μάλλον θα κρατηθούν μια και στο σπίτι μπαίνει σε λίγο μια full HD Sharp Aquos, οπότε και θα πέσει πάνω της για παιχνίδια. Το κόστος δεν είναι τίποτε για μένα μια και τα εξοικονομώ από το 1 πακέτο τσιγάρα που έκανα τη μέρα και δεν κάνω πιά.

Πάντως επιμένω στο κόστος και στο κάπνισμα. Για εξοικονόμιση χρημάτων ρωτήστε το φίλτατο Maddog πόσα γλυτώνει το μήνα τώρα που πιά δεν καπνίζει........

Από το να καπνίζω εγώ προτιμώ να έχω ένα smoking fast PC. Ούτε την υγεία μου χαλάω και καραδιασκεδάζω αφάνταστα.

telamonas.stokos είπε:
Δηλαδη να βλεπω screenshots και videos απο ενα παιχνιδι και να πορωνομαι με αυτα - να ξερω οτι το pc μου δεν τα σηκωνει ολα - να αγοραζω το παιχνιδι να το παιζω στα 1024χ768 ή ακομα και στα 800χ600 (να τα λετε ολα) με τα μισα εφε ενεργοποιημενα και απο πανω να δηλωνω ευχαριστημενος.....

Και για να ειμαι ξεκαθαρος αυτα δεν συνεβαιναν παντα - απο το 2004 και μετα τα pc games ξεφυγαν τοσο πολυ σε λογικη (και μαζι με αυτα και οι χρηστες τους).
Φιλάρα Ηρακλή δεν πιστεύω ότι τα videos και τα screenshots τα βλέπεις σε παραπάνω ανάλυση από αυτή που περιγράφεις. Αν η ταχύτητα (aka framerate) είναι μια χαρά, η ανάλυση δεν παίζει κανένα ρόλο. Άλλωστε 1024 Χ 768 είναι μια χαρά ανάλυση ειδικά αν έχεις ένα καλό CRT monitor που κάνει εκπληκτικό scalling στις αναλύσεις και το οποίο χρησιμοποιείς για παιχνίδια.

Όσο για αυτό που αναφέρεις, συμφωνούμε. Αλλά από την άλλη μήπως δεν ξέφυγαν και οι κονσόλες και τα παιχνίδια τους, μαζί και οι χρήστες τους;

Οι νέες κονσόλες δεν κοστίζουν όλες (εξαίρεση το Wii) ένα σκασμό λεφτά; Εκτός και αν 400 ευρώ για κονσόλα τα θεωρείς λίγα. Οι νέες κονσόλες για να αποδώσουν καλά δεν απαιτούν από το χρήστη να τα σκάσει για καλή συσκευή HD tv; (Να τα λέτε όλα) .

Υπενθυμίζω ότι έχω ήδη 360 που άνετα θα ξεφορτωνόμουνα αν δεν ήταν δώρο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με Northwood παιζεις το Bioshock με σχεδον ολα "επανω"???

Θα μας τρελανεις ρε Γιωργο????

Τωρα για τα 3 χρονια που λες...σε 20 μερες βγαινει το Crysis και δεν υπαρχει ακομα συστημα για να το "στηριξει" στο max...

Wally είπε:
Σε 1024 Χ 768 με βγάζει σε high settings. Εκτός από DX10 shaders (που μόνο στα vista με αφήνει το άλλο μηχάνημα να ενεργοποιήσω) όλα σε high τα βάζει. Με τα settings αυτά το παιχνίδι πάει αλλά ζορίζεται. Αν κατεβάσεις κάποια details παίζει μια χαρά.

Το COD4 πάντως είναι αυτό που με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Το demo πετάει σε 1024 Χ 768. Στον υπολογιστή δεν τρέχει τίποτε το περιττό εκτός από antivirus και το Θείο.

Πάνο και ο Manos με παραπλήσιο επεξεργαστή αλλά με πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών ως προς την μνήμη της πρέπει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Εδώ να ξεκαθαρίσω ένα σημείο για όποιους δεν ξέρουν: Η vanilla 6800 έχει 128 mega 256 bit απλής DDR μνήμης, τη στιγμή που του Μάνου έχει 256 Mega DDR III μνήμης σε δίαυλο 128 bit. Θεωρητικά η κάρτα του Μάνου, παρολο το μισό δίαυλο έχει πολύ ανώτερο bandwidth λόγω DDR III μνήμης και φυσικά λόγω διπλάσιας ποσότητας.

Από εκεί και πέρα τα τσιπάκια είναι παραπλήσια σε δυνατότητες με του Μάνου ελαφρώς γρηγορότερο σε επιδόσεις.

Αυτό που ΔΕΝ έτρεξε ήταν το Dirt το οποίο απαιτεί η κάρτα γραφικών να έχει 256 μνήμη και άνω.

Δεν μπορω να σας πω τωρα με σιγουρια τι settings μου εβαλε εμενα το παιχνιδι,καθοτι δεν το τσεκαρα,αλλα στο ξεκινημα,οι αντανακλασεις που εβλεπα στα νερα,δε γινονται με low,ουτε medium settings,εχω την εντυπωση....

Eγω παιδια νομιζω,οτι αυτο που λεει ο pooky εχει μεγαλη βαση.Μια δυνατη καρτα γραφικων της προηγουμενης γενιας,μπορει ακομη να τρεχει τα παιχνιδια σε αναλυσεις και settings αξιοπρεπεστατα....

Η 7600 GT που εχω εγω,ειναι μια καλη καρτα της σειρας 7xxx,παντα για AGP μιλωντας,και νομιζω οτι βασταει ακομη μεχρι να τα φτυσει και να μη μπορει να τρεχει αξιοπρεπες τα παιχνιδια...

Δεν μιλαω για αναλυση 800x600,οποιαδηποτε κουβεντα κανουμε ξεκινα με βαση την 1024x768.Αλλα δε θελω να ειμαι βιαστικος,θα παιξω λιγο περαιτερω το Bioshock και θα σας πω....

Kι υπενθυμιζω οτι εγω το παιζω σε Win 2003 Server,οτι κι αν πιθανως αυτο σημαινει,καθως το παιχνιδι ειναι optimized για XP/Vista....

Και μην ξεχνάς ότι η 7600 GT είναι μια μέση κάρτα, δεν μιλάμε για 7800 ή ακόμα καλύτερα 7900!!!!!

Πρέπει επίσης πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας ότι όσον αφορά το pc gaming αυτό που κάνει την μεγάλη διαφορά δεν είναι τόσο ο επεξεργαστής, αλλά η κάρτα γαρφικών.

Από το να έχεις έναν Prescott στα 3,6 με μια 6600 απλή ή ακόμα χειρότερα μια 8400GS, καλύτερα ένας Northwood 2,8 με 7900 ή 7800GT. Όσο και φιλότιμα να προσπαθεί ο επεξεργαστής, αν η κάρτα γραφικών κοιμάται δεν πρόκειται αν παίξει αξιοπρεπέστατα το παιχνίδι.

Μάνο, το λειτουργικό Win 2003 Server είναι στην ουσία XP με κάποια settings αλλαγμένα ή απενεργοποιημένα (βλέπε ήχος και επιτάχυνση γραφικών).

Υπάρχουν στο Internet πολλά απλά guides για να μπορέσει κανείς να μεταμορφώσει το Win 2003 Server σε παιχνιδολειτουεγικό. Το είχα δοκιμάσει παλιά και μου άρεσε, αλλά δεν έβλεπε σωστά την κάρτα ήχου της mobo που είχε τότε και το έβγαλα (Μιλάμε επί εποχής Athlon XP 1700+ ).

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή ουσιαστικά πρόκειται για λειτουργικό που επίσημα ΔΕΝ υποστηρίζει παιχνίδια, ποτέ δεν ξέρεις που και τι θα σκάσει.

Για κράτα με ενήμερο για το πώς πάει το παιχνίδι. Εσύ έχεις και περισσότερη μνήμη αλλά και καλύτερη κάρτα από μένα.

BTW Half Life Episode II στη σύνθεση Northwood που έχω πάει επίσης μια χαρά σε 1024Χ768 με όλα πάνω εκτός από antialliazing. Είπαμε έχω μόνο 128 μέγα στην κάρτα αυτή.

Wally είπε:

Τωρα για τα 3 χρονια που λες...σε 20 μερες βγαινει το Crysis και δεν υπαρχει ακομα συστημα για να το "στηριξει" στο max...
Πάνο απάντω διεξοδικά σε σένα.

Υπάρχει και η επιβεβαίωση του Manos για το παραπάνω. Όντως οι λάμψεις στο νερό στην αρχή του παιχνιδιού, εκεί που έχει γίνει το ατύχημα με το αεροπλάνο και βυθίζεται, δεν βγαίνουν με low settings. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα μας πει ο Manos παρακάτω μια και εγώ δεν το παίζω στο Northwood, αλλά ΟΛΑ τα games θα τα δοκιμάζω κι εδώ.

Όσο για το Crysis όντως είναι το πιό ενδιαφέρον πείραμα που θα κάνω. Αν δεν το δω εγώ ο ίδιος πώς πάει δεν θα πω τίποτε. Τα ίδια έλεγαν και για την Unreal Engine η οποία παρεπιμτόντως φυσάει και παίζει άνετα σε μηχάνημα τριετίας. Μην ξεχνάς πως αν ένα παιχνίδι δεν παίζει καλά δεν θα πουλήσει και καλά. Εξαίρεση το Oblivion.

Είδομεν σε 20 μερούλες.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα κανω και εγω την ψακτικη μου μιας και ακομα και στα Low settings δεν μπορει να μην εχει καθολου αντανακλασεις...

Αν ανεβασετε κανα screenshot απο τα PCια σας θα μπορεσουμε να κανουμε ωραια κουβεντα.

BTW η Unreal Engine ειναι scalable(αυτο ειναι και κακο και καλο)...δες το Hour of Victory(φρικη) και δες και το Gears(top notch)

Στο NeoGaf λενε οτι το UT δεν ξεπερασε το Gears (που το UT ειναι ομως ακομα demo!!)

pooky είπε:
Και μην ξεχνάς ότι η 7600 GT είναι μια μέση κάρτα, δεν μιλάμε για 7800 ή ακόμα καλύτερα 7900!!!!!
Θυμαμαι μια μεγαλη συζητηση που ειχε γινει στο insomnia σχετικα με το αν η 7600GT ειναι καλυτερη της 7800GS που ειχε βγει για AGP,και με εξαιρεση την Bliss εκδοση της Gainward,αυτο μαλλον ειναι αληθεια τελικα...

Τωρα 7900 δε ξερω αν εχει βγει για AGP,κατι ειχαν πει βεβαια καποια στιγμη οτι θα εβγαινε και κατι τετοιο...

pooky είπε:
Μάνο, το λειτουργικό Win 2003 Server είναι στην ουσία XP με κάποια settings αλλαγμένα ή απενεργοποιημένα (βλέπε ήχος και επιτάχυνση γραφικών).
Nαι,γνωριζω οτι εχουν τον ιδιο πυρηνα,αν και θα το ελεγα καπως διαφορετικα εγω:Τα XP προερχονται απο τα 2003 Server,με αρκετα services λιγοτερα ομως και σαφως προσανατολισμενα σε home/media/gaming χρηση...

pooky είπε:
Υπάρχουν στο Internet πολλά απλά guides για να μπορέσει κανείς να μεταμορφώσει το Win 2003 Server σε παιχνιδολειτουεγικό. Το είχα δοκιμάσει παλιά και μου άρεσε, αλλά δεν έβλεπε σωστά την κάρτα ήχου της mobo που είχε τότε και το έβγαλα (Μιλάμε επί εποχής Athlon XP 1700+ ).
Ενδιαφερον..!!!

Wally είπε:
Αν ανεβασετε ενα screen grab θα μπορεσουμε να κανουμε ωραια κουβεντα
Καλη ιδεα,θα δω μηπως ανεβασω κι αποψε το βραδυ...!

Το ινσταλλάρω άμεσα πάλι γιατί λόγω χώρου το είχα βγάλει.

Φυσικά δεν μπορεί να δείξει η screen shot to πώς πάει στην πραγματικότητα.

βαλε FRAPS

Θα προσπαθησω να βγαλω photo απο το 360...

Εμενα,το αλλο μου PC ειναι στο δικο μου σπιτι,και μια και ειμαι σπιτι της μητερας μου τωρα και αρκετα συναχωμενος για να βγω εξω,μαλλον με βλεπω γι' αυριο να ανεβαζω screenshots...!

Πίσω
Μπλουζα