Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λώρα είπε:Ψάχνοντας μήπως βρω καμία παρόμοια να σας δείξω, κοιτάξτε πάνω σε τι έπεσαΠείτε μου κι εσείς που ασχολείστε με κούκλες αν είναι δυνατόν να υπήρξε ποτέ έστω και συμπαθητικό αυτό το μωρό(ειδικά το πρασινομάτικο)...
recry2:
![]()
τελικα δεν επρεπε να διαβασω αυτο το θρεντ τετοια ωρα...ευτυχως που κοιμαμαι αγκαλια με τον σκυλο μου!!Domenica είπε:Δεν ήθελα να σας τρομάξω αλλά θυμάμαι στα 80'ς και 70'ς διάφορα παιχνίδια που μόνο παιδικά δεν τα έλεγες. Αλλά και τώρα με την έγκριση των κατάλληλων φορέων κυκλοφορούν διάφορα ειδικά κάτι αγορίστικα κουκλάκια τύπου Άκτιον Μαν δεν είναι ακριβώς φιλικά! Δεν αναφέρομαι μόνο σε παιχνίδια με άμεσες αναφορές σε καταστάσεις τρόμου εννοώ επίσης και παιχνίδια "λάθος" τύπου κακές αντιγραφές γνωστών παιχνιδιών ή κακοφτιαγμένα. Ακόμα θυμάμαι την φρίκη μπροστά στην "Μόδα των μανεκέν" από την Ελ Γκρεκο που είχα δει σε φιλικό σπίτι. (η λατρεμένη εταιρία παρεπιπτώντος είχε διάφορα περίεργα προσωπικά ποτέ δεν συμπάθησα αυτό που έμοιαζε με τρολ και ήταν πολύ δημοφιλές). Αναφέρομαι επίσης σε παιχνίδια που διαλύοταν εύκολα (τυπου κινέζικα), ήταν κιτς (π.χ. οι Μπρατζ ή οι κούκλες Σπάιςγκερλς) ή σοκαριστικά πρωτότυπα- π.χ. θυμάμαι μια κουκλα-στριπερ που είχα δει στο Άμστερνταμ!
δεν βλεπω κατιΛώρα είπε:Ψάχνοντας μήπως βρω καμία παρόμοια να σας δείξω, κοιτάξτε πάνω σε τι έπεσαΠείτε μου κι εσείς που ασχολείστε με κούκλες αν είναι δυνατόν να υπήρξε ποτέ έστω και συμπαθητικό αυτό το μωρό(ειδικά το πρασινομάτικο)...
recry2:
![]()
Γιατί η ιστοσελίδα από όπου παρέθεσε την εικόνα η Λώρα δεν υπάρχει.pauline είπε:δεν βλεπω κατι