Tι ειναι το T23??Σουπερ,θα το δοκιμασω με τον Τ23!
Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ πολλοι ειχαν τετοιο προβλημα.OK με καλωδιο s-video to scart εβγαλα εικονα και ηχο ικανοποιητικο αν και ασπρομαυρο και τα borders στην CRT λιγο off.
Aν δεν ηταν το ασπρομαυρο θα το ψαχνα περισσοτερο και για τα borders αλλα μαλλον θα θελει νεο καλωδιο οποτε το αφηνω προς το παον.
Αν δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη τηλεοραση s-video πανω απο scart δεν θα παιξει...OK με καλωδιο s-video to scart εβγαλα εικονα και ηχο ικανοποιητικο αν και ασπρομαυρο και τα borders στην CRT λιγο off.
Aν δεν ηταν το ασπρομαυρο θα το ψαχνα περισσοτερο και για τα borders αλλα μαλλον θα θελει νεο καλωδιο οποτε το αφηνω προς το παον.
Γενικα με τα svideo απ οτι εχω ψαξει δεν ειναι τιποτα σιγουρο.Αν δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη τηλεοραση s-video πανω απο scart δεν θα παιξει...
Σε καποια τηλεοραση που εχω εχει ενα AV channel για RGB και δευτερο AV channel για s-video, παρολο που εχει μονο μια εισοδο scart.
E αφου γλυκαθηκα με το RGB scart και την εικονα του dreamcast σε ΜΑΜΕ και παιχνιδια δεν παω σε composite ,πισωγυρισμα λολ.Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ πολλοι ειχαν τετοιο προβλημα.
Δεν θελει το svideo σε scart θα δειχνει παλι ασπρομαυρο απ οτι ειχα διαβασει σε παρομοια θεματα.
Αρκετοι ειχαν δει εγχρωμη εικονα με svideo σε av out!composite!!Και εγω εχω μια καρτα ati με svideo 7 pin και δειχνει μια χαρα με καλωδιο svideo σε av out σε τηλεοραση χωρις svideo.
Eιχα παρει ενα καλωδιο svideo σε av out στην τυχη απ τα πολλα που ειχε το ebay με ενα ευρω περιπου αλλα δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ειναι μονο για τις καρτες γραφικων ati.
Στο σακουλακι που ειχε το καλωδιο εγραφε for ati chip.
Και τον ανταπτορα vga to av που ειχα παρει για την πιο καινουργια καρτα γραφικων οταν ειχα συνδεσει το svideo σε scart εδειχνε ασπρομαυρο αλλα το av out εγχρωμο.
Για τα borders αν δηλαδη βγαινει εκτος η εικονα η το αντιστροφο δεν εχει ρυθμιση στο μενου τις καρτας οταν ειχες το svideo??
Στην ati που εχω εχει ρυθμιση για αυτο και ολα κομπλε.Οπως επισης και επιλογες pal-ntsc κλπ!!με το ntsc τρεχουν πιο ωραια τα παιχνιδια.
Οχι ειναι 14αρα σονυ δυστυχως δεν εχει av channel για s-video ,ειχα παλια μια 28αρα crt που οντως το ειχε αυτο που λες!Αν δεν υποστηριζει η συγκεκριμενη τηλεοραση s-video πανω απο scart δεν θα παιξει...
Σε καποια τηλεοραση που εχω εχει ενα AV channel για RGB και δευτερο AV channel για s-video, παρολο που εχει μονο μια εισοδο scart.
Aardy δες λιγο στις ρυμθισεις μηπως το εχεις σε ntsc και η τηλεοραση ειναι palOK με καλωδιο s-video to scart εβγαλα εικονα και ηχο ικανοποιητικο αν και ασπρομαυρο και τα borders στην CRT λιγο off.
Δεν ξερω τι παιζει με τις συγκεκριμενες μαρκες στον crt emudriver 2.0 αλλα αφου παιζει ενταξει Μαριε ισως εχουν διορθωσει τα προβληματα μεσω οδηγου σε σχεση με την πιο παλια εκδοση του crt emudriver που ειναι στα links.Στην τελευταία καμπίνα που έφτιαξα χρησιμοποίησα την MSI 4350 με τον crt_emudriver_2.0_beta_12_12.16_W.7.8.20-64 στα windows 7 64 bit χωρίς πρόβλημα. Πάντως άλλη κάρτα δεν δοκίμασα. Αν τυχόν ποτέ κάνα ξανά κάνω κάτι τέτοιο, σίγουρα την 4350 με 7 θα επιλέξω.
Xλωμο το βλεπω να δειξει εγχρωμα το svideo ακομα και αν το γυρισεις σε PAL....Δες το αν εχει ρυθμιση PAL-NTSC για να εισαι και εσυ σιγουρος.Που θα το δω αυτο περιπου,παιζει να ειναι και αυτη η αιτια το λαπτοπ ηρθε εξ'αμερικης και η τηλεοραση ειναι PAL.
Στο control panel στις ρυθμισεις οθονης δες..Που θα το δω αυτο περιπου,παιζει να ειναι και αυτη η αιτια το λαπτοπ ηρθε εξ'αμερικης και η τηλεοραση ειναι PAL.
Nαι σιγουρα ειναι και θεμα κοστους και συμφωνω για τα παιχνιδια του mame οτι δεν χρειαζεται να αγορασουμε μια ακριβη καρτα γραφικων εφοσον τρεχουν καλα και σε φθηνοτερες που υποστηριζουν τον crt emudriver.Δεν λέω για πιο καινούργιες κάρτες, μαζί σου. Απλά είναι και θέμα κόστους, για παράδειγμα δεν βρίσκω λογικό να δώσει κάποιος 40-50 ευρώ (ή και παραπάνω) για μια gpu για να παίζει τα παλιά παιχνίδια του mame. Είναι απλώς η σκέψη μου.