Καλε τι χαμος γινεται στο systray σου? Πιανει τη μιση taskbar.pooky(1) είπε:Η δεύτερη από το netbook μου.
Δεν αλλάζω τη generic εικόνα γιατί μου αρέσει να μου υπενθυμίζει ότι το μηχανάκι μου φοράει Win 7 Ultimate Edition και δεν κολλάει πουθενά. Με Intel SSD είναι πολύ πιο γρήγορο στο φόρτωμα και στην εκκίνηση από το desktop μου το οποίο παίζει να είναι και 100 φορές πιο γρήγορο. (Στην κάρτα γραφικών μπορεί και 2000 φορές..... )
Κι εγώ το έχω αυτό το θέμα με την systray φίλε... αλλά αυτό αφορά τα κοινά PC. Το computer του Pooky τρέχει μονίμως δύο benchmarks που πασχίσουν να τερματίσουν την κάρτα γραφικών, ενώ παίζει παράλληλα το Crysis και το Assassin's Creed σε χωριστά παράθυρα χωρίς να ξεπερνά το 1% των resources!bspus είπε:Καλε τι χαμος γινεται στο systray σου? Πιανει τη μιση taskbar.
Εγω προσπαθω με ιδιαιτερο ζηλο να το διατηρω οσο πιο καθαρο γινεται. Δεν υπαρχει για μενα χειροτερο απο ενα systray που εχει γεμισει σκουπιδια απο installations προγραμματων γιατι οι χρηστες δεν ξεραν πως να τα απενεργοποιησουν. Αλλα φανταζομαι εσενα σου αρεσει ετσι