Ajax87 είπε:Νεα ταινια Dragon Ball στην Ιαπωνια στις 18 Απριλιου 2015!!Το θεμα της ταινιας θα ειναι η επιστροφη της Φριζ χμμμ,ε συγνωμμη του Φριζερ ηθελα να πω![]()
Dragon Ball Z: Fukkatsu no F ("Dragon Ball Z: Resurrection of F")
Προβολή συνημμένου 118568
Υπομονη λοιπον μεχρι τον ερχομενο Απριλιο! (βαλε Ιουνιο για να την βρουμε καπου μεταφρασμενη)
Γιατί, σάμπως νομίζεις ότι τότε έβλεπα την αυθεντική, ιαπωνική έκδοση;mk193 είπε:Δυστυχώς, μόνο όποιος ασχολούνταν με το αυθεντικό ιαπωνικό anime (ή το manga γενικώς) από τότε, ήξερε ότι ο Frieza είναι αρσενικός χαρακτήρας... Κι εγώ ήμουν στην άλλη κατηγορία, αυτών που τον νόμιζαν/έβλεπαν ως θηλυκό![]()
Εμ, είμαι ολίγον τι καμένος με τα anime.mk193 είπε:ΥΓ.: Ωραίος ο Vetus για το mini φωτογραφικό "anime through anime" αφιέρωμα παραπάνω!!! (Μάλλον το κατέχεις καλά το θέμα του anime)
Το Super είναι πανελλήνιας εμβέλειας ή μόνο στη Σαλονίκη το πιάνουμε; Το είχα πετύχει κι εγώ στους τίτλους και το χάζευα ένα βράδυ στις 11.Crimson Moonlight είπε:Ρετρομανιακοι μαζευτειτε!
Στο Super δείχνει Dragon Ball Z με την πρωτοτυπη ελληνική μεταγλώττιση! (Το επεισόδιο που ο Son Gohan βοηθάει τον τραυματισμενο δεινοσαυρο)
Θα έχει νέο επεισόδιο στις 18:00 και τις 23:00!!!!
:d@redevil@redevil:d@redevil