Ajax87 είπε:Νεα ταινια Dragon Ball στην Ιαπωνια στις 18 Απριλιου 2015!!Το θεμα της ταινιας θα ειναι η επιστροφη της Φριζ χμμμ,ε συγνωμμη του Φριζερ ηθελα να πω
Dragon Ball Z: Fukkatsu no F ("Dragon Ball Z: Resurrection of F")
Προβολή συνημμένου 118568
Υπομονη λοιπον μεχρι τον ερχομενο Απριλιο! (βαλε Ιουνιο για να την βρουμε καπου μεταφρασμενη )
Γιατί, σάμπως νομίζεις ότι τότε έβλεπα την αυθεντική, ιαπωνική έκδοση; Ό,τι anime έβλεπα ήταν ό,τι παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση κι ό,τι έβρισκα σε βιντεοκασέτες. Είχα και πείρα από το Kabamaru με τον Σιντζούνε που παρόλη την θηλικοπρεπή εμφάνισή του ήξερες ότι ήταν αγόρι. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι και τα δύο αδέρφια του Σιντζούνε είναι αγόρια επειδή στο ένα απ' αυτά είχαν δώσει γυναικεία φωνή και ντυνόταν πάντα με γυναικεία ρούχα. Έπρεπε να δω την ιαπωνική έκδοση για να διαπιστώσω ότι είναι άνδρας. Γενικά οι ιάπωνες το 'χουν κουσούρι με τέτοιου είδος χαρακτήρες ακόμα και σήμερα.mk193 είπε:Δυστυχώς, μόνο όποιος ασχολούνταν με το αυθεντικό ιαπωνικό anime (ή το manga γενικώς) από τότε, ήξερε ότι ο Frieza είναι αρσενικός χαρακτήρας... Κι εγώ ήμουν στην άλλη κατηγορία, αυτών που τον νόμιζαν/έβλεπαν ως θηλυκό
Εμ, είμαι ολίγον τι καμένος με τα anime.mk193 είπε:ΥΓ.: Ωραίος ο Vetus για το mini φωτογραφικό "anime through anime" αφιέρωμα παραπάνω!!! (Μάλλον το κατέχεις καλά το θέμα του anime )
Το Super είναι πανελλήνιας εμβέλειας ή μόνο στη Σαλονίκη το πιάνουμε; Το είχα πετύχει κι εγώ στους τίτλους και το χάζευα ένα βράδυ στις 11.Crimson Moonlight είπε:Ρετρομανιακοι μαζευτειτε!
Στο Super δείχνει Dragon Ball Z με την πρωτοτυπη ελληνική μεταγλώττιση! (Το επεισόδιο που ο Son Gohan βοηθάει τον τραυματισμενο δεινοσαυρο)
Θα έχει νέο επεισόδιο στις 18:00 και τις 23:00!!!!
:d@redevil @redevil:d@redevil