Μα τι ωραία είδηση να σαι καλά!tonytony είπε:Έρχεται σε dvd από το "Τηλέραμα" η "Πρόβα Νυφικού"! Το περιοδικό γράφει "έρχεται"!...Πιθανόν την άλλη βδομάδα , παράλληλα με το "Της αγάπης μαχαιριά" , πιθανόν όταν τελειώσει...Πάντως...έρχεται!!!
Κοπέλα είμαι.kossyfa είπε:Αγαπήτε sunset89 μίλησα πριν 20 λέπτα με το τηλέραμα η κοπέλια που μίλησα μου απάντησε οτι εχει πάρει παραταση και δεν ξέρουν ακριβως ποτε θα αρχίσει να μοιραζεται η σειρα , σιγουρα όμως θα μοιραστει
Πάντως στη Webtv του ΑΝΤ1 βλέπεται χωρίς πρόβλημα. Αλλά για κάτσε... Τηλέραμα??? Κι ότι είπα θα το αγοράσω. Μετά το χουνέρι με τις Χάριτες δεν εχω καμία εμπιστοσύνη. Αυτοί και το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη να βγαζανε ειναι αμφιβολο αν θα δινανε ολα τα επεισοδια.sunset89 είπε:Κοπέλα είμαι.Το πληροφορήθηκα πριν λίγο, δε με νοιάζει πότε θα το δώσουν, επιτέλους θα το αποκτήσω ολόκληρο σε καλή ποιότητα γτ τόσα χρόνια δεν το είχα πετύχει στην τέλεια εικόνα.
konkar είπε:... Αυτοί και το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη να βγαζανε ειναι αμφιβολο αν θα δινανε ολα τα επεισοδια.
Χαχα, παιδιά, με κάνατε και γέλασα!!sunset89 είπε:... και κάνω και κατοίκον διαμοιρασμό, no problem
χαχα έτσι! για αυτό σε πάω!tonytony είπε:Να σαι καλά sunset! Ξέρω ξέρω για την Αλεξανδριανή λες...Μα είναι δυνατόν να μην έμπαινε πρώτη???