errikos20 είπε:
Μιας και τελειώνουν οι "Απαράδεκτοι" και "Οι 10 Μικροί Μήτσοι" μήπως ξέρει κανείς ποιά σειρά του Mega έπεται σε dvd;Δεν ήξερα που αλλου να ρωτήσω..
Σίγουρα ρώτησες στο σωστό μέρος!
Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι βέβαιο...
Πιστεύω ότι τους "Απαράδεκτους" στο TV Ζάπινγκ
(τελευταίο DVD: Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου) σίγουρα θα διαδεχτεί μία τηλεοπτική σειρά του MEGA -
από την άλλη μεριά, τους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" στον Τηλεθεατή
(τελευταίο DVD κατά πάσα πιθανότητα: Παρασκευή 16 Απριλίου), δεν είμαι 100% βέβαιος ότι θα ακολουθήσει κάποια τηλεοπτική σειρά
(και ακόμα και αν όντως είναι σειρά, ενδέχεται να είναι είτε του MEGA είτε του ΑΝΤ1...)
Τώρα, όσον αφορά το ερώτημά σου ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η σειρά του MEGA:
Σίγουρα θα είναι κάποια πολύ μεγάλη επιτυχία του σταθμού, όπως αυτές που προηγήθηκαν άλλωστε.
Θεωρώ ότι δεν θα είναι κάποια από τις σειρές "Οι Τρεις Χάριτες", "Είσαι το ταίρι μου", "Ντόλτσε Βίτα" και "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", δεδομένου ότι προβάλλονται αυτό τον καιρό / προβλήθηκαν πάρα πολύ πρόσφατα...
Επομένως, από κωμωδίες θεωρώ πολύ πιθανές
(κατά σειρά "πιθανότητας" (προσωπική εκτίμηση)): "Δύο Ξένοι", "Οι Αυθαίρετοι", "Στο Πάρα Πέντε", "Ρετιρέ" και "Εκμέκ Παγωτό".
Προσωπικά, θα ήθελα να είναι "Το Δις Εξαμαρτείν", η προβολή του οποίου τόσο άδοξα διακόπηκε φέτος...
Από την άλλη, από δραματικές/κοινωνικές σειρές, "επικρατέστερες" κατά τη γνώμη μου είναι οι
(πάλι κατά σειρά "πιθανότητας" (προσωπική εκτίμηση)):: "Αναστασία", "Η Αίθουσα του Θρόνου" και "Ψίθυροι καρδιάς".
Εσείς ποια νομίζετε ότι θα ακολουθήσει?
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τελικά...