Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία !!ChristosM είπε:Ναι τελειωσε. Ακολουθει η σειρα Ακυβερνητες πολιτειες. (Χαλια επιλογη κατα την γνωμη μου)
Η Αναδυομενη και η Αφροδιτη ειχαν παιχτει σε επαναληψη, το 1980 η πρωτη και το 1981-82 η δευτερη.tsalk είπε:Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, όμως απλο τα σήριαλ που αναφέρεις πιό πάνω η ΕΡΤ δεν έχει πάιξει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ. Το θέμα είναι ότι σειρές όπως τα καθημερινά, τα λιονταράκια ίσως η κραυγή των λύκων και οι ιερόσυλοι υπάρχουν στα αρχεία της ΕΡΤ (δεν ξέρω σε τι κατάσταση όμως)
Η Κραυγη των Λυκων υπαρχει και παιζεται επισημα στην Κυπρο.
Ετσι ακριβως ειναι και μαλιστα ειχε κυκλοφορησει και το σηριαλ του 1983 Χαμογελαστε Παρακαλω με τον Ρηγοπουλο σε δυο κασετες (δυστυχως εχω μονο την πρωτη).tsalk είπε:Ψάξτε στα videoclub (όσα έχουν VHS κασέτες μήπως βρείτε τα καθημερινά)Είχαν κυκλοφορήσει τα 12 πρώτα επεισόδια σε 3 κασέτες το 1986 (όταν το vhs ήταν στα φόρτε του)
Ακυβέρνητες Πολιτείες:ChristosM είπε:Ακολουθει η σειρα Ακυβερνητες πολιτειες
Έχει κανείς περισσότερα στοιχεία για την σειρά;ChristosM είπε:Η επομενη σειρα στην ραδιοτηλεοραση θα ειναι Η Λεηλασια Μιας Ζωης, ΕΡΤ 1978 (20 επεισοδια)
Υπεροχη σειρα και με ωραια μουσικη τιτλων. Αξιζει να την αγοραζουμε ολοι...
Αυτα τα εξι τα περιμενω με αγωνια. (+ το φαντασμα του Ξενοπουλου εφτά)bernard.c είπε:ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (1982-83, 1983-84, 1984-85, ΕΡΤ2), 90 επ.(??)
Ο ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ (1984-85, ΕΡΤ2), 40 επ.(??)
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΩΝΣΤΑ (1986-87, ΕΡΤ2), 21 επ.
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ (1987-88, ΕΤ2), 13 επ.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ (1988-89, ΕΤ2), 8 επ.
ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ (1990-91, ΕΤ1), 10 επ.