mariadegrecia
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 79
Το πήρα και εγώ και μάρεσε και η κασετινούλα και ψήνομαι να τις πάρω τελικά όλες..... αχ θα ξεπαραδιαστούμε, αλλά χαλάλι!! Αφού έγινε η αρχή με Τάκη χιχι
Η εικόνα όμως δεν είναι θολή ή είναι όλες η κόπιες έτσι;ddjpp είπε:Το πήρα και εγώ το πακετάκι. Η ταινία "Η θεία από το Σικάγο" είναι ακριβός η ίδια κόπια που είχαμε πάρει από τον Τηλεθεατή.
Φαντάζομαι ότι θα είναι διαθέσιμες αυτές οι ταινίες στα καταστήματα που πουλούν DVDs, CDs, κτλ στην Ελλάδα. Πήγε κανείς να ρίξει μια ματιά; Πώς μας ξέφυγαν; #)arxaiologos είπε:Τὰ ἔργα "ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ" καὶ "ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ" τὰ ἐκυκλοφόρησαν ἤδη εἰς DVD πρὸ ὁλίγου καιροῦ,δὲν τὰ πήρατε;Τὸ δὲ ἐργο "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ" (τὸ ὁποῖο ἔχω εἰς DVD) εἶχε κυκλοφορήσει πρὸ πάρα πολλῶν ἐτῶν καὶ μάλιστα πρὸ ὁλίγων ἐτῶν τὸ εἶχε καὶ κάποια ἐφημερίδα ὡς ἔνθετο!
Μάλιστα. Σε ευχαριστούμε πολύ tonytony για την σημαντική αυτή πληροφορία.tonytony είπε:Έχω άσχημα νέα επί του θέματος...Μίλησα σήμερα με το Τηλέραμα και μου είπαν πως οι ακυκλοφόρητες ταινίες της Φίνος Φιλμ που θα δοθούν είναι μόνο 10!!!!Οι 8 που ήδη ανακοινώθηκαν και άλλες 2 που θα ανακοινωθούν αυτή τη Πέμπτη!!! Όταν είπα της κυρίας πως μένουν άλλες 15 ταινίες ακόμη που μένουν πάλι απ' έξω (άντε 13 αν βγάλουμε έξω τις 2 που θεωρούνται χαμένες) μου είπε..."Τι να σας πω...αυτές τις 10 μας έδωσε η Φίνος Φιλμ"!!! Και μάλιστα μου είπε πως μετά το πέρας των 10 νέων ταινιών η..."προσφορά" θα συνεχιστεί αλλά με ταινίες της Φίνος που έχουν ξανακυκλοφορήσει!!!! Αδυνατώ να σχολιάσω άλλο την τακτική τους αυτή να μας τις δίνουν με το...σταγονόμετρο! Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με δαύτους αλλά άκρη δε βγάζουμε δυστυχώς...
Πλησιάζουμε, το αν θα φτάσουμε ποτέ στο τέλος δεν το γνωρίζουμε...bernard.c είπε:... και χαίρομαι που κάνουν ένα βήμα για μας φέρουν πιο κοντά στο να αποκτήσουμε (σχεδόν) ολόκληρη την ταινιοθήκη της αγαπημένης μας FINOS FILMS! ...
Σοβαρά;; Αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο νέο!!maltezos_extreme είπε:η "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" είναι από ψηφιακή επεξεργασία της Graal!! Αν προσέξετε πολύ καλά, για απειροελαχιστο χρόνο στην αρχη της ταινίας πριν απο το σημα της Finos Film εμφανιζεται το σημα της graal που λεει οτι αυτη η ταινια εχει επεξεργαστει ψηφιακαδεν ισχυει το ιδιο για τη "ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ"
Έχεις δίκιο το είδα και εγώ αυτό. Και ο ήχος δεν έχει "φύσημα", το καθάρισαν από την μάκα όπως λεει και ο Νίκος στο βίντεο της Graal.maltezos_extreme είπε:η "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" είναι από ψηφιακή επεξεργασία της Graal!! Αν προσέξετε πολύ καλά, για απειροελαχιστο χρόνο στην αρχη της ταινίας πριν απο το σημα της Finos Film εμφανιζεται το σημα της graal που λεει οτι αυτη η ταινια εχει επεξεργαστει ψηφιακαδεν ισχυει το ιδιο για τη "ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ"
Ε ναι,επειδη προερχεται απο γαλλικο θεατρικο εργοtonytony είπε:Το Αγάπη μου ουα ουα νομίζω τα δικαιώματα τα έχουν κάποιοι Γάλλοι παραγωγοί...
Πάντως ευτυχώς πχ που οι Γαλλοι κληρονομοι δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι το ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ βασιζεται σε μυθιστορημα του Ζωρζ Ονε,αλλιως μπορει ουτε αυτο να βλεπαμε,ουτε την ΨΕΥΤΡΑ και πολλες αλλες ταινιες της Φινος λολjohnalepou είπε:Ε ναι,επειδη προερχεται απο γαλλικο θεατρικο εργο