Πέμπτη στην επαρχία, Παρασκευή στην πρωτεύουσα. Έτσι γίνεται με ορισμένα τηλεπεριοδικά, τέλος πάντων...alexpc32 είπε:Τελικά το Τηλέραμα κυκλοφορεί Πέμπτη ή Παρασκευή;
Tony όσον αφορά το #17, για δες σε παρακαλώ λίγο εδώ την απορία του φίλου μας και πες μας αν ξέρεις με σιγουριά.tonytony είπε:Ναι ισχύει!!! Εκτός από τη Φωνή της καρδιάς αύριο , θα κυκλοφορήσουν και για ΠΡΩΤΗ φορά (μαζί με άλλες σε δυάδες) και οι ταινίες Παράνομοι Πόθοι , Οι Παράνομοι , Εσχάτη Προδοσία , Ο Μικρός Δραπέτης , Πεθαίνω Κάθε Ξημέρωμα , Χαμένη Ευτυχία και Πανικός!
Και για την ιστορία να πω πως μετά μένουν να κυκλοφορήσουν οι εξής ταινίες της Φίνος Φιλμ...
1. Το Τραγούδι Του Χωρισμού - 1940
2. Η Βίλλα Με Τα Νούφαρα - 1943 (θεωρείται χαμένη)
3. Πρόσωπα Λησμονημένα - 1946
4. Παπούτσι Από Τον Τόπο Σου - 1946 (θεωρείται χαμένη επίσης)
5. Μαρίνα - 1947
6. Τελευταία Αποστολή - 1949
7. Νεκρή Πολιτεία - 1951
8. Ο Γρουσούζης - 1952
9. Οι Ουρανοί Είναι Δικοί Μας - 1953
10. Ο Δρόμος Με Τις Ακακίες - 1954
11. Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας - 1955
12. Aliki My Love - 1964
13. Αυτοί Που Μίλησαν Με Τον Θάνατο - 1970
14. Οι Αμαρτωλοί - 1971
15. Οι Γενναίοι Πεθαίνουν Δυο Φορές - 1973
16. Αγάπη Μου Ουα Ουα - 1974
17. Γυμνοί Στο Χιόνι - 1974.
Λίγες είναι!!!!Μακάρι και ΕΛΠΙΖΩ να τις βγάλουν ΟΛΕΣ!
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!tonytony είπε:Η ταινία "Γυμνοί στο χιόνι" είναι της Φίνος Φιλμ , δε ξέρω φυσικά όμως αν συνεχίζει να έχει τα δικαιώματα. Την έχω την ταινία και στους τίτλους ξεκινάει με κόκκινο χρώμα το γνωστό λογότυπο που έχω και εγώ σαν avatar! Επίσης αναφέρεται και στους καταλόγους της εταιρείας , από 3 βιβλία που έχω και που αφορούν τη Φίνος Φιλμ!
Ναι, όταν για τους παραπάνω λόγους αποκαλείς "απατεώνες" τους εμπλεκόμενους...tonytony είπε:Το σχόλιο bernard ήταν για μένα?
Δεν σβήστηκε, ίσα-ίσα:tonytony είπε:Και επίσης γιατί σβήστηκε η "μικρή παρουσίαση" που έκανα με τόσο κόπο των ταινιών που απέμειναν?
Κανένα πρόβλημαtonytony είπε:Όσο για το άλλο που λες έχεις δίκιο...Ξέχασα πως μιλάμε δημόσια και πως δεν πρέπει να μιλάω σαν να είμαστε έξω πίνοντας καφέ π.χ. Απλά παρασύρομαι από την "αγωνία" μου...Συγνώμη λοιπόν!![]()
Εντάξει, έγινε προφανώς κάποιο λάθος από τη μεριά του περιοδικού, αλλά εγώ δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό. Άλλωστε την προσφορά την παίρνουμε για τις ταινίες, όχι για την θήκη, έτσι δεν είναι; (εγώ ούτως ή άλλως τις θήκες αυτές δεν τις έχω σχεδόν ποτέ χρησιμοποιήσει, διότι κάνω διαφορετική ταξινόμηση των ταινιών στο αρχείο μου από αυτή που προτείνει το εκάστοτε περιοδικό...)alexpc32 είπε:Εδώ η θήκη-κασετίνα, εκεί η θήκη κασετίνα, που είναι η θήκη κασετίνα;;; Μου φαίνεται ότι μας κοροϊδεύουν. Στο εξώφυλλο γράφει "Δώρο συλλεκτική θήκη <<Οι άπαιχτες ταινίες>>" αλλά θήκη δεν είδα πουθενά. Σίγουρα στο επόμενο τεύχος θα μια μικρή ανσκοίνωση-διόρθωση μέσα στο περιοδικό που θα λέει ότι το περιοδικό πρώτα τυπώνεται και μετά συσκευάζεται μέσα στη ζελατίνη. Αρα όταν γράψανε για τη θήκη-κασετίνα δώρο μάλλον δεν ήξεραν ούτε που τις έχουν, ούτε αν τις έχουν.