Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν εννοείς κυριολεκτικά "ταμίας" , σε παραπέμπω στο αρχικό ποστ του θρεντ.pitsunami είπε:Βουρ μέσα και εγώ!! Καλό θα ήταν να αναλάβει κάποιος 'ταμίας' και ας γίνει κάποιο thread που θα ποστάρει ο κάθε καταθέτης ωστε να υπάρχει διαφάνεια!Αλλιώς ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου να τα βάλω (λές και είναι τα εκατομμύρια) !![]()
Απλώς ... διαβάζοντας το πρώτο ποστ, του θρεντ.rigardie είπε:παιδία πώς μπορούμε να συμετάσχουμε;
Αν διαβάσεις την ανακοίνωση (το λινκ στο πρώτο μου ποστ), θα δεις ότι ζητάνε ΚΑΙ βιβλία.candy είπε:Μήπως πέρα από γραφική ύλη θα έπρεπε να προβούμε και στην αγορά βιβλίων;Γιατί είναι έντονο το πρόβλημα της έλλειψης βιβλίων στην ελληνική γλώσσα.
Αγαπητέ Amigo, εμείς δεν πάμε να σώσουμε την κατάσταση.Amigos είπε:ρε παιδιά γιατι δεν ζητάμε βοήθεια απο μια μεγάλη εταιρία όπως το eshop που στο ξεκάρφωτο μπήκα η από κάπου αλλού? να γίνει και ευρέως γνωστό ακόμα και απο την εκπομπή της ερτ για το internet να γεμίσουμε κανένα φορτηγό.. γιατί με 10 τσάντες που θα μαζέψουμε εμείς οκ καλή μαγκιά, αλλά δεν σώζετε η κατάσταση ..
Άντε, με το καλό και δεκαχίλιαρο !Amigos είπε:edit: βάρεσα χιλιάρα.. τώρα το είδα .. ευχηθείτε μου χεχε