Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εννοείται οτι δε θα τη γλυτώσεις τη φωτογράφηση και το ποστάρισμα :flower:Thor είπε:Εγώ έχω τον Ναπολέοντα από αυτή τη σειρά
Σε ευχαριστω εκ των προτερων, αλλά δεν μένω Θεσσαλονικη. τις θελω όμως οποδηποτε. Ηταν το παιχνίδι που μεγαλωσα... καταλαβαίνεις. Θα μπορουσαμε και τηλεφωνικα να μιλησουμε. Δεν είναι πολλά τα συμβολα που δεν θυμαμε. σου στέλνω το mail μου για να ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Στείλε μου μήνυμα απο το mail σου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩplintiriopiaton είπε:Φίλε Αργύρη αν μένεις Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε να στις δώσω να τις βγάλεις φωτοτυπία γιατί δεν είναι μόνο οδηγίες είναι ότι παίζεις με αυτές γιατί γράφουν για το κάθε σύμβολο τι πρέπει να κάνεις. Έχω και τις δύο εκδόσεις μικρή και μεγάλη όπως και την μεγάλη του μέγα Αλέξανδρος (άσχετο βέβαια).![]()
Βγάλτες μια καλή φωτογραφία (αν δεν μπορείς να τις σκανάρεις) και ακολούθα τις οδηγίες από δώplintiriopiaton είπε:Δεν μου κάνει κανέναν κόπο απλά δεν ξέρω πως :-S