Παντως το trailer ήταν υπέροχο..... δεν ξερω τι ειναι αυτό που με τραβάει τόσο πολυ στο design του παιχνιδιου αυτού, αλλά ειχα πολλά χρονια να "πορωθω" έτσι με ενα game...Haros είπε:Από το άγχος ή από το πάχος;
Εγώ πάντως μόλις βγήκε έτσι που έκανε την εισαγωγή λέω θα μας πεί κανένα "portal 2 ps3 exclusive" και θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό... ευτυχώς έκανα λάθος...
Μαλλον και τα δυο! LOLHaros είπε:Από το άγχος ή από το πάχος;
Και έχει και 6 χρόνια στη πλάτη της!Aardvark είπε:Κατα τα αλλα το psp ειναι φοβερη κονσολιτσα και κανει παπαδες.
Σε έχασα τώρα...Προφανώς και δέν εννοείς εμένα γιατί εγώ τα έχω όλα αυτά original (το psp είναι το πλέον αγαπημένο μου κονσόλι) , αλλα πώς εξυπακούεται η πειρατεία απο αυτούς τους τίτλους που ανέφερα !!! Δέν καταλαβαίνω ! Άν εννοείς το PS1 γνωρίζεις ότι διατίθενται στο PSN με κόστος 5 ευρώ, τίτλοι όπως το Metal Gear Solid και το Medievil... Και στο Xbox υπάρχει πειρατεία, και στο DS BTW...Aardvark είπε:Το psp την εχασε την μαχη για αυτους ακριβως τους λογους που περιγραφεις παραπανω,δηλ.την πειρατεια (και δεν εννοω εσενα)
Bεβαιως και εξυπακουεται η πειρατεια απο τους παραπανω τιτλους ολα τα rip παιχνιδια του ps1 παιζονται στο "σπασμενο" psp,γιατι να τα αγορασουν απο το psn.Σε έχασα τώρα...Προφανώς και δέν εννοείς εμένα γιατί εγώ τα έχω όλα αυτά original (το psp είναι το πλέον αγαπημένο μου κονσόλι) , αλλα πώς εξυπακούεται η πειρατεία απο αυτούς τους τίτλους που ανέφερα !!! Δέν καταλαβαίνω ! Άν εννοείς το PS1 γνωρίζεις ότι διατίθενται στο PSN με κόστος 5 ευρώ, τίτλοι όπως το Metal Gear Solid και το Medievil... Και στο Xbox υπάρχει πειρατεία, και στο DS BTW...
Εφόσον έχεις και PS3, ο λόγος ειναι ότι μπορείς να έχεις 1 παιχνίδι σε 2 κονσόλες με μία τιμή καθώς είναι playable και απο τις 2 κονσόλες και μάλιστα άψογα...(και φυσικά στο PS3 δέν έχεις "κολπα" )Aardvark είπε:Bεβαιως και εξυπακουεται η πειρατεια απο τους παραπανω τιτλους ολα τα rip παιχνιδια του ps1 παιζονται στο "σπασμενο" psp,γιατι να τα αγορασουν απο το psn.