giannislarisa
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
...κλασσικά λοιπόν και εγώ πέρα απο τα λατρεμένα playmos μία ακόμα παιδική αγάπη ήταν τα κάστρα.Το είχε ο κολλητός μου που έμενε σε μονοκατοικία οπότε καταλαβαίνετε ότι ο χόρος ήταν άπλετος...μου άρεσε να παίζω πάντα με τους vikings πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον κολλητό μου οπότε η μάχη ξεκινούσε με μερικές μπουνιές και δαγκωνιές μεταξύ μας.στο μάλε βράσε της μάχης συμφωνούσαμε (φυσικά με κάποια ανταλλαγματα πχ. ο κύκλωπας θα παει με τους βάρβαρους κ.α τέτοια σχετικα)ξεκινούσε το παιχνίδι.πιο παιχνίδι δηλαδή...κόλαση..με κάθε βολίδα που έφευγε απο κάποια μηχανή έφευγε και μία μπουνιά γιατί υπήρχε αμφισβήτηση για το καταστροφικό αποτέλεσμά της..και δώσ του πάλι ξύλο κλπ κλπ ΄μόνο όταν έμπαινε η μάμα του με εκείνα τα υπέροχα σπιτικά μπισκότα γινόταν ανακωχη...θέλω να τονίσω ότι αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε σταθμο για εμας γιατι μεσα απο αυτό ο καθένας βρήκε την κλίση του.ο κολλητός μου έγινε οδοντίατρος για τι σε μία μάχη μου έβγαλε το μπροστινό δόντι που κουνιότανε με μία μπουνιά και εγώ πυγμάχος μετα απο ένα θεαματικό κροσέ στο μάτι του που τον ξάπλωσε ολότελα στη μοκέτα.(ίσως το ότι τον έβλεπα με μαυρισένο μάτι τις επόμενες μέρες να επιρέασαν την ευαίσθητη παιδική ψυχούλα μου και ήμασταν μόλις 7 χρονών....χαχαχαχαχ