nasospakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 25
Όλα Ok! Ο 'Κύκλωπας' επισκεύαστηκε και αυτός μετά από ενασχόληση κάποιων ωρών (αρκετών ομολογουμένως). Η διαδικασία απαιτεί σταθερό χέρι αλλά νομίζω ότι όσοι έπαιζαν το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαν αποκτήσει έτσι & αλλιώς. Με ένα λεπτό κοπίδι χάραξα την θερμοκόλληση από άκρη σε άκρη, έσπασα τις εσωτερικές ενώσεις προσεκτικότατα και η φιγούρα ανοίχτηκε στα δύο. Ο εσωτερικός μηχανισμός είχε σπάσει σε τρία κομμάτια! Με μερικές σταγόνες ισχυρής κολλάς συναρμολογήθηκε ξανά και ο Κύκλωψ ξανακλείστηκε, στοκαρίστηκε με ειδικό στόκο και βάφτηκε με το πιο ταιριαστό χρώμα που μπορεσα να πετύχω κάνοντας άφθονες αναμίξεις (καφέ/κόκκινο/λευκό/κίτρινο).
Όσοι νομίζετε ότι ο 'Κύκλωπάς' σας ή ο 'Μινώταυρός' σας είναι κατεστραμμένος ξανασκεφτείτε το....
Όλα τα παιχνίδια μπορούν να ξαναζωντανέψουν με λίγη αγάπη. Βίντεο & φωτογραφίες από το πλήρες μου σετ σε δράση το Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι, ΑΡΜ!
Όσοι νομίζετε ότι ο 'Κύκλωπάς' σας ή ο 'Μινώταυρός' σας είναι κατεστραμμένος ξανασκεφτείτε το....
Όλα τα παιχνίδια μπορούν να ξαναζωντανέψουν με λίγη αγάπη. Βίντεο & φωτογραφίες από το πλήρες μου σετ σε δράση το Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι, ΑΡΜ!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: