Φυσικα αρχιζουν να φθηναινουν και οι 3D printers οποτε αν οι εταιριες δεν θελουν να βγαζουν παλια παιχνιδια, βλεπω να γεμιζει το ιντερνετ με ψηφιακα μοντελα και θα γινει του τυπωματος το καγκελο
Ναι σαν τα ipad που κοστίζανε 700 ευρώ και πούλαγαν σαν ψωμάκια.
Τώρα να σου πω, έχω δει ένα μαγαζί που πουλάει 3d εκτυπωτές και μου είπαν πως αν τους πας ένα 3d αρχείο μπορούν να το τυπώσουν. Αμφιβάλλω αν θα έχει χαμηλό κόστος. Αν για παράδειγμα για να σου τυπώσουν ένα τουβλάκι από το Κάστρα και πολιορκητές θέλουν 5 ευρώ, γιατί ο εκτυπωτής θα δουλεύει 2 ώρες κλάφτα.
Ευχαριστώ πολύ αλλά μπορείτε να μου δώσετε πιο λεπτομερή εξήγηση;
Έχω έναν μινώταυρο αλλά είναι λίγο σπασμένος στη μέση πίσω και φαίνεται από μέσα ένα μικρό ελατήριο. Επίσης στη μέση έχει ένα κουμπάκι που το πατάς προς τα μέσα. Ήθελα να ξέρω πως λειτουργούσε για να το φτιάξω.
Κύκλωψ > Μινωταύρου αφού μετά βίας οι βολίδες "ξεκολλούσαν" από τα κέρατα του. Αντιθέτως, του Κύκλωπα απογειώνονταν! Κρίμα που τον είχαν οι Βάρβαροι του αδερφού μου και όχι οι αγαπημένοι μου Βίκινγκς
Παιδια μπορει καποιος να σκαναρει το ταμπλο (το χαρτονι) σε καλη αναλυση και να μου το στειλει σε PM? (η πλατφορμα δυστυχως μικραινει αυτοματα τις διαστασεις των attachments)
Έχω την έκδοση της el greco στο πατρικό μου. Αύριο που θα πάω θα τα σκανάρω και θα στα στείλω. Δεν θυμάμαι αν είναι μικρότερα από α4. To πολύ πολύ θα τραβήξω δυο φωτογραφίες σε hd.
Σε ευχαριστω Μαριε. Σημερα εκατσα και περασα ξανα τις 44 σελιδες του παροντος Thread.
Συμπερασματα:
α)Πολλες φωτογραφιες λειπουν. Θα αποκαταστησουμε οσες μπορουμε.
β)Μερικες φωτοζ στο thread συνδυαζουν νοσταλγια και καλλιτεχνια σε βαθμο ανατριχιλας
γ)Ειχα πει (χροοοονια πριν) να βρεθουμε οι κατοχοι καπου, να κανουμε ενα μικρο τουρνουα. Ως συνηθως εμεινα στα λογια. Φιλοδοξω πρωτα ο Θεος μεσα στην Ανοιξη να βρεθουμε οι ενδιαφερομενοι. Τι λετε?