rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic έχεις τόση αγάπη και εσύ και η γυναίκα σου για τα παιχνίδια που πιστεύω ότι μια bibi-bo θα έρθει για να βρει ζεστασιά και αγάπη...στον όμορφο παιδικό κόσμο σας!
makisimos είπε:Kαλα el greco fanatic μας καραφλιασες,..!!!!Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ φωτογραφια που εχει ποσταρει κανεις εδω ever..!!!!
Απλα αγγιξες την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ..!!!
Αναστασια είπε:Καμπια μου πολυ γλυκος ο σπιρτουλης σου!!! Επιβιωσε σε πολυ κατασταση!!!
Ειδες Μακισιμε μου με εναν ωραιο φοντο και τον καταλληλο φωτισμο ποση μαγεια ξανααποχτουν τα παιχνιδια! Ολες οι φωτογραφιες του Εl greco fanatic ειναι προσεγμενες και τον ευχαριστουμε πολυ.
Αυτη ειναι η σωστη συλλεκτικη συμπεριφορα απεναντι στο παιχνιδι ειδικα, και στον σπιρουλη ειδικα που ειναι και μικρος και αλητηριος!
rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic πολύ όμορφοι οι σπιρτούληδες στη φωτογραφία! Είναι σαν να είναι στο νηπιαγωγείο... Kambia πολύ γλυκός και ο δικός σου σπιρτούλης! Να τον χαίρεσαι!
rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic πολύ γλυκιοί οι κινέζικοι σπιρτούληδες! Μόνο που είναι φαλακροί! Είδες με πόσα απλά υλικά μπορεί να βγει μια ωραία φωτογραφία;
Παιδια εμενα μου αρεσουν και τα κινεζικα πολυ! Εχουν πιο απαλα χαρακτηριστικα!!!El_Greco_Fanatic είπε:
Εδώ είναι τα κινεζάκια Made china αν και από ότι έμαθα έχουν και αυτά τα χρονιά τους . από τα πρώτα δήλα βήματα τις Κίνας ως China και όχι πλέων ως Hong Kong !!!
Κυκλοφορούσαν Γαλλία, Αμερική, Ιταλία και Γερμανία!!
mytinyworld είπε:Πραγματικά, είναι τα πιο γλυκούλια απ'όλα! Τα χαρακτηριστικά τους είναι πιο απαλά και τα κάνει να μοιάζουν πιο μπουμπουκάκια! Πολύ όμορφα! Από ποια εποχή είναι περίπου el greco fantatic?
Ξέχασα να πω ότι οι κλόουν όλοι έτσι μαζί συγκεντρωμένοι είναι πολύ φάτσες!
rapunjel είπε:Αυτά στην τρίτη φωτογραφία El_Greco_Fanatic είναι μοναδικά! Υπέροχα! Πολύ πιο όμορφα από πολλά αυθεντικά!