makisimos είπε:Ρε παιδιά έλεος, όλο λέω θα το κλείσω το pc να κοιμηθώ, και όλο ποστάρετε "θαύματα"...!!!!Μα τι ΟΜΟΡΦΑ παινχίδια έβγαζε αυτή η λατρεμένη εταιρεία..!!!!! Τέτοιες φάτσες και γκριμάτσες δεν βρίσκεις πια..!!!!!! Πραγματικά για την εποχή του 80 ήταν πολύ μπροστά η eλ greco..!! Και έβγαζε και πάρα πολλά παιχνίδια τελικά...!!!!!!! Εκατοντάδες παιχνίδια..!!!
Αυτό ήταν πάλι θα ονειρεύομαι όλο το βράδυ ότι τρέχω σε παλαιοπωλεία και ψάχνω παιχνίδια..!! Φντάζομαι εσείς που ασχολείστε πολύ θα το παθαίνετε αυτό ε??
Εγώ βλλέπω ότι όλο βρίσκω τα ΚΑΣΤΡΑ και όλο μου τα παίρνουν από τα χέρια..!!! Αστα , τώρα μου φαίνεται θα βλεπώ τυχερούληδες και σπιρτούληδες ότι ψάχνω..!!!!!!!!
Ανοίξαμε νέα πληγη με το thread της ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑΣ και με τις φωτό Tου EL GRECO FANATIC..!!!!!
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι άπλα η φωτογραφία το κάνη να φαίνετε μεγάλοfraoulitsa είπε:Αχουυυυ είναι τέλειο το κοριτσάκι El Greco Fanatic! Έχει λίγο μεγάλο κεφάλι βέβαια, αλλά είναι πανέμορφο! Βλέπω τις φωτογραφίες σου τώρα καλύτερα κ αναρωτιέμαι... Ξέρεις να μας πεις γιατί άλλοι τυχερούληδες εχουν χεράκια κι άλλοι όχι?
rapunjel είπε:Γλυκέ μου El_Greco_Fanatic αυτή την κούκλα που πόσταρες τη λάτρευα. Δεν είχαμε εμείς να την πάρουμε αλλά την είχαν οι ξαδέρφες μου και όταν πήγαινα έπαιζα συνέχεια με αυτήν! Να σαι καλά που την έβαλες!!!!
rapunjel είπε:El_Greco_Fanatic να ξέρεις ότι τα παιχνίδια και ιδίως οι κούκλες και τα κουκλάκια μας κάνουν πιο γλυκούς και τρυφερούς! Να σαι καλά και να χαίρεσι την υπέροχη και μοναδική συλλογή σου!Τα δικά μου τυχερουλάκια είναι δύο. Το ένα το βρήκα σε παλαιοπωλείο και το πήρα 3 ευρώ και το άλλο το έχω εδώ και 30 περίπου χρόνια και το έχω αλλάξει μορφή χίλιες μορφές!
Αναστασια είπε:Αμαν...τι ομορφιες ειναι αυτες με τους Τυχερουληδες!!!!! Επαθα!!!!Δεν τους γνωριζα καθολου!!!!!!!!
Οσο για τους πιο μεγαλους που μας ποσταρες El_Greco_Fanatic, που ειπες οτι ειναι απο Ιταλια, δεν τους εχω ψαξει ποτε στα παλιατζιδικα!
Ποιος ξερει αν υπαρχουν ακομα...8)8)8)
Ακομα ενα μυστηριο για λυσιμο...
Εχουν κατι γλυκα ματακια... :flower:
Είναι ακριβός το ίδιο μέγεθος με τους τυχερούληδεςfraoulitsa είπε:Ο ιταλικός σου τυχερούλης με πιτζάμες είναι πολύ όμορφος! Αυτοι οι δύο και τα κοριτσάκια σε τι μέγεθος είναι;
Τώρα που το σκέφτομαι... Δεν έχεις και πολύ άδικο ότι Σπιρτούληδες και Τυχερούήδες βρίσκουμε πιο δύσκολα από τις - ήδη αρκετά δυσεύρετες- Bibi-bo... Εκτός της παλαιότητας, νομίζω σημαντικό ρόλο παίζει και το ότι είναι μικρά κουκλάκια, ειδικά οι Σπιρτούληδες, οπότε είναι κ εύκολο να τους χάσεις...
rapunjel είπε:Γλυκέ
El_Greco_Fanatic η τυχερούλα μου η αλλαγμένη είναι η δικιά σου η rustine. θυμάμαι τις φακίδες στο πρόσωπο και τα δύο πλεξιδάκια. Ίδια η Πίπη η φακιδομύτη ήταν!
αχχχχ καλη μου Krios εγω που πρεπει να μαστιγωσω την μανα μου να δεις...krios είπε:Πολύ όμορφα κουκλάκια. Είχα 7 ή 8. Τα πέταξα και κράτησα μόνο αυτό. Πέταξα και τους σπιρτούληδες...Αυτομαστιγώνομαι ακόμα...Πολύ!
... και χαρίστηκε από τα χεράκια μας άνευ ιδιαίτερου λόγου επίσης, να συμπληρώσω εγώ..Αναστασια είπε:Γενικα στο Ρετρομανιαξ πρεπει με το που γινομαστε μελη να μας δινουν και ενα μαστιγιο, γιατι σιγουρα θα μας χρειαστει. Ολο και καποιο παιχνιδι κακοποιηθηκε απο τα χερακια μας....