[El Greco] Τυχερούληδες

Makisimos βλέπω ότι άρχισαν επιτελούν να εμφανίζονται Ελλάδα και η τιχερουλιδες? όμορφα κουκλάκια καλορίζικα :D ,αν θέλεις οδηγίες πώς να τα καθαρίσεις πες μου μην τα ρίξεις στο νερό έτσι άπλα γιατί θα χαλάσουν ,ιδικά η κόλλα που φαίνετε στο πρόσωπο και γύρω από τα καπέλα για να την αφαιρέσεις σίγουρα θέλει τρόπο γιατί το νερό είναι ο χειρότερος εχθρός της :(

H καρδούλα στην Datina πάντα ήταν τεράστια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί :confused: Πολλές φορές της έβαζαν την καρδούλα με το μάτι και άλλες φορές σαν και αυτήν που έχει η δική σου αλλά από ότι φαίνετε ότι τις λείπει το στρογγυλό σηματάκι τις el Greco:confused: προφανώς έχει ξεκολλήσει το συναντώ συχνά στα κόκκινα αυγά της El Greco πολλά το έχουν χάσει με τα χρόνια :cry:
 
Εl Greco Fanatic μολις τωρα κι απο τυχη διάβασα αυτο που μου έγραψες και είναι ήδη αργά!! :(

Τα έριξα στο νερό να κολυμπήσουν μαζι με μπόλικη σαπουνάδα και καταστράφηκαν :(

Να σκάσω ήμουν ξεθωριάσανε μάτια, βγηκαν κόλες, βγήκαν πετρούλες από μέσα..!! Ολική καταστροφή..! Νταξει κάτι διέσωσα αλλά η ζημιά έγινε..!!

Εδω βάζω κι αλλους που βρήκα πρόσφατα αλλά για να πω την αλήθεια, φοβάμαι να τους κάνω μπάνιο πια!! Ας μείνουν άπλυτοι.. Παιδιά είναι, θα παίξουν , θα λερωθούν.. :p

Και μια και είπες για την καρδούλα με τ μάτι, ιδιού, πέτυχα καρδούλα με ζωγραφισμένο μάτι ;)

Fanatic μηπως ηρθε η ωρα να κανεις ενα τοπικ πως τους φτιαχνεις εσυ και αν βαλεις και φωτογραφίες βημα βημα?

attachment.php


Και μιας κι εδώ απ ότι βλέπω βάζουμε όλα τα Τυχερούλια και τα κουκλάκια που τυχερουλοφέρνουν, να περάσω και μια φωτογραφία με μια φοβερή "πιπιλίνα" τηςEl Greco-στα δεξιά- η οποια εχει φοβερά ολογάλαζα μάτια (ολο γαλαζιο λέμεε...)! Διπλα της έχω βάλει και ενα κουκλάκι πάλι της El Greco το οποιο πρέπει να ειναι από την τελευταία εποχή της εταιρίας, γιατί έχει μαυρισμέο -σκουροχρωμο-πλαστικό!!

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα