Krie μου, για την βλεφαριδα που λειπει εχουμε την λυση! Εχεις τυχερουλη με προβλημα?krios είπε:Επίσης αν λείπουν οι βλεφαρίδες τι γίνεται; Ουφ τι κρίμα να βλέπεις ένα τόσο όμορφο κουκλάκι κακοποιημένο...
Φιλε El_Greco_Fanatic, αν καποιος κακοποιησει ενα μικρο και ανυπερασπιστο Σπιρτουλη ειναι σιγουρα ασχημο πραμα...El_Greco_Fanatic είπε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προσωπικά όταν συναντήσω σπιρτούλη η τυχερούλη κακοποιημένο είναι σαν να με χτυπάς γροθιά στο στομάχι (να το προσέξω αυτό?)
Το θέμα είναι αν μας δέχεται κανείςΑναστασια είπε:Φιλε El_Greco_Fanatic, αν καποιος κακοποιησει ενα μικρο και ανυπερασπιστο Σπιρτουλη ειναι σιγουρα ασχημο πραμα...Αλλα αν καποιος κακοποιησει εναν Τυχερουλη, ειναι σαν να φτυνει την τυχη του!
Αυτο το παθαινω εγω αμα δω μπαρμπι κακοποιημενη, και η Ραπουνζελ αμα δει Μπιμπιμπο βασανισμενη. Οποτε ή ειναι φυσιολογικο ή ειμαστε και οι 3 για τον τρελογιατρο.
El_Greco_Fanatic περιττο να πω οτι με εβαλες τωρα σε μεγαλη περιεργεια!!! Η τελειομανια στην συντηρηση ειναι απαραιτητη! Δωσε μας τα φωτα σου!!! Πως ειναι ο δυσκολοτερος τροπος?El_Greco_Fanatic είπε:Τώρα για τον τυχερούλη η Αναστασία πολύ σωστά σου έδηξε ένα τρόπο πιο εύκολο και σίγουρο για κάποιους που δεν έχουν ασχοληθεί πολύ με το θέμα
Εγώ πάντως γιατί είμαι και τελειομανής πολύ κακό αυτό ακολουθω δυσκολότερο τρόπο8)