Αναστασια μου δεν κανει τιποτα, το ξερεις οτι στο εστειλα με μεγαλη αγαπη γιατι ενα σκουφι τι να σου κανει..!!!
Μηπως να του αλλαξεις το σκουφι, να του βαλεις το δικο σκουφο ετσι ωστε να γινει καταδικος σου, με την παιδικη σου αναμνηση πανω????
Eδω θελω να δηλωσω, οτι κατ'εμε, ειναι το ομορφοτερο παιχνιδι που εχει βγει..!! Ξερω ξερω, πολλοι θα πειτε οτι πρωτη ερχεται η ΒΙΒΙ ΒΟ, αλλα εγω θα πω οτι επειδη απευθυνοταν και σε αγορια και σε κοριτσια, κι εβγαζε εκεινο το γλυκο φως στο σκοταδι, θεωρω οτι ειναι πραγματικα το πιο γλυκο παιχνιδι..!!
Δεν ξερω Αναστασια αν σου φανηκε κι εσενα, αλλα οταν εγω πρωτοπηρα στα χερια μου τον αγκαλιτσα, μου φανηκε τοοοσοοο μικρος σε σχεση με το οπως τον θυμομουν απο μικρος..!! Μου φανηκε κουτσουλια οταν τον πρωτοειδα..!! Ειπα αποκλειεται νa ειναι αυτο το πραμα ο τερααααααααστιος αγκαλιτσας που ειχα..!! Ε, οταν ειδα πολλους τετοιους στην πορεια καταλαβα, οτι μαλλον ολα τα εβλεπα μεγαλα τοτε..!!!
Penny μου σε ευχαριστω πραγματικα πολυ για τα καλα σου λογια,να εισαι καλα..!!
Αν ειχες παιχνιδι μικργη που το εσφιγγες κι αναβε , μαλλον αυτο θα ηταν..!! Τουλαχιστον τοτε, μονο αυτο εκανε τοσο παταγο σαν...λαμπατερ..!!