Αναστασια
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 81
Penny μου μηπως ητανε ετσι το κουκλι που ειχες;Η το εχεις ηδη δει προφανως εεε...
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=195717&postcount=26
Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο με παιχνιδι που το πιεζεις και φωτιζει...
Μακισιμο μου, οταν εβγαλα τον Αγκαλιτσα απο το κουτι και τον κρατησα μπροστα μου αισθανθηκα οτι ηταν πολυ μικρος...
Εκεινη την στιγμη θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι ο δικος μου ηταν πολυ πιο μεγαλος!!!! Ετσι ηταν η αναμνηση του!!!
Και τωρα που το γραφω μου ερχονται δακρυα στα ματια, γιατι ενω τον κοιτουσα θυμηθηκα αυτο που μου ειχες γραψει: οτι οταν τον ξαναδω μετα απο τοσα χρονια θα μου φανει μικρουλης, καμια σχεση με τον τεραααστιο Αγκαλιτσα που καποτε αγκαλιαζα. Οπως μας φαινονται οι γονεις μας, το δωματιο μας...
Και ξερεις γιατι μου ερχονται δακρυα στα ματια οταν θυμαμαι αυτην σου την φραση;
Γιατι ο,τι και να κανουμε ο χρονος περναει και εμεις μεγαλωνουμε...
και τιποτα μερικες φορες δεν μπορει να το σταματησει αυτο. :icon_cry:
Ο Αγκαλιτσας ομως ειναι εδω μετα απο χρονια και με κοιταει με το φανταστικο του μουτρακι, και μου εγγυαται οτι στην πραγματικοτητα το παιδι που εχουμε μεσα μας θα μεινει για παντα ζωντανο.
Το προσωπακι του ειναι ακριβως το ιδιο μεγαλο με οσο το θυμαμαι.
Οχι δεν μεγαλωσα!!!:animeek::animeek::animeek: Ψηλωσα μονο!!!
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=195717&postcount=26
Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο με παιχνιδι που το πιεζεις και φωτιζει...
Μακισιμο μου, οταν εβγαλα τον Αγκαλιτσα απο το κουτι και τον κρατησα μπροστα μου αισθανθηκα οτι ηταν πολυ μικρος...
Εκεινη την στιγμη θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι ο δικος μου ηταν πολυ πιο μεγαλος!!!! Ετσι ηταν η αναμνηση του!!!
Και τωρα που το γραφω μου ερχονται δακρυα στα ματια, γιατι ενω τον κοιτουσα θυμηθηκα αυτο που μου ειχες γραψει: οτι οταν τον ξαναδω μετα απο τοσα χρονια θα μου φανει μικρουλης, καμια σχεση με τον τεραααστιο Αγκαλιτσα που καποτε αγκαλιαζα. Οπως μας φαινονται οι γονεις μας, το δωματιο μας...
Και ξερεις γιατι μου ερχονται δακρυα στα ματια οταν θυμαμαι αυτην σου την φραση;
Γιατι ο,τι και να κανουμε ο χρονος περναει και εμεις μεγαλωνουμε...
και τιποτα μερικες φορες δεν μπορει να το σταματησει αυτο. :icon_cry:
Ο Αγκαλιτσας ομως ειναι εδω μετα απο χρονια και με κοιταει με το φανταστικο του μουτρακι, και μου εγγυαται οτι στην πραγματικοτητα το παιδι που εχουμε μεσα μας θα μεινει για παντα ζωντανο.
Το προσωπακι του ειναι ακριβως το ιδιο μεγαλο με οσο το θυμαμαι.
Οχι δεν μεγαλωσα!!!:animeek::animeek::animeek: Ψηλωσα μονο!!!