ΑΝ δεν κάνω λάθος, γύρω στο 1987-88 η El Greco ξεκινά να βγάζει μαυρισμένες κούκλες και κουκλάκια (πχ μαυρισμένες Bibi-bo, μωρά, Happy Happy κλπ κλπ κλπ). Επομένως, θα υπέθετα πως οι Happy Happy που έχεις και είναι μαυρισμένες είναι μετά το ΄87 και οι λευκές πριν. Με πάσα επιφύλαξη βέβαια...spirtoulis είπε:Ερώτηση κρίσεως :Μερικές από τις Happy Happy που έχω είναι άσπρες σαν την χιονάτη ενώ άλλες μαυροτσουκαλίζουν λίγο. Γιατί αυτό?
makisime αν θελεις μπορεις να μας βαλεις φωτογραφιες απ το βιβλιαρακι " happy happy sisters" ;makisimos είπε:Φραουλίτσα, σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας έδωσες και μας κατατόπισες περί της ιστορίας τους..!Η χαπυ-χαπυ που έχεις λογικά είναι αυτή που έχω κι εγώ γιατί και οι δύο έχουν ροζ μαλλί...!!
Μεσα στο κουτί είχε δυο φορεσιές..!! Η ροζ που έχεις κι εσύ και η άλλη που φοράει στην φωτογραφία που παραθέτω..!
zouzou πολυ ομορφες οι happy happy σου δεν ηξερα οτι υπηρχαν και με μουσικη..zouzou είπε:Να και οι δικές μου!Η μεσαία ήταν πάνω σε λαμπάδα και έπαιζε μουσική!
Στέλνω όμως και τη φωτογραφία μιας "Δαντελένιας" η οποία είχε βγει πολλά χρόνια μετά (και τώρα που το σκέφτομαι το εργοστάσιο της ελ γκρέκο δεν υπήρχε τότε) αλλά είναι ίδια η Happy.Προβολή συνημμένου 36541Προβολή συνημμένου 36542