El_Greco_Fanatic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 22
fraoulitsa είπε:Ελ Greco Fanatic, έχεις δίκιο για τη σχέση γνώσης και χρόνου... Είναι πολύ όμορφο αυτό που λες για τη γυναίκα σου και τη Bibi-bo!Κοίτα ιστορία και τιμές ο Σπιρτούλης... Κάθε φορά που μπαίνω εδώ το απολαμβάνω, χαζεύω τις καινούργιες φωτογραφίες και τις πληροφορίες που μας παραθέτεις! Είναι και... διεθνής φίρμα ο μικρούλης, ε? Θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μας δείξεις Σπιρτούληδες και από άλλες χώρες μόλις μπορέσεις! Αλήθεια, μήπως γνωρίζεις να μας πεις σε ποια χώρα πρωτοφτιάχτηκαν Σπιρτούληδες και πότε περίπου;
Fraoulitsa σύντομα θα ανεβάσω πολλές φωτογραφίες με σπιρτούληδες και τυχερουλιδες άπλα αυτές τις μέρες έχω πολύ δουλεία και δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο, όμως βλέπω συνέχεια τι γίνετε εδω από την δουλεία μου αλλά το PC μου δεν έχει ελληνικά και δεν μπορώ να ελέγχω τι γράφω και μου είναι δύσκολο γιατί όπως σας είχα πει τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά anyway#)
μάλλον κατά 99% γιατί έχω ακόμα μια μικρή αμφιβολία (που ερευνάτε) εμείς είμαστε αυτή που ανακαλύψαμε τον σπιρτουλη δηλαδή η el Greco αλλά παίζετε για μια χώρα ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος θα δήξει