Makisimos , fraoulitsa, CandyForEver .και Αναστασία σας ευχαριστούμαι πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα πολύ καλά σας λόγια, σίγουρα είναι ακόμα ένας καλός λόγος για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε
Και εγώ δεν είχα εκδηλώσει ποτέ μου ενδιαφέρων για σπιρτούληδες και γενικά για παρόμοια παιχνίδια στο παρελθόν αλλά έπεσα θύμα γυναίκειου πείσματος και καταλαβαίνετε, :animlaugh:
Βεβαία τώρα ομολογώ ότι το διασκεδάζω πάρα πολύ και αυτό μάλλον φαίνετε :wait2:
Makisimos να αφήσεις τους σπιρτούληδες μου ήσυχους οκ!!
Μην τους ζαχαρώνεις εσύ έχεις άλλους σημαντικούς σκοπούς να εκπληρώσεις άσε τους σπιρτούληδες για εμάς #)
Βέβαια μπορείς να χεις μερικούς γιατί συλλέγεις el Greco παιχνίδια αλλά τους υπολοίπους σε εμάς οκ??
Fraoulitsa η γνώση αποκτιέται με την πάροδο του χρόνου
Μαθαίνεις περισσότερα και καλύτερα βέβαια αν αγαπάς αυτό που κάνεις, πάρε ως παράδειγμα εσύ και τα υπόλοιπα παιδία με πόσο θαυμασμό και αγάπη μιλάτε για την bibi-bo , αν και σαν παρακολουθώ και συνάμα εξηγώ στην γυναίκα μου πάνω κάτω τη συζητάτε γιατί τις αρέσει η bibi-bo και ας μην είχε ποτέ της τέτοια κούκλα, βέβαια έμενα όλα αυτά που λέτε τα περισσότερα μου μοιάζουν κινέζικα δηλαδή είμαι τελείως deep μεσάνυχτα :burn:
Αναστασία η φίλη μας τα βρήκε από μια γιαγιά που έκλεισε το μαγαζί της κάπου στην MODENA αν θυμάμαι καλά..βρήκε πολλούς σπιρτούληδες επίσης στα κουτιά τούς και σε αυγά αλλά κατάφερα να της αποσπάσω μερικούς γιατί και αυτή τους συλλέγει

recry2: