El Greco - Lyra

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλώς μας ήρθες! :)

Βασικά, αν έχεις την καλοσύνη, γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες! Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ!

Τώρα, playmobil: Ή θα βρεις σε παλιά παιχνιδάδικα, ή αν θες, μπορείς να βάλεις μια αγγελία εδώ, για "χαρίζονται / ανταλλάσονται" μόνο (οι αγοραπωλησίες απαγορεύονται βάσει κανονισμών!) και αν κάποιο μέλος έχει και θέλει, θα επικοινωνήσει μαζί σου! :)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους με ΥΓΕΙΑ !!

Μια φωτογραφία γεμάτη...Πασχαλινά παιχνίδια El Greco..!!!

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μακισιμε τι πασχαλινος παραδεισος με παιχνιδια ειναι αυτος; :)

:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Καλο πασχα παιδια καλα να περασετε :)

μακίσιμε τι τέλεια παιχνίδια να τα χαίρεσαι και Καλό Πάσχα και σε σένα και σε όλους !

Πολύ όμορφη φωτογραφία :)

Ευχαριστούμε Μακίσιμε! :)

Δε μπορείς να φανταστείς τι ωραίο συναίσθημα είναι ν' ανοίγω αυτήν τη σελίδα και να βλέπω όλες τις εικόνες από το Πάσχα των παιδικών μου χρόνων!

Υπέροχη φωτογραφία! :thumb:

makisime καλό Πάσχα και σε σένα. Να χαίρεσαι τα παιχνίδια σου και ευχαριστώ και εγώ για τις αναμνήσεις που μου ξύπνησες.

Το συγκεκριμενο τζιπακι βρεθηκε

σερφαροντας...δεν ξερω αν εχει

ξαναποσταριστει αλλα καλου-κακου ας

το εχουμε να το καμαρωνουμε... :D

LYRA SAFARI JEEP

LYRA Safari Jeep.jpg

makisimos είπε:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους με ΥΓΕΙΑ !!Μια φωτογραφία γεμάτη...Πασχαλινά παιχνίδια El Greco..!!!

attachment.php

attachment.php

Makisime εγώ τώρα τα είδα πάρα πολύ καλή φωτογραφία και γεμάτη από μήκους θησαυρούς :bow2: :clap: :thumb:

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά..!! Να στε καλά..!! :) :thanx2: :thanx2: Και του χρονου να μαστε όλοι καλά να ξαναβγάλουμε κι άλλες Πασχαλινές φωτογραφίες... :flower:

τα "Τρελοπόντικα" της El Greco τα θυμάται κανείς;

Δεν ξερω αν την εχουμε σε καποιο αλλο θρεντ

την συγκεκριμενη διαφημιση.Αν την εχουμε

και μου ξεφυγε ζητω συγνωμη...:[

:D

stayros είπε:
Δεν ξερω αν την εχουμε σε καποιο αλλο θρεντ την συγκεκριμενη διαφημιση.Αν την εχουμε

και μου ξεφυγε ζητω συγνωμη...:[

Σταυρο την εχουμε εδω,στις διαφημισεις με τα επιτραπεζια παιχνιδια :)

πολλες διαφημισεις ταιριαζουν και σε αλλά θρεντς οποτε δε νομιζω να πειραζει να τις αναφερουμε ξανα :flower:

Xθες 28/11/2012, η οικογένεια των ρετρο-παιχνιδιών έχασε ένα από τους πατεράδες της, τον Νίκο Λύρα, ένας από τους ιδιοκτήτες της παιχνιδιοβιομηχανίας των παιδικών μας χρόνων, της LYRA.! Tα συλληπητήρια μας στην οικογένει!

attachment.php

Άσχετο αλλά εκείνη τη μέρα που αγόρασα τον αγκαλίτσα αγόρασα αλλο 1 παιχνιδι της el greco αλλα δεν ξερω αν ειναι γνωστο.

Μηπως μπορει κανείς να δωσει τα φωτα του?

DSC08201.jpg

Ειναι ο ροζ δεινόσαυρος, όταν τον κουνας βγάζει και ηχο!

Μήπως είναι ο Spike, o φίλος των μικρών πόνυ ;; 0.jpg

καλησπερα ψαχνω να βρω τα pin pon τα θυμοσαστε?μπορει να με βοηθησει καποιος? :cry: :cry: :cry:

Αφου εβαλα στα υπολοιπα θρεντ...να μην αφησω αυτο το κακομοιρο με παραπονο... :D

Ξεκιναω... :D

LYRA Walkie -Talkie

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

LYRA Ταμειακη Μηχανη

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php