Και με χρυσά γράμματα στην άκρη. Και είχε και comics μέσα.ο Inferno το έχω ακόμα original !! (το είχα πάρει απο το "Vertigo").
Θυμάμαι το κουτί ήταν κόκκινο και τεράστιο !!
χαχαχα !!Captain Kal είπε:Και με χρυσά γράμματα στην άκρη. Και είχε και comics μέσα.(Μεγάλε billy, συνάδελφε virtual αστροναύτη
)
Dino, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να postάρεις youtube links.DINO είπε:Είτε το πιστεύετε είτε όχι, στον ST έχει καλύτερη μουσική (theme)...
Aυτό είναι πράγματι μυστήριο, δεδομένου ότι την μουσική δούλεψε ο ίδιος άνθρωπος και στα δύο μηχανήματα...DINO είπε:Είναι απορίας άξιο πάντως, που δεν χρησιμοποιήσαν την ίδια μουσική στην Amiga...
...χαχαχα !!DINO είπε:Όσο για τη "βραχνάδα", μοιάζει με δίσκο βινυλίου που μας αρέσει να ακούμε αντι για ένα CD!![]()
![]()
Είναι από την σουίτα "The Planets" , του Gustav Holst, και συγκεκριμένα το "Mars, the Bringer of War". Το ίδιο κομμάτι είναι, και στην εισαγωγή του PC. Για την Amiga δεν ξέρω ποιό κομμάτι είναι.Πραγματικά επική μουσική!!!
Όχι. Απλά το είχα στο διπλανό ράφι, και το έβλεπα, όταν έγραφα την απάντηση.χαχαχα !!Kal, δεν παίζεσαι !! Εσύ τα θυμάσαι με περισσότερες λεπτομέρειες !!
Ωραίος !!Captain Kal είπε:Όχι. Απλά το είχα στο διπλανό ράφι, και το έβλεπα, όταν έγραφα την απάντηση.![]()
Θεωρητικά μιας και η A1200 σου με τον 68030 στα 50MHz είναι ταχύτερη από τον falcon με τον 030@16MHz θα πρέπει να είναι 2.5 φορές ταχύτερη. Αν πάντως κρίνουμε όμως ότι ο falcon έχει αρκετά καλύτερο framerate από την 1200 πάνω από 50% υπολόγιζε ότι θα έχει περίπου 1.5 φορά το framerate του falcon.Captain Kal είπε:Θα δοκιμάσω και την Α1200, με τον 68030, που έχω. Να δούμε εάν θα έχει την ίδια ταχύτητα. (Τα βιντεάκια πως τα τραβάτε αλήθεια?)