Οι μέρες περνούν,...αλλά η θλίψη επιμένει! Μια γλυκιά μελαγχολία. Ναι, έχεις δίκιο demi,...μάλλον είναι αυτό που ψάχνω να ορίσω: η συλλογική μνήμη! Τόσοι ετερόκλητοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη να γίνονται μία μονάδα, ένα, μπροστά σ'αυτή την απώλεια! Μου προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση αυτό το μυστήριο,...μηχανισμός ανεξιχνίαστος στα βάθη μιας παγκόσμιας καρδιάς, γι'αυτό και ασύλληπτος! Είναι ο πρώτος 'Έλβις" που χάνω,..ίσως γι'αυτό! Μάλλον γι'αυτό μου είναι τόσο δύσκολο να δαμάσω αυτά τα συναισθήματα...
Την προηγούμενη που έφυγε, στον δρόμο για τη δουλειά άκουσα ένα τραγούδι του στο ράδιο. Και μου "ξύπνησε" στο κουρασμένο και νυσταλέο μου σώμα και μυαλό τέτοια όρεξη για δουλειά, που σκέφτηκα πως πρέπει να πάρω CD του, να οργανωθώ, να "εξοπλιστώ" για κάθε-μέρα και να τ'ακούω κάθε πρωί στο δρόμο για το γραφείο, για να παίρνω δύναμη και ενέργεια για την καινούργια μέρα που έρχεται. Ένα παλιό τραγούδι του κατάφερνε να μου εμφυσήσει πάλι μια αγωνιστική στάση απέναντι στα πράγματα..."Τί περίεργο", σκέφτηκα...
Την επομένη, πάλι στο δρόμο για το γραφείο, άκουσα τα νέα στο ραδιόφωνο...Έπαθα σοκ! Πήρε χρόνο να καταλάβω τί έγινε...μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα...
Ακόμα ζω στην άρνηση. Γιατί είναι τόσο δύσκολο βλέποντας τα videos των τραγουδιών του να συλλάβω ότι δεν θα ξανακούσω νεά του, τραγούδια του ή δεν θα τον ξαναδώ στη σκηνή;; Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί! Δεν ήμουν φανατική θαυμάστρια. Δεν είχα καν ολόκληρο CD του, πέρα από κάποια αποσπασματικά τραγούδια. Είχα καιρό να τον "επισκεφθώ"...Κι όμως, από τη στιγμή που έφυγε, πονάω...Και διαισθάνομαι ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η αίσθηση που έχω της αδικίας που υπέστη! Πάντα με πονούσε η αδικία...
Νιώθω ότι πρέπει να το ξαναπώ, να υπάρχει καθαρά, εδώ...Κρατάω μικρό καλάθι για το ποιός έκανε και τί (η εκ των έσω γνώση των Media, Marketing και της Πολιτικής συμβάλλει καθοριστικά θα έλεγα)...Πολλά τα λεγόμενα, αλλά ακόμα πιο ουσιαστικές οι πληροφορίες,...αυτές που γεμίζουν σιγά-σιγά τα κενά χρόνων στις "τρύπες" των Media και καταφθάνουν συνεχώς ανυπόμονες...Ένα το σημαντικό: να μην ξεχνάμε ότι τελικά όλοι επάνω θα κριθούμε για τα άδυτα και αφανέρωτα, αυτά που μόνο ο Δημιουργός γνωρίζει...Όσο για τα φανερά, έδωσε πολύ περισσότερα από τους πιο πολλούς εκεί έξω...
Προσωπικά μιλώντας, προτιμώ την έρευνα, επιλέγω τη διαίσθηση και αφήνω τους ανθρώπους να μιλάνε οι ίδιοι για τον εαυτό τους,...και κάπου εκεί περιμένω να προβάλλει και η ψυχή τους! Οι εσωτερικοί οφθαλμοί δεν λένε ψέμματα. Οι γνώστες το ξέρουν!
Όπως και να'χει, είναι ένα τέλος εποχής...Και αυτές τις ώρες, θέλω ν'ακούσω τον ίδιο...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wQwY4ll1Kfc&feature=player_embedded]YouTube - Michael Jackson - 60 Minutes SUMMARY
For you Michael,...as you wished...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dVJscGa5vbc]YouTube - Michael Jackson - Childhood (Video)