ChrisTOS
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 70
Υποθετω οτι αναφερεσαι στο WoW (ουτε εσυ το χωνευεις ε . Ε βαλε guild wars, company of heroes, halo...manos426f είπε:Λογικό ακούγεται να μιλούν μεν πολλοί για παλιά games,αλλά κάποιοι δε από αυτούς να παίζουν....Απλά ο αριθμός των δεύτερων δεν είναι και τόσο μικρός νομίζω...
Ύστερα,οι συνθήκες είναι το παν.Αν κάποιος από τους κολλητούς μου ήταν retro gamer,το Amigάκι μου θα είχε πάρει φωτιά.Αλλά δεν είναι...
Πάλι ασχολούμαι με την Amiga,αλλά όταν θα έρθει σπίτι μου κάποιος από αυτούς,θα θέλει να παίξουμε PES2008 αντί για Sensible...
Αυτό όμως ειδικά που λες δεν ισχύει,είναι,θα έλεγα,το λιγότερο κυνικό και μια επικίνδυνη όσο κι άστοχη γενίκευση,κατά την άποψή μου πάντοτε...
Εγω, απλα αναφερω τις παρατηρησεις μου... και δυστυχως ειναι αυτες. Τωρα ο καθενας εχει τις εμπειριες του. Αν τωρα θελεις μια επιηκεστερη διατυπωση, ειναι γνωμη μου οτι οι περισσοτεροι αρεσκονται περισσοτερο στο να μιλανε για τα παλια παιχνιδια παρα να τα παιζουν. Ειναι αντιστοιχο με το να βρισκεσαι με φιλους και να θυμασαι ωραιες στιγμες με μια παλια ερωμενη ενω στο σπιτι περιμενει η συμβια. Ειναι λιγοι αυτοι που εχουν μετατρεψει αυτες τις αναμνησεις σε πραγματικη σταθερη σχεση και που δεν εχουν εγκαταλειψει το oldskool gaming η για να συνεχισω την αναλογια, εχουν καταφερει η παλια ερωμενη να εξελιχθει σε καποια η οποια να μην εχει χασει την παλια της φλογα αλλα να ειναι και η συγχρονη συμβια.
Edit: Και για να γινω περισσοτερο πεζος: Μια αναζητηση για την εκφραση: "Πω πω τι μου θυμισες τωρα" θα σου δειξει ακριβως τι εννοω.