Πολύ ωραία. Αφού λοιπόν παραδέχεσαι πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μηχανημάτων σταμάτα πια να μασάς την καραμέλα με το SOBT. Δεν σου αρέσει το καταλάβαμε.ChrisTOS είπε:EDIT: PS, αν νομιζεις οτι εχει καμια σχεση αυτο με "κοντρα atari st και amiga" προφανως αρνεισαι να διαβασεις αυτα που γραφω...
Δεν θα την έτρωγαν πολλοί αλλά σίγουρα θα είχε εντυπωσιακή συσκευασία.ChrisTOS είπε:Παντως ειμαι σιγουρος οτι αν εβγαινε καραμελα με SOTB δεν θα τρωγοταν με τπτ.
Και απο μεσα τηα ηταν αδεια.telonio είπε:Δεν θα την έτρωγαν πολλοί αλλά σίγουρα θα είχε εντυπωσιακή συσκευασία.
moi aussiΟk δεν το συνεχίζω άλλο.
Logical fallacies, κανείς;spyros_s είπε:Πλακώνεστε για θέματα ου έχουν ήδη λυθεί. Η ιστορία έγραψε amiga>atari st και πλέον δεν νοιαζει κανέναν.
spyros_s +1!Όμως θέλω να δώσω μια άλλη διαστάση στην οποία εύχομαι να συμφωνήσετε. Όταν παίζαμε τα παιχνίδια της εποχής με τα απλοϊκά γραφικά ο εγκέφαλος μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ουσιαστικά ...δημιουργούσε το φαντασιακό και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού οπότε ήταν πιο...συμμετοχικός στο παιχνίδι. Σήμερα τα παιχνίδια έχουν την ατμόσφαιρα έτοιμη, επεξεργασμένη από τον δημιουργό τους και μόνο.
Ε, γιατί με αυτό διαφωνούσαspyros_s είπε:Εστίασες στην συγκεκριμένη λεπτομέρεια...γιατί;
Νομίζω τα είπες όλα. Παρ'ότι κάτοχος Atari (1040STFM από την αρχή μέχρι το καταραμένο τέλος),DINO είπε:Και για να μη στεναχωρήσω τον φίλο μου telonio , θα πω οτι:
AMIGA=Πολύ καλά παιχνίδια (με εξαιρέσεις προς το χειρότερο) και Ικανοποιητικά προγράμματα (με εξαιρέσεις προς το καλύτερο) και
ST=Ικανοποιητικά παιχνίδια (με εξαιρέσεις προς το καλύτερο) και Πολύ καλά προγράμματα (με εξαιρέσεις προς το χειρότερο)...
Πιο διπλωματική απάντηση δεν νομίζω να υπάρχει!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η άποψη που έχουμε για αυτά τα παιχνίδια είναι η αντίστοιχη με το "Αυτοί οι νέοι σήμερα...".Static είπε:Εχω μια θεωρια, τοτε τα γραφικα δε μπορουσανε να δωσουνε και παρα πολλα, οι εταιριες αναγκαζοντουσαν να κανουνε ενα καλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να πουλησει. τοτε πουλουσε το gameplay, τωρα πουλανε κατα πολυ τα γραφικα.
Φταινε κι οι εταιριες, φταινε και οι χρηστες, δεν υπαρχει καμια υπομονη, οι εταιριες πιεσμενες απο τους publishers βγαζουν τα παιχνιδια πριν την ωρα τους, οι χρηστες πιεζουν κι αυτοι με τη σειρα τους για τισ κυκλοφοριες, κι αν δεν κανει κλικ στα πρωτα πεντε λεπτα, κατεβαινει ηδη καποιο αλλο απο τορρεντ.
Παιχνιδια οπως ειχα παιξει τοτε στο 8μπιτο παντως δεν νιωθω οτι εχω ξαναπαιξει.
Α, και η αντιπαραθεση Amiga > Atari ειναι εντελως ακυρη. Μια χαρα μηχανηματα και τα δυο. Γιατι να πλακωνεται κοσμος για αυτο δεν το καταλαβαινω.
(Παντως τα πρωτα στουντιο μουσικης με υπολογιστη φιλοξενουσανε Αταρι, ητανε εξυπνη κινηση να βαλουνε MIDI port).
ChrisTOS είπε:Hint: MIDI wasn't put in for music
Pooky είπε:μόνο το Oblivion συνεχίζω να πάιζω.
Έχω την εντύπωση ότι και τότε, την εποχή των 8bit-ων home micros , η αναλογία καλά παιχνίδια/πατάτες , ήταν μικρότερη από τώρα.Static είπε:Εχω μια θεωρια, τοτε τα γραφικα δε μπορουσανε να δωσουνε και παρα πολλα, οι εταιριες αναγκαζοντουσαν να κανουνε ενα καλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να πουλησει. τοτε πουλουσε το gameplay, τωρα πουλανε κατα πολυ τα γραφικα.
Δεν δοκιμάζεις να παίξεις και το Boiling Point? Μπορεί να σου αρέσει.Βλέπω από εμένα, έφτασα το Crysis μέχρι ένα σημείο και βαριέμαι να το συνεχίσω. Μη μιλήσω για άλλα FPS, μόνο το Oblivion συνεχίζω να πάιζω. To δε, gears of war μαζί με άλλα της σειράς απλά τα εγκατέστησα, είδα την εισαγωγή, έπαιξα κανά δεκάλεπτο και μετά έτρεξα το Ccleaner για Uninstall.
Εγώ παίζω έναν Redguard εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. (on and off). Και κοντεύω να τελειώσω την βασική αποστολή. Πολύ περπάτημα όμως. (Όταν τελειώσω την βασική λέω να ρίξω μια ματιά στο Bloodmoon. Αλλιώς πάω να τελειώσω το Gothic II).Στο morrorwind είχα αφιερώσει ένα Σ/Κ (σχεδόν) παιχνιδιού , για να φτιάξω μια πανοπλία , ebony αν θυμάμαι καλά! Πήγαινα στο ορυχείο και έπαιρνα την πρώτη ύλη και την πήγαινα σε έναν σιδερά δίπλα στο ανάκτορο και μου την έφτιαχνε κομμάτι κομμάτι.
Αν παίξεις ως imperial ή ως thief είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια.
Το Boiling Point είχε πολλά ηλίθια bugs, όταν το ξεκίνησα, τότε που είχε κυκλοφορήσει. Μετά έμαθα ότι βγήκε patch/update αλλά το είχα σουτάρει.Captain Kal είπε:Δεν δοκιμάζεις να παίξεις και το Boiling Point? Μπορεί να σου αρέσει.
Εγώ παίζω έναν Redguard εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. (on and off). Και κοντεύω να τελειώσω την βασική αποστολή. Πολύ περπάτημα όμως. (Όταν τελειώσω την βασική λέω να ρίξω μια ματιά στο Bloodmoon. Αλλιώς πάω να τελειώσω το Gothic II).