Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τώρα έχει στρώσει πολύ. (Απλά μην πολυχρησιμοποιείς τα quicksaves).Το Boiling Point είχε πολλά ηλίθια bugs, όταν το ξεκίνησα, τότε που είχε κυκλοφορήσει. Μετά έμαθα ότι βγήκε patch/update αλλά το είχα σουτάρει.
Στα expansion του Morrorwind. Επειδή το Tribunal είναι για dungeons, θα πάω μάλλον κατευθείαν στο Bloodmoon.Τα expansion του Morrorwind είναι καταπληκτικά.Σε αυτό αναφέρεσαι ή στο Shivering Isles του Oblivion ;
Captain Kal είπε:Στα expansion του Morrorwind. Επειδή το Tribunal είναι για dungeons, θα πάω μάλλον κατευθείαν στο Bloodmoon.
Είμαι φανατικός των elder scrolls. Είχα δει το Gothic II και μου φάνηκε μεγάλη πατάτα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά.Pooky είπε:Προσωπικά η σειρά "gothic" με άφησε παγερά αδιάφορο.
Ίσως αν τα ξανάβλεπα τώρα που έχω το κτήνος, αλλά η πρώτη εντύπωση δύσκολα ξεπερνιέται.
Συμφωνούμε απόλυτα!Είμαι φανατικός των elder scrolls. Είχα δει το Gothic II και μου φάνηκε μεγάλη πατάτα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά.
Γι' αυτό πήρα 20".Περισσότερο με ενοχλει το 22άρι μόνιτορ (με ζαλίζει αφάνταστα), πρόβλημα που ως δια μαγείας δεν έχω με την 37άρα οθόνη, (ίσως επειδή κάθομαι μακριά δεν ξέρω).
Με ΑΤΙ κάρτα ξεκλειδώνει, μια ανάλυση 1400x900 και παίζει μια χαρά σε wide screen.Μόνο που σε wide screen monitors μπορεί να έχει προβληματάκια με την επιλεγμένη ανάλυση.
Είχα φέρει μια συλλεκτική έκδοση από Αμερική, οπότε τα έχω ξεχωριστά τα expansions (και εγκατεστημένα). Απλά έχει αρχίσει και με κουράζει. (Από το 2003 το παίζω, πλάκα πλάκα).Προτείνω πάντως το "Game of the year DVD edition" όπου περιλαμβάνονται τα πάντα. Patches, updates + expansions.
Ακόμα και σήμερα το Morrowind αποτελεί εμπειρία!
Είμαι φανατικός των elder scrolls. Είχα δει το Gothic II και μου φάνηκε μεγάλη πατάτα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά.
Τα Gothic ή θα τα μισήσεις ή θα τα λατρέψεις. Μέση λύση δεν υπάρχει. Εγώ τα λατρεύω γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν.Συμφωνούμε απόλυτα!
Γι αυτό το λόγο βγαίνει σύντομα προς πώληση και αντικαθίσταται από short range προβόλι. Ο serverus θα παραμείνει στην παλιά καλή πιστή μου 15άρα TFT που αν και κλείνει 4 χρόνια σε λίγο δε μασάει τίποτε!!!!!!!Γι' αυτό πήρα 20".
Ντροπής πράγματα !!!!!!Pooky είπε:
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο, όπου έχεις έτοιμη την υπόθεση, αλλά εσύ ως αναγνώστης είσαι ο σκηνοθέτης και ο σκηνογράφος της ιστορίας.spyros_s είπε:Όμως θέλω να δώσω μια άλλη διαστάση στην οποία εύχομαι να συμφωνήσετε. Όταν παίζαμε τα παιχνίδια της εποχής με τα απλοϊκά γραφικά ο εγκέφαλος μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ουσιαστικά ...δημιουργούσε το φαντασιακό και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού οπότε ήταν πιο...συμμετοχικός στο παιχνίδι. Σήμερα τα παιχνίδια έχουν την ατμόσφαιρα έτοιμη, επεξεργασμένη από τον δημιουργό τους και μόνο. Δεν ξέρω αν σας έκανα κατανοητή την σκέψη μου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο, όπου έχεις έτοιμη την υπόθεση, αλλά εσύ ως αναγνώστης είσαι ο σκηνοθέτης και ο σκηνογράφος της ιστορίας.spyros_s είπε:Όμως θέλω να δώσω μια άλλη διαστάση στην οποία εύχομαι να συμφωνήσετε. Όταν παίζαμε τα παιχνίδια της εποχής με τα απλοϊκά γραφικά ο εγκέφαλος μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ουσιαστικά ...δημιουργούσε το φαντασιακό και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού οπότε ήταν πιο...συμμετοχικός στο παιχνίδι. Σήμερα τα παιχνίδια έχουν την ατμόσφαιρα έτοιμη, επεξεργασμένη από τον δημιουργό τους και μόνο. Δεν ξέρω αν σας έκανα κατανοητή την σκέψη μου.
Pooky είπε:wide screen αναλύσεις. Με την Full HD 37άρα μου απλά άρχισα να ξαναβλέπω μετά από πολύ καιρό ταινίες. Με την 32άρα wide screen CRT που είχα μέχρι τώρα, ήταν αδύνατον να δεις HD υλοποίηση. Και όπως είπε και ο Μanos, once you go HD there is no return.