Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.719
Comment of epic proportions!νεκροζώντανους με τα καφέ πέδιλα και τις θαλλασί κάλτσες.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Comment of epic proportions!νεκροζώντανους με τα καφέ πέδιλα και τις θαλλασί κάλτσες.
Το καλό όμως με τα σύντομα παιχνίδια είναι ότι δεν καταντάνε επαναλαμβανόμενα και κουραστικά και αρκετά απ' αυτά μάλιστα κατακτούν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που θα τα πιάσουμε στα χέρια μας (όπως το Nights into Dreams, το Ghost Trick και το Kameo - Elements of Power). Αντιθέτως στα παιχνίδια που διαρκούν ατελείωτες ώρες (κυρίως τα περισσότερα rpg) δεν θα σε εντυπωσιάσουν με την πρώτη και θα πρέπει να προχωρήσεις αρκετά ώστε να τα εκτιμήσεις καλύτερα. Για παράδειγμα εγώ με το Dragon Quest ΙΧ όταν το πρωτοέπαιξα δεν μου έκανε τρελό κλικ από την πρώτη στιγμή. Μετά από από ορισμένες ώρες όμως το εκτίμησα περισσότερο και στο τέλος το αγάπησα και μ' έκανε fan της σειράς. Το ίδιο και με το Earthbound.pooky(1) είπε:Θα διαφωνίσω με τους προλαλήσαντες. Προσωπικά δεν μπορώ να ανεχτώ παιχνίδι που να τελειώνει σύντομα ή να έχει δώσει βάρος στο on-line κομμάτι του, φυσικά τα παίζω για την εμπειρία και τα αποκτώ για τη συλλογή.
Εγώ πάλι στις ανηψιές μου (2 και 3 χρονών αντίστοιχα) όταν μου ζητάνε να τους βάλω να παίξουν videogames τους βάζω το Hello Kitty World στον NES emulator (που είναι στο ίδιο στυλ με το Balloon Kid από τους ίδιους δημιουργούς) ή τα mini games στο Kirby and the Amazing Mirror στο GBA μου.dr_slump είπε:Μόλις γίνει 5, κάνε της δώρο ένα NES!![]()
Θα πρέπει να τα αγοράζουμε σε τιμές χονδρικής, με τέτοια κατανάλωση που θα κάνουμε. Για το θέμα της ηλικίας. Στα 42 υπάρχουν περίοδοι που μπορώ να ασχοληθώ και δίωρο - τρίωρο σε ένα παιχνίδι. Αλλά μετά μπορεί να κάνω και μια εβδομάδα να ξαναπαίξω. Πάντως επειδή παίζω εξομοιωτές, TBS Strategy και RPGs, είμαι καλύτερος αυτή την περίοδο, παρά όταν έπαιζα πριν 20 χρόνια. (Μέχρι και dock στο Elite κάνω συχνά - πυκνάΛέτε τελικά να το ρίξω στα... energy drinks μήπως και ξαναβρώ την παλιά μου ζωντάνια;
Φυσικά και συμφωνώ.SurvivalHorror είπε:Τα video games δεν έχουν ηλικία
Ναι, όσο βγαίνουν games που με ενδιαφέρουν (ήδη είναι πολύ λίγα).johnny19818 είπε:Άρα λοιπόν πιστεύεις ότι και σε αρκετά χρόνια από τώρα θα συνεχίζεις να παίζεις...
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Εννοείται ότι είναι κακό το να έχει κάποιος οικογένεια και να αμελεί τις υποχρεώσεις του, π.χ να χρειάζεται κάτι το παιδί του κι αυτός να παίζει video games, αλλά πιστεύω ότι μετά τις υποχρεώσεις, έστω λίγο χρόνο μπορεί να βρει για τα ενδιαφέροντά του. Τα ενδιαφέροντα δεν πρέπει να έχουν ηλικία, και λέω δεν πρέπει γιατί δυστυχώς υπάρχει αυτή η γενική αντίληψη στην κοινωνία κι έχει περάσει σε πολλούς. Κανονικά ο κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να ασχολείται, όποτε μπορεί, με αυτό που γουστάρει χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Γι'αυτό βλέπεις άτομα που στα νιάτα τους ήταν όλο ζωντάνια και με διάφορα χόμπυ, να καταλήγουν σαν άψυχα όντα συνήθως από τα 30 και μετά, περνώντας απλά μηχανικά τη ρουτίνα της ημέρας, σερνόμενοι από τη δουλειά στον καναπέ, από τον καναπέ στο τραπέζι μόνο για να φάνε, κι από το τραπέζι στο κρεβάτι. Τώρα για να το συνδυάσω με αυτό που λέει ο Johnny, συμφωνώ κι εγώ λοιπόν ότι το gaming δεν θα έπρεπε να έχει ηλικία. Το να χάσεις την όρεξή σου στο μελλον είναι φαινόμενο που συμβαίνει σε πολλούς, αλλά πιστεύω ότι αυτό πρόκειται για συνδυασμό πολλών παραγόντων, λίγο των υποχρεώσεων, λίγο των ταμπού που λένε ότι τέτοιες συνήθειες είναι παιδικές/νεανικές, κι όχι για ώριμους ενήλικες, λίγο εξαιτίας της υγείας που όσο να'ναι πέφτει από μία ηλικία και μετά, και λίγο του τι κυκλοφορεί στην αγορά από παιχνίδια κι αν φαίνονται ενδιαφέροντα.SurvivalHorror είπε:Όλοι αυτοί που λένε"στα 30 θα παντρευτείς,θα νοικοκυρευτείς,δε θα ακούς metal,rap,rave κτλ,δε θα παίζεις πια παιχνίδια,δε θα έχεις χόμπι"και ένα σωρό άλλες μπούρδες ας κοιτάξουν πρώτα να συμβουλέψουν τον εαυτό τους.Ας αφήσουν αυτούς που θέλουνε και αγαπάνε κάτι να το συνεχίσουν.Τα video games δεν έχουν ηλικία και είναι θέμα χαρακτήρα,εφόσον δε συμβαίνει κάτι ανωτέρας βίας για το πόσο και πώς θα παίζει κάποιος.
Ενα από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει στο ρετρομάνιαξ και με εκφράζει 100%.Alucard είπε:Είναι πλέον πολύ αργά για να σταματήσω να παίζω.